Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Konuda benim mesajları arat güzel hikaye şeklinde anlatmıştım Önce Galatasaray sonra İspanya üzerinden Milwall :D

2 sene sonra yabancı sınırı 5 oluyor Avrupa'da bir şey yapamıyorsun falan sıkılıyorsun haberin olsun.

zaten 2 sene sonra giderim kesin :)

her sene oldugu gibi schalke kariyeri yaparim kesin

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunun bugu mu var anlamadim rakip penaltı kazandığında vuruştan önce kalecinin üzerine tıkladığımda gol olmuyor :D

3 sefer başıma geldi bu olay

Schalke kariyerime basliyorum. ilk sene biraz zorlu olacak ama bakalim

Arkadaş bu oyundaki uzaktan şutların hemen hemen hepsi küfür sebebi.

Ben 2013'ü hiç sevmedim ya. FM 2012'deki kariyerime geri döndüm.. :)

Galatasaray'la kariyer yaptim. Sezon öncesi Süper kupa finalinde tek kale oynadigimiz maci 2-1 kaybettik, 3 sutu bulunan fener yine herzamanki gibi balla bir galibiyet aldi.

Süper Lig'de 4 puan farkla liderim, SL'de (Porto-Zenit-Salzburg) grubundan lider ciktim, ikinci turda simdi Celtic geldi sansima. Ilk mac deplasmanda.

Transferlere gelecek olursam sezon öncesinde bana pek güvenmedi yönetim ve bütce vermediler acikcasi. Bende sadece tek sol bek takviyesi ile sezona girmek zorunda kaldim. Milan'in sag beki Mattia de Sciglio'yu 1 yilligina kiraladim (sol bekte oynayabiliyor ve gayet iyidi bende). Maalesef satin alma opsiyonu 20 milyon euro ve almam mümkün gözükmüyor.

Devre arasinda 1.8 milyon euro'ya Benfica'dan Enzo Perez'i transfer ettim. Umut Bulut'un bonservisini aldim ve 1-2 oyuncumuzla mukavele yeniledim. Ujfalusi benim icin hala önemli bir oyuncu, Semih Kaya'ya özel ders veriyor (mukavele uzama sebebi). Ufuk ve Aykut'u toplam 100 bin euro bonservisle gönderip Akhisar'dan Oguz'u aldim. (Kupa maclarinda kaleyi ona emanet ediyorum, suana kadar gayet iyidi).

Hakan Balta sürekli sakatlaniyor oyunda nedense, alternatif oyuncu olmasina ragmen hic kullanamadim. Devre arasinda 750 bin euro'ya Vederson'u almaya makhum etti beni. Sercan gereksizini gönderip yerine Nobre'yi aldim (önümüzdeki sene kadroya dahil olacak). Felipe Melo'nun bonservisini almam mümkün gözükmüyor suan. Melo uzatmak istemiyor. Bu yüzden Perez'i transfer ettim. Johan Elmander'i 1.5 milyona Fransa'dan bir takima sattim.

Dün gece PSG ile kariyer açtım. ManU'dan Anderson'u, G'ladbach'dan Ter Stegen'i, Ajax'dan Erikssen'i ve yine Ajax'dan 3 tane gelecek vaadeden eleman aldım.

Ulan hazırlık maçlarını harika geçirdim. Atletico Madrid'i, Napoli'yi falan ezdim geçtim. Ama ligde ilk 2 maçta bereberlik aldım.

Oyunda bir sıkıntı var cidden :confused:

hayal kirikligiyla sonlanan bir schalke kariyerim oldu. kovuldum la :o

tottenhamla yeni kariyer actim guzle gidiyor simdilik istedigim transferleri de yaptim. cavani,fellaini,lars bender,papadapolous,fuchs,srna

hayal kirikligiyla sonlanan bir schalke kariyerim oldu. kovuldum la :o

tottenhamla yeni kariyer actim guzle gidiyor simdilik istedigim transferleri de yaptim. cavani,fellaini,lars bender,papadapolous,fuchs,srna

Lars Bender, G.Zan'dan daha çok sakatlanıyor :lol:

EPL oynamayı sevenlere SOUTHAMPTON kariyeri yapmalarını siddetle öneriyorum.:yenieek:

Bir kac takviye ile aşırı zevkli hale geliyor.

Oyuncuları cok iyi ve bir cok gelecek vaad eden oyuncusu var.

Saint Ettiene de iyi gibi kariyere başlamak için.

Bu arada gençlerden Allione'yi öneririm.

Ibrahimovic-psg.jpg

Psg ile kariyer açarsanız Zlatan'a tapıyorsunuz. O kadar diyim size.. Adam dehşet :bid:

Çok sakatlık geçiriyor bende oyuncular ya antreman programı için bir öneriniz var mı?

Çok sakatlık geçiriyor bende oyuncular ya antreman programı için bir öneriniz var mı?

Sezon oncesi kondisyon taktik agirlikli calistir..bi hafta cok yuksek olsun bi hafta yuksek..bide sezon oncesi 5 tane filan hazirlik maci yap bnm sezon basinda 3 4 kisi sakatlanir bi sezon boyunca sakatlik yasamadan devam ediyorum..bu arada bazi oyunculardan da kaynakli sorun olabilir...

Kulübe basınca futblcular geliyor ya.Ben de tek blok hlinde geliyor.Ben yanyana iki blok halinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim

tottenham ile ilk senemde uefayi aldim. ligde ancak 4. olup cl ye gidebildik. holtbyi 22 milyon euroya sattim. hulk ,verrati , salvio, kjaer takviyeleri yaptik bakalim

kaleci cikmamis lloris tabi ki. sol bekte de normalde fuchs oynuyor

Kulübe basınca futblcular geliyor ya.Ben de tek blok hlinde geliyor.Ben yanyana iki blok halinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim

Bloktan kastınız ne oradaki? Ya futbolcular geliyor ya da genel kulüp profili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt