Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kasımpaşa ile başlıyorum bende.

Bakalım iyi kadroyu kullanıp en azından Avrupa Kupalarına katılabilecek miyiz :)

Takımın başına geçtikten sonra ilk olarak sol beke Riera'yı, stopere de Ujfa'yı koymuştum. Riera sakatlanınca Hakan'ı oynatmaya başladım. Gayet de iyi performans sergiliyor şuan için. Onun için satmayı düşünmüyorum. Ujfa da pek iyi performans göstermedi başlarda. Bir de Takım 1. Kaptanlığını Ujfa'dan alıp Selçuk'a verince adam iyice atar yapmaya başladı. Ha sen öyle atar yaparsan ben de böyle yaparım dercesine kadro dışı bıraktım ve transfer listesine koydum :o Ondan sonra Dany'i oynatmaya başladım. Şuan için o da gayet iyi götürüyor. Bu sezon başka transfer yapmam zaten. Önümüzdeki sezona bakarız artık :)

Ben hiç oynatmadan direk sezon sonu yapıyorum zaten 500 K'ya Wederson'u alıyorum , 230 K'ya Albiol'ü kiralıyorum.

Elmander'i 3 Mn € , Hakan Balta'yı 1.9 Mn € , Ujfa'yı da 1 Mn € 'ya gönderiyorum , Riera'yı da kiralıyorum %50-60 maaş karşılama , 100 K kiralama bedeli ve 2.5 Mn € satın alma opsiyonu ile.

Ohh mis gibi :)

Bunların torrent linkini atabilir misiniz bana beyler? :)

Cut Out Player Faces 5.0

Bi tek bunun torrent'i var, ama üye olup indirebiliyorsun sadece torrent dosyasını. Bende o sitenin hesabı yok o yüzden indirip de veremiyorum. :(

tahminen şu olması lazım ama:

https://kat.ph/cut-out-faces-megapack-5-0-rar-t6816340.html

(trackers için: https://torrentz.eu/announcelist_103562868)

İlk mağlubiyetimizi Chelsea karşısında aldık Stamford Bridge'de. 3-0 bitti maç.

cl grup maçlarında real madrid deplasmanına gittim.1-0 kazandık drogba'nın golüyle.asist sneijder.

Cut Out Player Faces 5.0

Bi tek bunun torrent'i var, ama üye olup indirebiliyorsun sadece torrent dosyasını. Bende o sitenin hesabı yok o yüzden indirip de veremiyorum. :(

tahminen şu olması lazım ama:

https://kat.ph/cut-out-faces-megapack-5-0-rar-t6816340.html

(trackers için: https://torrentz.eu/announcelist_103562868)

Sağolasın Talha. Çok yardımın dokundu valla. :) Torrentten başladım indirmeye de başka şeyler de olduğu için uzun sürecek gibi. :)

fm12'de attacking'i seçtiğimizde kontra atak seçeneğini otomatik olarak aktif ediyordu oyun. fm13'te bu değişmiş. taktik hazırlarken dikkat edin :yenieek:

Bugün oyunu aldım kurdum ama henüz kendime lig ve takım bulamadım. Yeni yüzüne de alışamadım bir türlü.

Talha Küllü

Sissokko'nun yerine Anita'yı Savaşçı Ortasaha rolünde oynat derim, 2. sezon bonservisi 20 küsür milyon avro oluyor

Gouffran nasıl bilmiyorum ama Papiss kesilmez ya çok ekstra bi adam

@Talha Küllü

Sissokko'nun yerine Anita'yı Savaşçı Ortasaha rolünde oynat derim, 2. sezon bonservisi 20 küsür milyon avro oluyor

Ya Talha'yı bilmiyor musun, bir açıklama yapmadan kesmiş adamı. Yakında kadro dışı da bırakır, taraftarın gözünde paragöz konumuna düşürtüp yollar.

Talha Küllü

Arada bir Anita'yı oynatıyordum dediğin gibi de, şimdi de Tiote sakatlandı 2-3 ay yok mecburen Anita'yı defansif oynatıyorum. Ama zaman zaman Sissoko'yu Cabaye'ın yerine koyup Anita'yı savaşçı orta saha, Perch'ü/Tiote'yi defansif orta saha da oynatıyordum ama Perch de uzun süreli sakat. :o

Ya Talha'yı bilmiyor musun, bir açıklama yapmadan kesmiş adamı. Yakında kadro dışı da bırakır, taraftarın gözünde paragöz konumuna düşürtüp yollar.

:D Ya Papiss'i kestiğim yok o an öyle denk gelmiş. :D Genelde Papiss oynuyor, nadiren Gouffran'ı oynatıyorum. :yenieek:

Ama çok gol atamıyorum, neden ki acaba :confused: Bi de Obertan ile Ben Arfa çok fazla şut çekiyor o bölgedeki oyuncunun şut çekmesini "nadiren" olarak ayarlasam da. :o

Takım önerisi lütfen. :)

Ama çok gol atamıyorum, neden ki acaba :confused: Bi de Obertan ile Ben Arfa çok fazla şut çekiyor o bölgedeki oyuncunun şut çekmesini "nadiren" olarak ayarlasam da. :o

Serbestlik tanıdığın için de olabilir, insiyatif alıyorlardır.

Talha taktiğini değiştir bence, ocak ayında yaratıcı forvet oynayabilecek birini al cisse'nin yanına koy

4-1-2-1-2'ye dön

Talha taktiğini değiştir bence, ocak ayında yaratıcı forvet oynayabilecek birini al cisse'nin yanına koy

4-1-2-1-2'ye dön

Onu arada bi deniyorum, işe de yarıyor da bu Ben Arfa o zaman çok fazla şut çekiyor ve takımın beyninde olduğu için abartıyor. :D Takım oyunu baya düşüktü galiba ondan.

4.sezondayım Galatasaray ile ve Benfica'dan Rodrigo'yu aldım adam leblebi gibi gol atıyor,tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt