Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

PlayStore 40 lira yaptığında iki arkadaş ortak alabilirdi, öğrenciler için çok ideal kampanyaydı.

Bu arada oyuna başlar başlamaz elinizi çabuk tutun, Dzagoev Ocak'ta bedavaya geliyor. Hemen almak isteyenler de 2 milyona kapabilir. Chicharito'yu ManU yedeklere atıyor, uygun bir fiyata alabilir veya kiralayabilirsiniz.

Chicharito ;) Büyük kâr ederek de satabilirsiniz ayrıca. 3 sezonda kulübün simge isimleri arasına girdi, favori kulübü Galatasaray reisin.

javierhernndezhistoryca.png

Brian Clough abimizi bilmeyen coktur . Onun izinden gitmeyi planlayarak Ingiltere Blue Square Bet Guney takimlarindan Dover ile kariyer aciyorum . Brian Clough'u bilmeyenlere zaman ayirip okumalarini tavsiye ederim :) . BRIAN CLOUGH WAY

Canımın sıkılmayacağı,uzun yıllar oynayabileceğim,Galatasaray seviyesinde bir takım ile kariyer açmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum renktaşlar...

Yeter be crack ne zaman cikacak?

Canımın sıkılmayacağı,uzun yıllar oynayabileceğim,Galatasaray seviyesinde bir takım ile kariyer açmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum renktaşlar...

Basel,Lyon,Benfica,S.Moskova

j3c9d.png
[/URL]
j3cbq.png
[/URL]

j3cd2.png
[/URL]

j3cdj.png
[/URL]

Taktik ve 3 sezondaki transferlerimi paylaştım. İlk sezon şampiyon oldum ve Şampiyonlar Liginde gruptan çıkıp ilk turda Man Utd ye elendim. Sonra ki sene Fener şampiyon oldu, ben Türkiye Kupasını aldım ve şampiyonlar liginde ilk turda Barcelonayı eleyip çeyrek finalde Portoya elendim. Bu sezon ise ligde liderim, Milan,Chelsea ve Hamburg un olduğu gruptan lider olarak çıktım. İlk turda PSG ile eşleştim ve devre arasındayım. Bu sezon da bedelsiz olarak Boudebouz 'ı aldım.

Yabancı sınırı giderek düştüğü için mecburen altyapıya yöneliyorsunuz. Yetenekli Türk oyuncu almak zor. Mehmet Ekici yi takımı lig düştüğü için alabildim. Pedro ise 22 yaşında ve çok yetenekli Sampdoria dan aldım. Altyapı dan Baris Sari ve Serkan Aksoy adında iki genç çıkardım. Biri sağ biri sol bek. Baris Sari baya iyi. Takım bu sene oturdu gibi artık çok fazla değişiklik yapmadan 1-2 transfer ve altyapı ile devam ederim.

Bir de stoperim Sokratis sakatlanınca Dany oynatmak zorunda kaldım ve çok iyi oynadı. Hannover 5.5 milyon euro verdi fakat satmadım. Dusan Tadic çok iyi oynuyor. Diğer arkadaşlara faydası olması açısında paylaşıyım dedim. İyi oyunlar...

vay be, cok eskiden championship manager vardi. ozamanlar baslamistim bu oyuna, football manager ciktiktan sonra, pek oynamadim dogrusu. belkide fazla zamanim olmadigi icin, ama transfer donemleri guzel oluyodu. :asd:

Valla seviyeyi bilmem de Nottingham Forrest çok zevkli olabilir.

Arkadaş'la ortak Football manager aldık şimdi bu kodla ikimizde nasıl kurcaz oyunu ?

Tek oynamaktan sıkıldım online oynamak istiyen renktaslarım yok mu ya :asd:

beyler dr'dan dvd olarak aldım fm 2013 ü 2 bilgisayardan offline olarak oynayabilirmiyiz oyunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt