Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soton dedin ya başlayıp bıraktıgım aston villa kariyerim vardı ona devam ediyorum şimdi gsyi saldım bir müddetakhisarın eline verdik
lige hazırız
belhoid 7 kilit pas attı 2 tanesini gördüm hoşuma gittisoton dedin ya başlayıp bıraktıgım aston villa kariyerim vardı ona devam ediyorum şimdi gsyi saldım bir müddet![]()
belhoidi sag mcye defansif oyun kurucu destek yap kornerleri ve frikikleri ver senede 10 gol 10 asist garantibelhoid 7 kilit pas attı 2 tanesini gördüm hoşuma gitti
aston villa kariyeri de zevkli olur labelhoidi sag mcye defansif oyun kurucu destek yap kornerleri ve frikikleri ver senede 10 gol 10 asist garanti
kadro taktik ssi atsana bakim napiyonaston villa kariyeri de zevkli olur la
astonu seviyom renkler geçmiş felan
belhoid ook hücum oynatıyorum 3lü orta sahada
iş yapmazsa geçerim ona
soton dedin ya başlayıp bıraktıgım aston villa kariyerim vardı ona devam ediyorum şimdi gsyi saldım bir müddet![]()
devre arasına geldim o uzun boşlukta bırakayım dedim, sonra devam etmek için bahanem olur o kupaKitalararasini falan alip sezonu bitirseydin once
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ben olsam o adamlarla oyunu merkezden oynatırdım 2 oyun kurucu varEkli dosyayı görüntüle 79242
akhisar maçına böyle çıktım ligte biraz değişiklik yaparım
normalde hücum oynatmam dengeli ya da pozitif futbol oynatırım
bu kariyer hücumla başlayım dedim
dedim ya akhisar maçından ötürü sol ve sağ kanat verdimben olsam o adamlarla oyunu merkezden oynatırdım 2 oyun kurucu var
bilindik türkler harici türk önerilerini alalım
kaçacakooo Ünsal kariyer açmış alırım bi dal
muhammet kipritbilindik türkler harici türk önerilerini alalım
normalde sezona nagatomo belhanda mariano satışıyla başlayıp
ahmed kutucuyu kiralardım
şimdi transfer dönemi kapalı planlar değişecek

duran toplarda sıkıntı mı var acabamuhammet kiprit![]()
herz iyi kesiyo ortaları ya, bende merihe 10 gol attırdı tek başınaduran toplarda sıkıntı mı var acaba
belhanda 2 asist luyindama 2 gol yaptı ilk maçta 30 dakikada xd