Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
sözleşmesi bitiyo herhalde sene sonu yanlıs degilsem 10 fena degil üstat10 milyon istiyorlar , 3 taksite baglayip 7,5 teklif edeyim bakiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesi bitiyo herhalde sene sonu yanlıs degilsem 10 fena degil üstat10 milyon istiyorlar , 3 taksite baglayip 7,5 teklif edeyim bakiyim
hangi hile bu koxp mu
sözleşmesi bitiyo herhalde sene sonu yanlıs degilsem 10 fena degil üstat![]()
fotoyu revize ettimhangi hile bu koxp mu
k0xp değil, giroud hariç hücum hattının tamamı ve ön libero kiralıkhangi hile bu koxp mu

Forvet lazim reis Leipzige acil oneri ?@Can Karabacak
John hurtado 4 m ye alırsın 2 sene sonra en az 50
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aşağı yukarı bu paralara gönderdim ben de bunlarıgalatasaray kariyerine başladım arkadaşlar
aman aman özenerek oynamıyorum ama sanıyorum fatih hocandan iyi yönetiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 95030
ederi nedir bilmem ama maaş yükünden kurtulmak niyetiyle bu arkadaşları gönderdim.
Ekli dosyayı görüntüle 95031
7.5 milyon euroluk bir bütçem hala duruyor. onun içinde donk tarzı bir eleman alacağım.
aldığım oyuncu kanat oyuncusu:
Ekli dosyayı görüntüle 95032
henüz yolun başı olduğu için elimde çok fazla done yok.
belhandayı da göndereyim miaşağı yukarı bu paralara gönderdim ben de bunları
belhanda'yı zorunlu opsiyonla 7m'e verdim bir de.
+ olarak seri lemina uçuyor oyunda ama opsiyondan aşağı paraya vermiyorlar, seneye orta sahayı baştan kurman lazım..
MHY'yi kitlemişler sanki renktaş 6m çok fazlagalatasaray kariyerine başladım arkadaşlar
ederi nedir bilmem ama maaş yükünden kurtulmak niyetiyle bu arkadaşları gönderdim.
7.5 milyon euroluk bir bütçem hala duruyor. onun içinde donk tarzı bir eleman alacağım.
sat gitsin 3 yıldıza düşüyor çöpbelhandayı da göndereyim mi
araplar ile çetin bir rekabete girdim reis birde feghouliden gelen para olunca istemsizce kazıklandım.MHY'yi kitlemişler sanki renktaş 6m çok fazla
guzel birseye benziyor da kiralanmis
Alan Franco 4-5m'a alırsın renktaş. Bide Biro Biro diye 24 yaşında bir eleman var serbest kanat oynuyor iş yapar al onu daaraplar ile çetin bir rekabete girdim reis birde feghouliden gelen para olunca istemsizce kazıklandım.
demek ki gerçekte de böyle oluyormuş.
celili yunusu falan %50 payla beleşe verdim sağa sola bizde adam olacakları yokgalatasaray kariyerine başladım arkadaşlar

hagi işine bak abicim hadi
Ekli dosyayı görüntüle 79679
bu sezon sonu handa emekli oluyo, ben de kariyeri sene sonu noktalayacagım
profili, geçmişi, sayısızödülü var koyamam buraya 4-5 foto eder o dereceGS efsanesi sırasında 3. metin oktay ve bülentten sonra
Ekli dosyayı görüntüle 80072
Ekli dosyayı görüntüle 80073
Ulan Belhanda bu kadar kendini sevmiyordur he CanKRALİ HATİRLAYALİM