Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Ahmedhodzic cok cok klas bir topcu.. F/P olarak afrikadan Rivaldo Coetzee önerebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmedhodzic cok cok klas bir topcu.. F/P olarak afrikadan Rivaldo Coetzee önerebilirim.
Jack Wilshere'ı bende bedelsiz almıştım sürekli sakatlanıyordu.
Ahmedhodzic in tek kötü yanı agility si max 12 oluyor.Ahmedhodzic cok cok klas bir topcu.. F/P olarak afrikadan Rivaldo Coetzee önerebilirim.
Injury proneness'i baya yüksek onun. Bireysel antremanını Half Intensity olarak ayarlarsan çok fazla sakatlanmıyor. Bournemouth kariyerimde Sky Bet Championship'te 40 maçı devirmişti bu şekilde. (Başka bir oyuncudan örnek verdiğim için Physio Recommendation'u dikkate almaJack Wilshere'ı bende bedelsiz almıştım sürekli sakatlanıyordu.

Ben onu Regista oynatiyordum her mac 7.00 üzeri oynuyordu pasları sayesinde cok is yapiyor..Coetzee defansi dusukmus ya ama paslari efsaneymis
Neden 9 kişi oynuyorsunEkli dosyayı görüntüle 109776
Oyunu herhalde her sene daha nasıl kolay yaparız diye uğraşıyorlar. bir de tslnin boku çıkmış yabancı kuralı 7ye düştü herhalde seneye de 6 olacak boşa açmışım karşyeri
Ben onu Regista oynatiyordum her mac 7.00 üzeri oynuyordu pasları sayesinde cok is yapiyor..
Sene sonu 10M bandına sattım
Hayir Burnic ile hic oynamadim ve görmedim de..Ben oraya Dseniz Burnic alirdim hep , onu da iyi paraya satıyordum cok ucuza salıyordu Dortmund. Simdi alt liglerde. Biliyonmu Burnic'i ?
9 kişi?Neden 9 kişi oynuyorsun![]()
Orta sahan yok9 kişi?
Hızı bir tık daha olsa tam Box to Box oynar..
her şeyden biraz var ama hiçbir şeyden tam yok diyebilir miyiz.. 21 yasinda olmasi da büyük avantaj
gözlemciler buldu sağolsunnerden buldun baba bunu