Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Aynı anda oynanamıyor ama, değil mi? Sanırım biri online, diğeri offline iken oynanabilirmiş sadece. Farklı bir yöntemi var mıdır bunun?

Aynı anda oynanabiliyor.Ben ve abim aynı hesaptan aynı anda oynuyoruz. :yenieek:

İlk önce oyunu bir bilgisayara yükle güncelleştirmeleri yap.Ondan sonra Steam menüsün sol tarafından çevrımdışı ola tıkla.Daha sonra diğer bilgisayarda giriş yap oyunu yükle güncelleştirmeleri yap.Biriniz çevrımdışı takıldığınız sürece ikinizde aynı anda oynayabilirsiniz. :b5:

Aynı anda oynanabiliyor.Ben ve abim aynı hesaptan aynı anda oynuyoruz. :yenieek:

İlk önce oyunu bir bilgisayara yükle güncelleştirmeleri yap.Ondan sonra Steam menüsün sol tarafından çevrımdışı ola tıkla.Daha sonra diğer bilgisayarda giriş yap oyunu yükle güncelleştirmeleri yap.Biriniz çevrımdışı takıldığınız sürece ikinizde aynı anda oynayabilirsiniz. :b5:

Onu yaptım ben de. Başka bir yolu var mı diye merak etmiştim. Yine de eyvallah.

Şunu farkettim ki bütün FM serilerindeki en berbat maç motoru 2013'de. :o

Galatasarayımızla oynuyorum tabi ki :) , Elmander'i 4 , Baros'u 2 , Ujfa'yı 1 Mn €'ya gönderdim , 4.1 Mn €'ya Wellington Nem , 1.5 Mn € 'ya ise Jores Okore'yi getirdim , adı 4-5-1 olarak geçen , 4-3-3 sistemine döndüm.

--------Muslera----------

Eboue-Semih-Okore-Hakan

----------Melo----------

-----Hamit---Selçuk-----

W.Nem------------Amrabat

----------Burak----------

şeklinde oynuyorum :) , aslında 4-4-2 veya 4-4-2'nin sağ ve sol açıkların ofansif olduğu versiyonunu oynamak istiyorum fakat , Hamit ofansif sağ açık bölgesinde çok etkisiz ve kötü ek olarak oraya transfer gerekli ve yerli olarak alınabilecek sadece Sercan Sararer var oda 5 Mn € civarı , yabancı alamıyorum sınırdan dolayı.

---------Muslera---------

Eboue-Semih-Okore-Hakan

-------Melo---Selçuk-----

Transfer----------Amrabat

---Elmander---Burak

şu şekilde yani ama sağ açık bulamıyorum ofansif olarak , Okore'nin yerine yerli birini bulsam diyorum Serdar Taşçı ve Ömer Toprak ilk sezon başı çok zor , Serdar Aziz'e de tomarla para istiyorlar , gerçekten zorlanıyorum yani. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elmander'i yolladım yazmışsın ama 2. dizilişte var.Kadroyu koyarsan ona göre sistem önerebilirim.

Elmander'i göndermeyin agalar. Milli takımla oynuyorum ve sürekli Galatasaray maçlarını takip ediyorum. Her maç iki gol atıyor Elmo.

takım önerin renktaşlar.

Basel ile 15 sezon oynadım her şeyi aldım ama rezil bir alt yapısı ve dar görüşlü bir başkanı var.

takım önerin renktaşlar.

Basel ile 15 sezon oynadım her şeyi aldım ama rezil bir alt yapısı ve dar görüşlü bir başkanı var.

Fransa liginden bir takım al. Alt yapı bilgileri oyuna başlarken görünüyor. Ama renklerinden dolayı benim tercihim Lens olur sana. Alt yapı falan çok iyi. Fransız liginden çok iyi oyuncular çıkıyor.

Fransa liginden bir takım al. Alt yapı bilgileri oyuna başlarken görünüyor. Ama renklerinden dolayı benim tercihim Lens olur sana. Alt yapı falan çok iyi. Fransız liginden çok iyi oyuncular çıkıyor.

Başkanı nasıl? Basel de en büyük sıkıntım başkan oldu takım en zengin klüpler arasında ilk 10 a girdi almadığım kupa kalmadı adam hala ufak düşünüyor alt yapıyı geliştirtmiyor filan

Başkanı nasıl? Basel de en büyük sıkıntım başkan oldu takım en zengin klüpler arasında ilk 10 a girdi almadığım kupa kalmadı adam hala ufak düşünüyor alt yapıyı geliştirtmiyor filan

Başkanını bilmiyorum. Ama zaten sorun alt yapıysa Lens'in alt yapısı gerçekten çok iyi. Bir çok iyi adam çıkartıyor. Bir de görüşme sırasında şayet alt yapımızı geliştirmezsek rakiplerimizin gerisinde kalırız de. O zaman tekrar düşünüp olumlu cevap veriyorlar.

Başkanını bilmiyorum. Ama zaten sorun alt yapıysa Lens'in alt yapısı gerçekten çok iyi. Bir çok iyi adam çıkartıyor. Bir de görüşme sırasında şayet alt yapımızı geliştirmezsek rakiplerimizin gerisinde kalırız de. O zaman tekrar düşünüp olumlu cevap veriyorlar.

renktaş tehdit bile ettim Basel in başkanını adam hadi ordan gibi cevap verdi :D

Fransa ligini denemekte fayda var diyorsan vardır bi bildiğin.

renktaş tehdit bile ettim Basel in başkanını adam hadi ordan gibi cevap verdi :D

Fransa ligini denemekte fayda var diyorsan vardır bi bildiğin.

Bir de Gladbahch var Almanya'da. Ordan da iyi oyuncular çıkıyor. Özellikle Türk takımlarını çalışıtıracaksan Gladbach'ı sürekli takip et. Türk çok iyi yetenekler çıkabiliyor.

Bir de Gladbahch var Almanya'da. Ordan da iyi oyuncular çıkıyor. Özellikle Türk takımlarını çalışıtıracaksan Gladbach'ı sürekli takip et. Türk çok iyi yetenekler çıkabiliyor.

eyvallah, ben daha çok kendi alt yapısından 4 yıldız ve üzeri oyuncular çıkartabilmek istiyorum.

diğer türlü scoutları bağladım otomatiğe geziyorlar dünyanın 4 bir yanını köle gibi oldu hepsi :D

hangi managerlik oyununu oynuyosunuz beyler ?

crack olmadıgı için oynayamıyorum onu :) fm 2012 devam mecbur :)

Crack'i boşver, paylaşacak iyi birini bulabilirsen o kişinin Steam hesabıyla ortak oynayabilirsin, herhangi bir illegal tarafı yok. Forumda bir arkadaş rica etti ve kendi hesabımı paylaştım kendi bilgisayarına yükledi Offline olarak oynuyor sürekli, sıkıntı olmadan. :)

offline oynayabilecek arkadaşlarla ortaklaşa alabiliriz öyle bişey varsa ya

PlayStore 40 lira yaptığında iki arkadaş ortak alabilirdi, öğrenciler için çok ideal kampanyaydı.

Bu arada oyuna başlar başlamaz elinizi çabuk tutun, Dzagoev Ocak'ta bedavaya geliyor. Hemen almak isteyenler de 2 milyona kapabilir. Chicharito'yu ManU yedeklere atıyor, uygun bir fiyata alabilir veya kiralayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt