Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyere devam.Lig ve kupayı aldık.Takımda bazı değişiklikler yapmaya devam ediyorum.

Zaracho 19,5 m almendra 13 m fausto vera 9 m + sonraki satıştan %30 ve biro biro 16 m satış gerçekleştirildi.Yabancı sayım çok azaltmalıyım.

Kaleye Uğurcan'ı aldım. 8.5 milyondu yanlış hatırlamıyorsam.3 milyon yıllığı olmasa iyi isim.Emre Mor takip listemdeydi.Olimpiakos 6 opsiyon teklifine 7.5 m ile teklif yapıp kabul edildi.Bende oyuncu ile anlaştım ve aldım.2.6 milyon yıllık alacak.Potansiyeli çok yüksek 156/187.Cengiz Ünder'in kiralık sözleşmesini feshetmeyi planlıyorum.

Yine Evander 56 m idi kulübü 5m bonservise düşürmüş.Sao paulo teklif yapınca gördüm bende devreye girdim. 1.7+3.3 m karşılığında aldım.Yıllığı 1m :) Ancak özellikleri güzel değil.Sanki performans alamayacağım.Potansiyel 133/155.Kafamda deli sorular var.İyi bir orta saha düşürebilirsem 1 tane daha almayı planlıyorum.

24 m € civarı bütçem var.Mert Müldür'ün bonservisini alabilirim diye düşünüyorum.Gouri'yi isteyenler var.40-50 den aşşağıya bırakmayacağım.Satarsam direk Merih'e gideceğim.Ozan ve Cengiz'in kiralık sözleşmelerini iptal etmeyi planlıyorum.

Farinez/Uğurcan

Mert/Zeki Natham/Kaan/Kehrer/Merih/Ravil/Emin Katterbach/Süleyman

Emre Mor/Everton Orkun/Evander Aleix Garcia/Van Ginkel Macias/Mastour

Almada/Taylan

Gouiri/Ahmed/Osimhen

13 yabancı futbolcum olmuş. Michael Cuisance için Bayern ile anlaştım.Ancak kendisi gelmedi.133/168 potansiyeli var ve çok iyi oyuncu olacak.Üstelik sol ayaklı defansif oyun kurucu.Tam aradığım adam.Eğer onu alırsam Evander'i Almadanın yedeği yapacağım.Arnor Sigurdsson'u kuzeyde bir takıma kiraladım.Umarım gelişerek geri döner.11.ayda sözleşmesi bitecek.10 milyon € civarı paraya alıcı bulursam satmayı planlıyorum.Şimdi Michael Cuisance için 1 temmuz geldiği gibi zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık sözleşmesi yapıp anlaştığım 13.5 milyonu opsiyona koyacağım.Eğer başka oyuncu satmazsam yeni sezon kadrom bu şekilde olacak.Tek kiralık oyuncu Merih ile devam edeceğim.Ozan ve Cengiz'in sözleşmelerden çıkamazsam kalırlar 1 sezon daha.İkisinin yıllığı 6.5 civarında.Bütçeyi epey zorluyor.
sende benim kafadasın kanka
transferi çok seviyorsun ;)"

sende benim kafadasın kanka
transferi çok seviyorsun ;)"

Aynen transfer oyunun zevki.Van Ginkel'i 20 m'a satınca yerine 12m verip İrfanı aldım.
Zeki takımdan ayrılmak istedi.12.5 m € ve sonraki satıştan %20 ile gitti.Yerine adam almayacağım.Mert Müldür ve Kaan Ayhan idare eder.
Bayern'li oyuncuyu kiraladım ama henüz sözleşmeye yanaşmıyor.Serbest kalma bedeli 15m.

Cengiz Ünder için kıyasıya pazarlıktayım.16.5 verdim takımı 20.5 istiyor.10 milyonla ben başladım 30'la o.Ortada buluşacağız.18-19 civarı olursa alacağım.Zarar etmem neticede.Şu anlık para var.Bütçemde sağlam.
Ozan kabak için 15 veriyorum ama kendisi gelmiyor.Kiralık sözleşmesinin sonuna doğru tekrar deneyeceğim.
Merih Demiral de gelmiyor.Bi ara 54 m € bütçeyi görünce teklif yaptım ama sözleşme yapmaya yanaşmıyor.

Sıkıntı Kehrer ve Almada.Sırasıyla 20.5 ve 28 milyon serbest kalma bedelleri var.Yeni sözleşmeyi yapamadım henüz.

Mastour için Lazio ile pazarlıktaydım.Onlar 35 m +%50 sonraki satışta kardan pay civarına kadar çıktı ama ben 45 milyon +%50 isteyince vazgeçtiler.O bölgem şişkin ama oyuncuda çok potansiyelli.

Bundan sonra ekonomik sıkıntı yaşamam.Maaş bütçem 64 m €.O bana yeter heralde.Kalan maaş bütçem 1.75m €.Transfer bütçem ise 39 civarında.

fm 20 temasını fm 19un teması gibi yaptım 1-2 şey eksik onları da bu seneki temada düzenlemek imkansız yani. ülke logoları ekledim, hızlı mac sonucu eklentisi var, kulüp ekranı geliştirilmiş halde ve oyunun görünümü 19 gibi. normalde fm20 dark temayı 19 darka çevirdim isteyenlere gönderebilirim. fm20 dark çok siyahtı sıkıyodu beni
ya da buraya bırakiim
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

fm 2021 kasım ortaında çıkıyormuş ve sesli spiker var .Türk spikerde mevcut nasıl olacak acaba

1601502944302.webp

Herkesin hayalindeki 11'i kurdum :D
Not: Hagi Steau Bükreş'te almayı denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt