Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

30 TL kampanyasının bitmesi moralimi bozsa da arkadaşla beraber aldık.Şimdi kuruyorum.Galatasarayla başlamayı düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Steamde offline olamıyorum.

Böyle bir hata alıyorum:

''steam ağına bağlanılamadı "çevrim dışı mod" kullanılamayacak çünkü steam giriş bilgisi bu bilgisayarda depolanmıyor ağa yeniden bağlanana kadar steamı kullanamazsınız''

Ne yapmalıyım?

Steamde offline olamıyorum.

Böyle bir hata alıyorum:

''steam ağına bağlanılamadı "çevrim dışı mod" kullanılamayacak çünkü steam giriş bilgisi bu bilgisayarda depolanmıyor ağa yeniden bağlanana kadar steamı kullanamazsınız''

Ne yapmalıyım?

programı kapat tekrar giriş yapmayı dene.

Denedim ama olmuyor.

Kağıdında offline olmak için gerekenleri yazmış aynısını yapıyorum yine de olmuyor.

Denedim ama olmuyor.

Kağıdında offline olmak için gerekenleri yazmış aynısını yapıyorum yine de olmuyor.

Çevrimiçi olarak giriş yaparken şifremi hatırla kısmını işaretleyip giriş yap, sonra çevrimdışı modda başlat.

Olmazsa çevrimiçi giriş yapıp ayarlardan hesap bilgilerimi bu bilgisayara kaydetme'deki işareti kaldır.

Çevrimiçi olarak giriş yaparken şifremi hatırla kısmını işaretleyip giriş yap, sonra çevrimdışı modda başlat.

Olmazsa çevrimiçi giriş yapıp ayarlardan hesap bilgilerimi bu bilgisayara kaydetme'deki işareti kaldır.

İkisi de yapılı şu an.Ama olmuyor.

2016 yılı bitti Her sene oynadığım tüm kupaları aldım... :)

Altay ile kariyer actim . Takim Ikinci Lig A kategorisinde ve sezonluk beklenti orta siralarda tamamlamak medya onuncu gosteriyor hedefim : 5 sene icinde Super Lig'e cikmak .

Ben de altayla başladım. İlk sene ligi ikinci bitirip playoffla bir üst lige çıktım. İkinci sene şampiyon olarak süperlige çıktım. Üçüncü senenin lig arasına beşinci olarak girdim ve galatasaray'a transfer oldum. Tabii bunların hepsini hileyle yaptım. :D

Ben de altayla başladım. İlk sene ligi ikinci bitirip playoffla bir üst lige çıktım. İkinci sene şampiyon olarak süperlige çıktım. Üçüncü senenin lig arasına beşinci olarak girdim ve galatasaray'a transfer oldum. Tabii bunların hepsini hileyle yaptım. :D

aziz yıldırımdan ne farkın kaldı

bide galatasaraya gelmişsin insan fenere gider yazıklar olsun

aziz yıldırımdan ne farkın kaldı

bide galatasaraya gelmişsin insan fenere gider yazıklar olsun

Aziz gerçekte, ben sanal da yapıyorum. Kimseye zararm yok. Ayrıca hile mile arkadaş. Avrupa kupasını alınca herkes sus pus oluyor, taraftarlar beni alkışlıyor. İki yüzlülük yapma şimdi. Dün alkışlıyordun, şimdi aziz'den ne farkın kaldı diyorsun. Ayıp ayıp. :D

Eyvallah ama ben hilesiz oynuyorum hileyle nasil sampiyon olamadin orasi enteresan :D

Güncelleme çıkmış.

Bizim gençler uçtu :ayatollah::ayatollah:

Hadi hayırlı olsun, yıl 2024 İnter'de Moratti gitti Luis Figo yeni başgan. Seni unutmayacağız Moratti .. :ayatollah:

Galatasaray'la 2.sezonumda 3 kupayla kapadım. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası, Lig şampiyonluğu. Yeni sezonda hedefim zaten şampiyonlar ligini almak ama asıl hedefim ligde 10'dan az gol yemek.

Galatasaray'la 2.sezonumda 3 kupayla kapadım. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası, Lig şampiyonluğu. Yeni sezonda hedefim zaten şampiyonlar ligini almak ama asıl hedefim ligde 10'dan az gol yemek.

neyse ki bu fazteziler sadece bende yokmus

Bende deniyorum ama çok stres yapıyor.:lol:

Bugün ilk karşılaşmaları yapıcam koyarım fotoları buraya :) Çok iddalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt