Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İnternet bağlantım açık. Nasıl halledebilirim?

Steam klasörüne git (C:\Steam), SteamTmp.exe diye bir dosya olması lazım onu çalıştır. Sanırım onu çalıştırınca Steam Update başlaması gerekiyor, o tamamlandığında da normalde nasıl çalıştırıyorsan öyle çalıştırman gerekiyormuş Steam'i.

İlk 3-4 çözüm böyleydi bulduğum.

Steam klasörüne git (C:\Steam), SteamTmp.exe diye bir dosya olması lazım onu çalıştır. Sanırım onu çalıştırınca Steam Update başlaması gerekiyor, o tamamlandığında da normalde nasıl çalıştırıyorsan öyle çalıştırman gerekiyormuş Steam'i.

İlk 3-4 çözüm böyleydi bulduğum.

Daha önce hiç Steam çalıştırmadım. exe'den de denedim, başlıyor biraz biraz sonra hata veriyor.

Beyler ilk defa orijinal oyun aldım lan. Allah'ını seven yardım etsin. :D

Bu steam olmadan oyunu oynayamaz mıyım?

Bu steam olmadan oyunu oynayamaz mıyım?

Offline olarak oynamak istiyorsan şöyle bir çözüm var, sorunu çözerse geçici olarak deneyebilirsin istersen.

Çalıştır-Regedit- HKEY_CURRENT_USER- Software- Valve-Steam

Bu yolu takip edip Steam'e girip sağ tarafta offline yazan yere gelip, onun değerini 0 ise 1 yapıyormuşsun.

Ama sanırım online oynayazsın bu şekilde ama geçici olarak kullanırsın belki.:)

İlgilenenlere çok teşekkürler beyler, hallettim sorunu. :)

Maç stresi vs. derken uzun süre oynayamadım. Reading karşısında ezici bir galibiyet aldık. Kanat oyuncularımın performansı çok iyi, Stoch 3 maçtır 18 kişilik kadroya giremiyordu :lol:

swansea-reading_untitledma%C3%A7sonu.png

US Boulogne Côte D'opale kariyerimi başlattım inşallah. :( Fransa 3. ligi.

Beyler bu orijinal oyuna face pack vs. oluyor mu? Oluyorsa face pack paketi var mıdır?

Kadromuz:

348iubp.png

Fikstür:

20utuzl.png

Lig tablosu:

34o6534.png

Yeteri kadar iyi gidiyoruz şimdilik ama oyun olarak bazı eksiklerimiz var.

l4822.png

l4870.png

l487j.png

l488m.png

l4899.png

l489r.png

Dayanamadım, fm2012'ye güncel db ekledim ve Galatasaray kariyeri açtım :) Şuan için herşey gayet iyi. Özellikle fb galibiyeti çok iyiydi :rolleyes:

Drogba ve Sneijder de fb'ye gol atarak, "Gerçek Galatasaray'lı" oldular :)

Drogba, Sneijder, Burak falan fena oynuyorlar. Bu takım stsl'ye fazla. Şampiyonluk garanti diyebilirim :b5:

4 tane potansiyeli yüksek transfer yaptım. Gereksiz oyunculardan kurtulmaya çalışıyorum.

FM2005'den bu yana FM oynuyorum. Ama Forest maçında sinir olduğum kadar hiçbir kariyerimde sinir olmadım. Top bir türlü girmedi. Çok sinir bir maçtı.

Önerileriniz varsa beklerim :yenieek:

l4822.png

l4870.png

l487j.png

l488m.png

l4899.png

l489r.png

Dayanamadım, fm2012'ye güncel db ekledim ve Galatasaray kariyeri açtım :) Şuan için herşey gayet iyi. Özellikle fb galibiyeti çok iyiydi :rolleyes:

Drogba ve Sneijder de fb'ye gol atarak, "Gerçek Galatasaray'lı" oldular :)

Drogba, Sneijder, Burak falan fena oynuyorlar. Bu takım stsl'ye fazla. Şampiyonluk garanti diyebilirim :b5:

4 tane potansiyeli yüksek transfer yaptım. Gereksiz oyunculardan kurtulmaya çalışıyorum.

FM2005'den bu yana FM oynuyorum. Ama Forest maçında sinir olduğum kadar hiçbir kariyerimde sinir olmadım. Top bir türlü girmedi. Çok sinir bir maçtı.

Önerileriniz varsa beklerim :yenieek:

Ben sezon başında Hakan Balta'yı 1.9 Mn €'ya Kayseri'ye okutuyorum yerine 500 K'ya Wederson'u alıyorum çok daha faydalı oluyor , ek olarak Albiol'ü kiralıyorum Semih'in yanında oynatıyorum , Dany yedek bekliyor. Albiol'ün kiralama bedeli 230 K. Ayrıca Elmander'i de satıyorum 3 Mn €'ya. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olanlarla yeniliyorum sezon sonu 3-5 3-5 derken iyi para kazandırıyorlar.

Ben sezon başında Hakan Balta'yı 1.9 Mn €'ya Kayseri'ye okutuyorum yerine 500 K'ya Wederson'u alıyorum çok daha faydalı oluyor , ek olarak Albiol'ü kiralıyorum Semih'in yanında oynatıyorum , Dany yedek bekliyor. Albiol'ün kiralama bedeli 230 K. Ayrıca Elmander'i de satıyorum 3 Mn €'ya. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olanlarla yeniliyorum sezon sonu 3-5 3-5 derken iyi para kazandırıyorlar.

Takımın başına geçtikten sonra ilk olarak sol beke Riera'yı, stopere de Ujfa'yı koymuştum. Riera sakatlanınca Hakan'ı oynatmaya başladım. Gayet de iyi performans sergiliyor şuan için. Onun için satmayı düşünmüyorum. Ujfa da pek iyi performans göstermedi başlarda. Bir de Takım 1. Kaptanlığını Ujfa'dan alıp Selçuk'a verince adam iyice atar yapmaya başladı. Ha sen öyle atar yaparsan ben de böyle yaparım dercesine kadro dışı bıraktım ve transfer listesine koydum :o Ondan sonra Dany'i oynatmaya başladım. Şuan için o da gayet iyi götürüyor. Bu sezon başka transfer yapmam zaten. Önümüzdeki sezona bakarız artık :)

Nasıl antreman yapıyorsunuz ki arkadaş aklım almıyor.

Semik Kaya emre can tarafından sakatlandı. ( ayağını kırmış hayvan 6ay yok semih şimdi :sad007:)

Hayır antreman programım da sert değil ki ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt