Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray'la başlamıştım, sarmayınca Rize'yle kariyer açtım. Transferlerim ve kadro bu şekilde. :o

n7hx7.png

n7j06.png

Karsiyaka ile actim max 10dakka dayanabildim

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Samsunspor'la oynuyorum 4.sezondayım Uefa'da mücadele ediyorum, ligdede 4.sıradayım zevkli geçiyor :)

Dün Atletico Madrid ile bir kariyer açtım. Ama pek sarmadı.

Takım önerisi olan var mı ?

Wolves ile Championship başla, başkanına dua edersin her sene. ;) Ben bu kadar eli bol bir başkan görmedim bu oyunda, şu an 2017 yılındayım sezonu yeni bitirdim, ve ilk defa Premier League'de şampiyon oldum (ilk sene PL'ye çıktıktan sonra 4 yıldır olamıyordum), ve özellikle her transfer sezonu başkan çok yardımcı oldu sağ olsun, bir dedik iki etmedi.

farkli takim arayanlara monacoyu oneriyorum. eski gunlerine dondurmek amaciyla

Hazır Ferguson bırakmışken ManU'nun başına geçeyim en iyisi :cool:

Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Büyük takımla baslama reis oyundan sıkılırsin

Yahu takıma bi türlü alışamadım. Otorite sağlayamadım. Ferguson gidince millet kendini iyice saldı. Verdim istifamı, şimdi freiburg'un başındayım.

Sıkılırsam basarım istifayı yeni bir kariyer açarım.

Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

EPL çekişmeli bir lig ve eğer dünyanın en büyük kulübü olma hedefini koyarsan, zevkli geçeceğini düşünüyorum. Tavsiye ederim :)

Epl'de büyük takım alacağına küme düşme mücadelesi veren bir takımı alıp şampiyonluğa oynatmak daha zevkli olacağını düşünüyorum.

Galatasaray kariyeri için çok önemli tavsiyeler.

Kadroyu nasıl kurmalıyım, Kimler gelmeli?

-Elmanderi kesinlikle satmayın birkaç maç sonra deliriyor. Drogbayla yanyana ya da Elmanderi bazen AMC oynatabilirsiniz.

-Burak Yılmaz ı sağ açık oynatırsanız çok gol atar ve asist yapar.

-Alpaslan Öztürk ve Malik Fathiyi alın. Sağ bek ve sol bekte sıkıntı yaşamazsınız.

-Jem Karacan'ı alırsanız Xelçukla birlikte orta sahada döktürürler.

-Dany, Amrabat, Riera ve Ujfalusi ile yolları ilk sezon ayırabilirsiniz.

Neden sezon başı saçma sapan yenilgiler alıyorum?

Takıma 3 adet taktiği 10-15 dakika ayırıp belirleyin daha sonra antrenmandan taktikler ve daha fazla maç antrenmanını seçin. Taktiklerin üzerine gelince hepsi "akıcı" olduysa artık genel antrenmana dönebilirsiniz.

Defans çok adam kaçırıyor ne yapabilirim ?

Dar alanda oyna, katı savunma uygula, defansı geriye yasla, rakibi rahatsız et seçin. Defanslardan birini salt stoper yapın diğerini durdurucu yapın, mentaliteleri ultra defansif olsun ve ofsayt taktiği kullanmayın.

Galatasaray kariyeri için çok önemli tavsiyeler.

Kadroyu nasıl kurmalıyım, Kimler gelmeli?

-Elmanderi kesinlikle satmayın birkaç maç sonra deliriyor. Drogbayla yanyana ya da Elmanderi bazen AMC oynatabilirsiniz.

-Burak Yılmaz ı sağ açık oynatırsanız çok gol atar ve asist yapar.

-Alpaslan Öztürk ve Malik Fathiyi alın. Sağ bek ve sol bekte sıkıntı yaşamazsınız.

-Jem Karacan'ı alırsanız Xelçukla birlikte orta sahada döktürürler.

-Dany, Amrabat, Riera ve Ujfalusi ile yolları ilk sezon ayırabilirsiniz.

Neden sezon başı saçma sapan yenilgiler alıyorum?

Takıma 3 adet taktiği 10-15 dakika ayırıp belirleyin daha sonra antrenmandan taktikler ve daha fazla maç antrenmanını seçin. Taktiklerin üzerine gelince hepsi "akıcı" olduysa artık genel antrenmana dönebilirsiniz.

Defans çok adam kaçırıyor ne yapabilirim ?

Dar alanda oyna, katı savunma uygula, defansı geriye yasla, rakibi rahatsız et seçin. Defanslardan birini salt stoper yapın diğerini durdurucu yapın, mentaliteleri ultra defansif olsun ve ofsayt taktiği kullanmayın.

Büyük oranda katılmakla birlikte katılmadığım tek nokta Dany'i göndermek, iyi performans sergiliyor ve ilk sezon sonunda 6-7 milyon sterlin'e satılabilir seviyeye ulaşıyor, böylece hem kontenjan hem para. Onun dışında ek olarak kontenjan açısından Muslera 2. sezon satılıp Onur serbest kalma maddesiyle alınabilir (6,5 milyon sterlin), hem Muslera daha pahalıya satılabildiği için kâr da edilir, Onur mükemmel kaleci çünkü. Taktik olarak mevcut kadro 4-3-1-2 ile yardırıyor diyebilirim, denendi onaylandı. Selçuk-Melo-Jem üçlüsü önünde Sneijder şeklinde oynardım hep

Yalnız bu başlığın adı 6 yıldır aynı. Forumun efsane başlığı. :(

Oyun çok kolay artık sarmıyor, bir an önce 2014 çıksın da şu hataları düzeltsinler.

oyunun bi saçmalığıda gol yiyeceğinizi önceden anlıyorsunuz

bizim işimiz bu, ezberleri bozmak :D

Galatasaray ile kariyere basladim. hosuma gitti oyun

Galatasaray ile kariyere basladim. hosuma gitti oyun

Konuda benim mesajları arat güzel hikaye şeklinde anlatmıştım Önce Galatasaray sonra İspanya üzerinden Milwall :D

2 sene sonra yabancı sınırı 5 oluyor Avrupa'da bir şey yapamıyorsun falan sıkılıyorsun haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt