Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

12. haftaya geldim ben. Tabiki ilk oyun Galatasaray ile. Sol beke bir yabancı kiraladım. Oyunda Hamit çok iyi oynuyor. Forvet eksikliği hissediliyor. Emre' yi potansiyel olarak iyi yapmışlar. Sol açıkta idare eder kesinlikle. 4-2-4 oynatıyorum takımı. Aslında 4-4-2 ama oyunda öyle isimlendirilmiş. Hala oyuncu taraması yapıyorum. İlerideki kariyerim sanırım N' Forrest ile olacak. :D

Bonservis fiyatlarındaki saçmalık nedir arkadaş ya :mad: Alper Potuk'u istedim 15 milyon avro fiyat çektiler..7-8 milyonluk adamlara 50 milyon isteyeni bile gördüm bullshit

Bonservis fiyatlarındaki saçmalık nedir arkadaş ya :mad: Alper Potuk'u istedim 15 milyon avro fiyat çektiler..7-8 milyonluk adamlara 50 milyon isteyeni bile gördüm bullshit

Ben oyuncu almak ile uğraşmadım hiç. Kiralama metodu güzel yol. Hele alt liglerden bir takım seçeceksen zaten başka şansın yok :D

Ben oyuncu almak ile uğraşmadım hiç. Kiralama metodu güzel yol. Hele alt liglerden bir takım seçeceksen zaten başka şansın yok :D

Uygun maliyete istediğin kalitede adam bulmak için ya baya zaman harcayıp oyuncu taramasında derinlere kadar ineceksin ya da dediğin gibi kiralama..Transfer zor iş

Beyler acil yardim ederseniz sevininirim . Kibris'ta yasiyorum Turkiye'den FM 2013 getirtirdim . Fakat sifre killanma kilavuzunda yazmiyor . Kilavuzun arkasinda FOOTBALL MANAGER 2013 STEAM SIFRESI : yazisi var ama yaninda altinda felan hic bir sey yok kazinabilecek her hangi bir yer de yok ? Anlamadim :confused:

Beyler acil yardim ederseniz sevininirim . Kibris'ta yasiyorum Turkiye'den FM 2013 getirtirdim . Fakat sifre killanma kilavuzunda yazmiyor . Kilavuzun arkasinda FOOTBALL MANAGER 2013 STEAM SIFRESI : yazisi var ama yaninda altinda felan hic bir sey yok kazinabilecek her hangi bir yer de yok ? Anlamadim :confused:

nerden almistin? tel ile ara. o kismin fotosunu cek, mail at.

nerden almistin? tel ile ara. o kismin fotosunu cek, mail at.

Carrefour'dan almislar . Aral'a email attim cevap gelmezse babama geri yollayacagim . Abimin basina da benzer bir sey gelmisti fotograf istediler yolladik hemen yeni sifre verdiler umarim oyle olur ve FMsiz kalmam :) Bu arada biz seninle mi online kariyer yapacaktik ben mi karistiriyorum ? =)

Carrefour'dan almislar . Aral'a email attim cevap gelmezse babama geri yollayacagim . Abimin basina da benzer bir sey gelmisti fotograf istediler yolladik hemen yeni sifre verdiler umarim oyle olur ve FMsiz kalmam :) Bu arada biz seninle mi online kariyer yapacaktik ben mi karistiriyorum ? =)

evet oyleydi de askere gidecegimden orjinal almadim.

Vatandan sipariş ettim bugün gelmedi vay anasını..

Yavaş çalışıyor adamlar yav..

Daha ilk sezonum tabiki Galatasaray'ı aldım. 9 maç ta 18 puan ligte, CL'de Real,Benfica,Nord grubunda ilk 3 maçta 5 puan topladım.

Klasik modda Liverpool' u aldım. Man. City ile yarışılmıyor oyunda. Adamlar puan kaybı neredeyse hiç yaşamıyorlar. Bu arada Liverpool gözlemcilerinin verdiği raporlarda Kerim Frei, Töre, Sercan çok iyi oyuncular olarak gösterilmiş. Fiyatları konusunda ise normal şartlarda almak çok zor.

Klasik modun biraz geliştirilmesi lazım, en basitinden oyuncu özelliklerini gösterme ayarı yok ya.

Klasik modun biraz geliştirilmesi lazım, en basitinden oyuncu özelliklerini gösterme ayarı yok ya.

Süreyi kısalatacağız diye anasını bellemişler. Ama gerçekten çok hızlı ilerleyebiliyorsun oyunda. Normal modda çok yavaş be kardeşim. İkisinin ortasını tutturamamışlar.

Ama bir kaç olay çok hoşuma gitti. Kenardan direktif verme olayı. Bilmiyorum ne kadar etkili oluyor ama güzel. Ayrıca asistan menejerin maç içerisinde şu şöyle oluyor bu böyle oluyor demeside iyi. Bunun dışında arayüze alışmak biraz zaman alacak sanırım. Bayağı bir değişikliğe uğramış.

Anlasmaya gore Sega istenilen satis rakamlarina ulasmadan cikmayacagi soyleniyor fix in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt