Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Fierro yüzde 50 ihtimalle oyunun en iyi santraforu oluyor. Diğer yüzde 50 ihtimalle de ilk 10 arasında.

Arsenal ile Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'de Juventus'u, Yarı Final'de Real Madrid'i eledim. Birazdan Olympique Lyon ile Final maçı var. :)

Arkadaslar bisey sorcam fm 12 de filan bi program vardi..kayitli oyunu o programa yukluyoduk en potansiyelli oyunculari filan siraliodu wonderkidleri filan gosteriyodu hatrlayan var mi adini?

Fikstür olayı çok dandik ya. Avrupa maçı, kupa maçı falan olduğunda 2 maç arası 2 gün oluyo anca. :o Çok az. Ki 3 gün ara da olabilecekken.

Arkadaslar bisey sorcam fm 12 de filan bi program vardi..kayitli oyunu o programa yukluyoduk en potansiyelli oyunculari filan siraliodu wonderkidleri filan gosteriyodu hatrlayan var mi adini?

Genie Scout

Ama o zaman da oyunun zevki kalmıyor. :D Ben arada bi aldığım oyuncuların potansiyeline bakıyorum o kadar. Sadece aldığım ama, alacağım değil. :D

Birşey soracağım size. Benim steami evde internet olmadığı için hep offline olarak çalıştırıyorum. İkinci kez başıma gelen olay ise bir süre sonra online olarak hesabınızı kontrol etmelisiniz uyarısı vermesi. Kendi kendine oluyor bu ve anca bağlantı kurduktan sonra oyuna başlamak zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan, çözüm önerisi olan herkesin yardımını bekliyorum.

Altay ile kariyer actim . Takim Ikinci Lig A kategorisinde ve sezonluk beklenti orta siralarda tamamlamak medya onuncu gosteriyor hedefim : 5 sene icinde Super Lig'e cikmak .

Altay ile kariyer actim . Takim Ikinci Lig A kategorisinde ve sezonluk beklenti orta siralarda tamamlamak medya onuncu gosteriyor hedefim : 5 sene icinde Super Lig'e cikmak .

En fazla 3 sene içerisinde çıkarsın. :)

En fazla 3 sene içerisinde çıkarsın. :)

Umarim. Kadro baya kotu bu sene cikamayabilirim bu ligden . Sayet bu sene cikamazsam 2 senede burdan ciktigimi dusunuyorum . Ilk senede PTT'den hayatta cikamam 2 hatta sanssiz olmam halinde 3 senede ciksam diye hesap ettim menejerik deneyimini de pazar ligi oyuncusu yaptim zira bu da oyunu zorlastiriyor . Bakalim 3 senede cikarsam super olur tabii :) .

Birşey soracağım size. Benim steami evde internet olmadığı için hep offline olarak çalıştırıyorum. İkinci kez başıma gelen olay ise bir süre sonra online olarak hesabınızı kontrol etmelisiniz uyarısı vermesi. Kendi kendine oluyor bu ve anca bağlantı kurduktan sonra oyuna başlamak zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan, çözüm önerisi olan herkesin yardımını bekliyorum.

Başıma hiç gelmedi ama şöyle bir sorun mu acaba işine yarayabilir:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7333-UAXB-2919

Ben de Altay ve Kahramanmaraş arasında kalmıştım. KahramanMaras'ta sağ tarafta oynayan bir oyuncu var. Alabilirsen onu al derim.

Ben de Altay ve Kahramanmaraş arasında kalmıştım. KahramanMaras'ta sağ tarafta oynayan bir oyuncu var. Alabilirsen onu al derim.

Sagolasin :) . Butcem sifir o yuzden kiralik ve beles oyunculara yoneldim . Kerem Bulut'u kiralardim Akhisar'dan mukemmel oldu Bursa'dan Harun Tekin'i kiraladim kaleye o da ust duzey oldu . Bedavalardan da Ceyhun Eris'i aldim Kursat Duymus'u aldim ve sag beke Bayram Duymus'u aldim . Zaten o besi takimimin en iyi oyunculari . Orta sahamin en onemli ismi Yakup Sertkaya lig baslamadan 2 ay sakatlandi o cok kotu oldu. Uc hazirlik maci yaptim henuz ucu de bi ust ligden Goztepe-Manisa-Karsiyaka . Goztepe'ye 3-2 yenildim . Manisa ile 1-1 berabere kaldim Karisyaka'yi 1-0 yendim . Guzel geciyor hazirlik maclari .

Evet böyle bir sorun. Bu sorunu gidermek için online mı olmam gerekiyor? Nedir bu sorunun sebebi ve bir daha karşılaşmama yolu?

Steam'in update yapması gerektiği durumlarda bu uyarıyı verir, zaman zaman Steam kendini update ediyor arkaplanda, o tür durumlarda bağlanmanı istiyordur.

Makalede bu sorunun genelde 3. parti uygulamaların Steam ile çakışmasından kaynaklandığı yazıyor. Bu uygulamalar da liste halinde verilmiş işte klasik virüs, sistem, performans programları falan. Bana formalite geldi bu açıklamalar. Dediğim gibi Steam'in update mevzusu olay. Karşılaşmamak mümkün değil sanırım, gerektiğinde update olmadan Steam kullanılamaz diye biliyorum.

Edit: Steam'i açayım dedim güncelleme çıktı, dediğim gibi yapılması zorunlu bir işlem bu o yüzden.

pc ye format attım, steam klasörünü tekrar c nin içine attım. Şimdi kısayol olarak neyi seçmem gerekiyor steamden ?

format attım makinaya şuan oynaya tıkladığımda açılmıyor :)

He belki şeyden olabilir Steam'i tekrar yükle eskiden nasılsa aynen oraya (C demiştin), sonra içeriği senin yedekle değiştir, program yüklerken Reg kaydı yapar ya programın kayıt girdisi eksik olduğu için açmıyordur diye geldi aklıma.

Bu arada Steam açılıyor ama oyun açılmıyor değil mi? Şöyle bir çözüm buldum bir yerden:

"Steam'den kütüphanenizi açıp oyunun üstüne sağ tıklayıp özellikleri seçin. Yerel dosyalar sekmesini açın alttaki butonlardan oyun dosyalarını denetle tarzında bir buton olması lazım, ona tıklayıp işlemin bitmesini bekleyin belki eksik yüklenmiş dosyalar vardır."

dedigin gibiymiş serkan teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt