Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o dönemler işte üniversiteye giderken bende fmgraphics'te çok taktik paylaşıyodum. Şimdi dan dun oynuyoruz
iyi calismalar yapiyolardi allah razi olsun turkcelesme falan :) ben cmturkte takilirdim kapanindiktan sonra isim dustukce girdim fmg’ye :)
ben bu oyunun fm12den sonraki mac motorlarini anlamiyorum ekrana bakiyorum bi oyun oynaniyo pat kut atiyoruz ama mesela dok rolunu verdigim herifi ya da ike yaptigim herifi sahada aldigi pozisyonu seçemiyorum fm12 ve oncesi sahada her sey belli oluyodu.

iyi calismalar yapiyolardi allah razi olsun turkcelesme falan :) ben cmturkte takilirdim kapanindiktan sonra isim dustukce girdim fmg’ye :)
ben bu oyunun fm12den sonraki mac motorlarini anlamiyorum ekrana bakiyorum bi oyun oynaniyo pat kut atiyoruz ama mesela dok rolunu verdigim herifi ya da ike yaptigim herifi sahada aldigi pozisyonu seçemiyorum fm12 ve oncesi sahada her sey belli oluyodu.
Çünkü eskiden Team Instructions ve Player Instructions ekranındaki ayarlamaları 5-6 kademe olarak arttırıp azaltabiliyordun.
şimdikinde mesela ya tek opsiyon ya da 3 opsiyon (Örnek olarak Stay Wider - Sit Narrower ya da hiç bi şıkkın olmadığı opsiyon)
Mesela stay wider diyosun yani geniş kal diyosun ama ne kadar geniş olduğunu ayarlayamıyorsun ve kademe ayarı olmadığı için tutturamıyorsun.

1598864888161.webp

Rüyadan uyanıp gerçeklerle yüzleşme vakti...

1598878024819.png
1598878060217.png
Audero , Mammana , Simon Moses , Vignato , Gouiri'nin sakatlıkları yetmiyormuş gibi
Maçtan 1 gün önce kahreden haber geldi
1598878700269.png

Jordan Henderson savunma arasına yaptığı Burak Yılmaz koşularıyla hayallerimizi yıktı.

1598883182907.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt