Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Dynamo Dresden ve Bundesliga II maceramı paylaşmak istiyorum sizlerle.Takımı aldığımda medya tahmini olarak 12.görünüyordu.Yine aynı şekilde başkanın da beklentisi düşme hattından uzak kalmak,orta sıralara yakın bir yerde bitirmemizdi.Ona göre kısıtlı bir bütçe verildi.Kariyere başladıktan kısa bir süre sonra başkanlık seçimleri oldu,transfere ambargo uygulandı falan oldukça sıkıntılı anlar yaşadık.

19 hafta geride kalırken herkesi şaşırtarak liderlik koltuğunda ve Bundesliga'ya çıkacağımızdan emin bir halde yolumuza devam ediyoruz.Umarım kalan 15 maçı da en az hasarla atlatıp,B.Münih,Dortmund,Schalke gibi devlerin arasına atarız kendimizi.

bnd.png

İç sahada oynadığımız 9 maçın 8'ini kazandık,tek maçı da son 10 dakikada dikkatsizlikten verdik.Deplasmanda rezalet bir durumda olmasak işi bitirmiş,rahat bir şekilde maçları bekliyorduk.Son 2 sıradaki Paderborn ve Aalen'e kaptırdığımız 4 puan da cabası :(

İlk yılımızda bir üst lige çıktık.
l8m0n.png

Play-Off son maçında tam mağlupken ve herşey bitti derken 90+4'te attığımız golle maç uzatmaya gitti ve uzatmalarda kazanacağımızdan çok emindik. :)
l8m3h.png

@Yiğit Can Kaplan konuya bekleniyorsunuz. :D

Biten 25 Kalan 9 LİDERİZ :)

760incix3108716.png

Bu sefer de deplasmanlardaki maçları kazanıyor,iç sahada fireler veriyoruz :asd: Buna rağmen en yakın rakibimize de fark atıp liderliği sürdürüyoruz.Sıradaki 26.hafta maçı St.Pauli ile.Kazanarak Bundesliga kapılarını sonuna kadar aralamak istiyoruz.Olası bir puan kaybı kalan maçlar öncesi korkulu rüyalar görmemize neden olabilir.

Transferlerimiz ve yeni kadromuz.

2m26xaq.png

Ben Arfa'ya 35 milyon nakit teklif edilince dayanamadım sattım. :D Zaten CAM'li formasyonda da oynamıyorum ve sağ kanatta istediğim şeyleri tam olarak yapamıyor. Ayrıca yönetime genç transferi sözü verdik, iyi oldu. :D

Toplam transfer gelirleri 46m€ bu arada, orayı almayı unutmuşum. :D

Zaha, Carroll, Mannone, Marshall Daniel (Regen kaleci), Motta ve Benitez'i yedek olarak aldım. Destro rotasyon. Bellusci ise Coloccini yaşlanmaya başladığı için ilerde onun boşluğunu kapanmasını umduğum genç (23) transferi. Lazovic ve Sarabia as. Sarabia'ya 20 falan teklif etsem kabul ederlerdi muhtemelen ama uzatmak istemedim, aldım direk.

118opjk.png

İlk maçta Wigan karşısında güzel bi oyun sergilememize rağmen 45+1'de 1-0 geriye düşsek de, 84. dakikada Debuchy'nin penaltıdan attığı ve 90+1'de Zaha'nın attığı gollerle 2-1 galip ayrıldık sahadan.

Oyun olarak çok iyiydik. :ka21:

Bu arada pahalı diye almadığım (bonservisi de yıllık istediği ücret de çok uçuktu) Douglas Costa, Tottenham ile ilk maçında West Ham'a 5 gol atmış. :o

FM 13 ile tanışmam ve oyundaki Yılmaz Vuralvari hareketlerim ,

İlk senemde free takıldım bir takımın bana teklif yapmasını bekledim kimse teklif yapmayınca ertesi sene kendimi Almanya 3.Liginden bi takıma önerdim kabul etmediler.

Türkiyeden Elazığspor'un başına geçtim. (İstek dışı olan bir hareket) bir iki maçtan sonra fb maçım vardı , komplike bir taktikle feneri 2-1 kadıköyde yendim.

Ondan sonraki maç Galatasaray ile Elazığdaydı , değişik bir formasyon ve taktikle maçı Galatasaraylılığımdan dolayı Deplasman takımına hediye ettim , yoksa yeneceğime adım gibi emindim :D

Velhasıl kelam 2.senemde küme düşmekten kurtulamadım. Başkan ultimatom verdi , bende atara atar yaptım ve istifayı bastım.

Boş boş yarım sezon geçirdikten sonra Güney Afrika takımlarından birinden teklif aldım , kabul ettim. Hazırlık maçlarında esip gürlüyorduk , Dwangeo (yanlış yazmış olabilirim) gibi garip bir forvet aldım zencilerinden. Adam her maç öncesi sakat , her maç öncesi sakat.. Dayanamadım eldeki forvetleri 300.000 euro 200.000 euro gibi fiyatlara sattığım için kadro darlığından başkandan ultimatom yedim. Cevabım gecikmedi.

En nihayetinde FM tarzı oyunların benim ilgi alanım ve sabrımın olmadığını düşünerek FM'yi sildim.

Dota 2 'ye devam :asd:

hala crack ını beklıyoruz :D :D

Yedek maçı için herkesi uygun yapmışım Arsenal maçı ile de aynı günmüş yedek maçı, farkında değilim. :D Durduk yere 3-1 kaybettik iyi oynamamıza rağmen. :o

Laptop'un pilinin bitmesiyle oynum çöpe gitti, sezon ortalarındaydım bi de. :o İyi tarafından bakarsak Arsenal maçını asistana verdim, tatile çıktım ve 1-0 kazanmışız. :ka25:

Carroll'ı kiralık olarak transfer etme amacım evde yetişmiş oyuncuların çoğunu göndermiş olmamdı, illa ki birini alacaktım, Carroll da kiralıktı, taraftar istemese de aldım. Ve taraftar bu transferden hoşnut değildi ama adam tam bir super-sub. Sonradan dahil olduğu 3 maçta 3 gol attı ve hepsinde kazandık. :D Şu anda Premier Lig'de 5 hafta sonunda 15 puanla liderim. :cool: Fikstür çok rahattı onun da etkisi var tabi.

Bu kadar şeyi yapıyorsun, sonra hep bahane. :D

Bu kadar şeyi yapıyorsun, sonra hep bahane. :D

Hahahah. :D Valla hiç de üzülmedim böyle olduğuna çünkü kötü gidiyordum 10. sırada falandım. Önceki gibi olmasın diye her 2-3 maçta bir kaydediyordum oyunu ama laptop küt diye kapanınca oyun dosyasına bişey oldu sanırım, oyunun kendi kaydettiği diğer dosyayı kullanmak zorunda kaldım. :o

Pil de bitmedi aslında, laptopun pili zaten arızalı, şarja devamlı takılı tutuyorum yani bi nevi elektrikle çalışıyor. Oturduğum yerden kalkarken kablo dizimin altında kalmış, çıkınca da laptop gitti tabi. :D

Hahahah. :D Valla hiç de üzülmedim böyle olduğuna çünkü kötü gidiyordum 10. sırada falandım. Önceki gibi olmasın diye her 2-3 maçta bir kaydediyordum oyunu ama laptop küt diye kapanınca oyun dosyasına bişey oldu sanırım, oyunun kendi kaydettiği diğer dosyayı kullanmak zorunda kaldım. :o

Pil de bitmedi aslında, laptopun pili zaten arızalı, şarja devamlı takılı tutuyorum yani bi nevi elektrikle çalışıyor. Oturduğum yerden kalkarken kablo dizimin altında kalmış, çıkınca da laptop gitti tabi. :D

Çok sinir bozucu bir durum ama ben haftada bir 3 tane dosya olarak kaydet diye ayarladım. Maçlardan önce ve sonra da genelde kaydediyorum.

Çünkü, diğer türlü bir sorun olduğunda birkaç gün öncesine bile gitmek beni rahatsız ediyor.

Çok sinir bozucu bir durum ama ben haftada bir 3 tane dosya olarak kaydet diye ayarladım. Maçlardan önce ve sonra da genelde kaydediyorum.

Çünkü, diğer türlü bir sorun olduğunda birkaç gün öncesine bile gitmek beni rahatsız ediyor.

Aynen. Sıfırdan başka bi takımla kariyer başlatmayı bile düşünüyordum, o arada ben tatildeyken takım Arsenal'i 1-0 yenince vazgeçtim. :lol:

Aynen. Sıfırdan başka bi takımla kariyer başlatmayı bile düşünüyordum, o arada ben tatildeyken takım Arsenal'i 1-0 yenince vazgeçtim. :lol:

Arsenal kim ya. Ben Nottingham Forest'la iki maçta da berabere kaldım adamlarla. Yenersin zaten. :D

Arsenal kim ya. Ben Nottingham Forest'la iki maçta da berabere kaldım adamlarla. Yenersin zaten. :D

As oyuncuların yarısını aynı gün olan yedek takım maçı için uygun yapmışım farkında olmadan, önceki sayfada yazıyor. :o Yoksa Arsenal zor değil :cool:

Bu arada şu 3 dosya olayı nerden yapılıyor?

As oyuncuların yarısını aynı gün olan yedek takım maçı için uygun yapmışım farkında olmadan, önceki sayfada yazıyor. :o Yoksa Arsenal zor değil :cool:

Bu arada şu 3 dosya olayı nerden yapılıyor?

Seçeneklerde kaydetme kısmında var. Auto-Save type diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt