Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Juve ile 2 sezondur oynuyorum 2 lig şampiyonluğu, 2 CL şampiyonluğu, 2 İtalya kupası, 1 süper kupa kazandım (ilk sene Tottenham'a kaybettim :sad007: ).

Ligde 100 puanla şampiyon olup rekor kırdım,38 maçta 8 gol yedim.Juve mi çok güçlü ben mi çok iyiyim karar veremedim :rolleyes:

Bu da taktiğim

Manchester United Davide Santon için 42m€ teklif etti. :D Ne yapsam bilmiyorum. :confused: Bi tavsiye lütfen :D

Sol beksiz oyna, o paraya satılır. :D

Zaten ligin son maçlarında acayip bi seri yakalayarak 8 mac falan puan kaybetmedim. Maçların bi kisminda 4-4-2 bi kısmında 3-5-2 oynadım 3-5-2 baya dengeliydi. Satacagim sanırım :D

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Oyun çok sinir bozucu gerçekten de. Hele top rakipteyken hiç kaptırmamaları yok mu.

Benim oyuncum adama gidiyor ama müdahale bile etmiyor hiç. Boş boş gidiyor herifler.

Oyun çok sinir bozucu gerçekten de. Hele top rakipteyken hiç kaptırmamaları yok mu.

Benim oyuncum adama gidiyor ama müdahale bile etmiyor hiç. Boş boş gidiyor herifler.

Aynen aga biraz önce de yazdım, adam elini kolunu sallaya sallaya geliyor, müdahale eden yok. :o

Oyunda rakip takım 30-40 saniye paslaştıysa emin olun golü yediniz , boşuna çırpınmayın. :yenieek:

36 milyona Damiao'yu mu alsam (tabi çalışma izni çıkarsa) yoksa 1-2 tane scoutların bulduğu kaliteli regen mi? :confused: 2 tane forvetim var şu anda Cisse'yi sattım, ve büyük ihtimalle çift forvet oynarım. Damiao 6.5m€ falan istiyor senelik ayrıca.

36 milyona Damiao'yu mu alsam (tabi çalışma izni çıkarsa) yoksa 1-2 tane scoutların bulduğu kaliteli regen mi? :confused: 2 tane forvetim var şu anda Cisse'yi sattım, ve büyük ihtimalle çift forvet oynarım. Damiao 6.5m€ falan istiyor senelik ayrıca.

potansiyelleri iyiyse regenleri al derim

Ben 2026 yılına geldim dünyayı hala Carlos Fierro sallıyordu. Regen olmayıp da o yıla kadar etkinliğini devam ettiren nadir adamlardan. City'nin forvetiydi yılda 40 yıl atıyordu 31-32 yaşlarında

City oyunda çok daha gıcık ya, kime teklif yapacak olsam City alıyor neredeyse. Özellikle 10 numaraları. Eriksen, Kaka vs. Manchester United da Neymar'ı, Dede'yi, Hamsik'i falan aldı anca 7. olabildiler. :asd:

City oyunda çok daha gıcık ya, kime teklif yapacak olsam City alıyor neredeyse. Özellikle 10 numaraları. Eriksen, Kaka vs. Manchester United da Neymar'ı, Dede'yi, Hamsik'i falan aldı anca 7. olabildiler. :asd:

Aynen Eriksen'i bende de City aldı, 2 sene üst üste dünyanın en iyi oyuncusu seçildi. Hamsik'i de onlar aldı da Neymar benim oyunda yalan oldu herhalde hiç duymadım adını.

Aynen Eriksen'i bende de City aldı, 2 sene üst üste dünyanın en iyi oyuncusu seçildi. Hamsik'i de onlar aldı da Neymar benim oyunda yalan oldu herhalde hiç duymadım adını.

İşin hem iyi hem kötü tarafı var yalnız. Sıkılınca ucuza satıyorlar hemen veya oyuncu gitmek isteyince diğer kulüpler gibi değerinin üstüne değil, altına satılığa koyuyorlar ama oyuncuya yüksek maaş verdikleri için bonservis ne kadar az olursa olsun oyuncu astronomik bi para istiyor. Mesela Nasri 27 yaşında, istenen fiyat 3.8m€. Nasri senelik 7 civarı istiyor. :o

İşin hem iyi hem kötü tarafı var yalnız. Sıkılınca ucuza satıyorlar hemen veya oyuncu gitmek isteyince diğer kulüpler gibi değerinin üstüne değil, altına satılığa koyuyorlar ama oyuncuya yüksek maaş verdikleri için bonservis ne kadar az olursa olsun oyuncu astronomik bi para istiyor. Mesela Nasri 27 yaşında, istenen fiyat 3.8m€. Nasri senelik 7 civarı istiyor. :o

Carlos Fierro'yu bir yoklat bakayım scout'ların ne analiz getirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt