- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
sende benim kafadasın kankaKariyere devam.Lig ve kupayı aldık.Takımda bazı değişiklikler yapmaya devam ediyorum.
Zaracho 19,5 m almendra 13 m fausto vera 9 m + sonraki satıştan %30 ve biro biro 16 m satış gerçekleştirildi.Yabancı sayım çok azaltmalıyım.
Kaleye Uğurcan'ı aldım. 8.5 milyondu yanlış hatırlamıyorsam.3 milyon yıllığı olmasa iyi isim.Emre Mor takip listemdeydi.Olimpiakos 6 opsiyon teklifine 7.5 m ile teklif yapıp kabul edildi.Bende oyuncu ile anlaştım ve aldım.2.6 milyon yıllık alacak.Potansiyeli çok yüksek 156/187.Cengiz Ünder'in kiralık sözleşmesini feshetmeyi planlıyorum.
Yine Evander 56 m idi kulübü 5m bonservise düşürmüş.Sao paulo teklif yapınca gördüm bende devreye girdim. 1.7+3.3 m karşılığında aldım.Yıllığı 1mAncak özellikleri güzel değil.Sanki performans alamayacağım.Potansiyel 133/155.Kafamda deli sorular var.İyi bir orta saha düşürebilirsem 1 tane daha almayı planlıyorum.
24 m € civarı bütçem var.Mert Müldür'ün bonservisini alabilirim diye düşünüyorum.Gouri'yi isteyenler var.40-50 den aşşağıya bırakmayacağım.Satarsam direk Merih'e gideceğim.Ozan ve Cengiz'in kiralık sözleşmelerini iptal etmeyi planlıyorum.
Farinez/Uğurcan
Mert/Zeki Natham/Kaan/Kehrer/Merih/Ravil/Emin Katterbach/Süleyman
Emre Mor/Everton Orkun/Evander Aleix Garcia/Van Ginkel Macias/Mastour
Almada/Taylan
Gouiri/Ahmed/Osimhen
13 yabancı futbolcum olmuş. Michael Cuisance için Bayern ile anlaştım.Ancak kendisi gelmedi.133/168 potansiyeli var ve çok iyi oyuncu olacak.Üstelik sol ayaklı defansif oyun kurucu.Tam aradığım adam.Eğer onu alırsam Evander'i Almadanın yedeği yapacağım.Arnor Sigurdsson'u kuzeyde bir takıma kiraladım.Umarım gelişerek geri döner.11.ayda sözleşmesi bitecek.10 milyon € civarı paraya alıcı bulursam satmayı planlıyorum.Şimdi Michael Cuisance için 1 temmuz geldiği gibi zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık sözleşmesi yapıp anlaştığım 13.5 milyonu opsiyona koyacağım.Eğer başka oyuncu satmazsam yeni sezon kadrom bu şekilde olacak.Tek kiralık oyuncu Merih ile devam edeceğim.Ozan ve Cengiz'in sözleşmelerden çıkamazsam kalırlar 1 sezon daha.İkisinin yıllığı 6.5 civarında.Bütçeyi epey zorluyor.
transferi çok seviyorsun