Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Abi nedir bu Nottingham hastalığı? Ne özelliği var ki kulübün? :)

Forest İngiltere'nin en eski kulüplerindendir. Burada bir başlık var. Orada tarihi de yazılıdır. Liverpool'un falan renklerinin geldiği takımda Forest'dir. Bu yüzden böylesine köklü tarihe sahip olan bir takımı eski günlerine geri getirmek fantazisi var bende de. :) totthenam ile oynuyorum şu anda. Bir sonraki kariyerim Forest ile olacak.

Forest İngiltere'nin en eski kulüplerindendir. Burada bir başlık var. Orada tarihi de yazılıdır. Liverpool'un falan renklerinin geldiği takımda Forest'dir. Bu yüzden böylesine köklü tarihe sahip olan bir takımı eski günlerine geri getirmek fantazisi var bende de. :) totthenam ile oynuyorum şu anda. Bir sonraki kariyerim Forest ile olacak.

Ben nottingham Forest'ı PRemier Lig'e çıkarttım. şimdi de 6-7-8 o civarda takılıyorum. Kadro gittikçe daha iyi oluyor.

Southampton ile bir kariyer yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Aşırı zevkli oluyor:yenieek:

Fenevi elemişsin abi adamlar oyunda bile şampiyonlar ligine gidemiyor :D

Volkan sağolsun , 2. maçta ilk 2 golü resmen hediye etti :D

pek umudum yoktu aslında eldeki kadro çok yetersiz ama fenerin olduğu yerde umut tükenmez :D

Newcastle ile başladım kariyere, işler istediğimiz gibi gitmedi kaynak olmasına rağmen istediğim transferleri yapamadım ligde de istikrarsız bi görüntü çizdik. Daha sonra devre biterken takımdan ayrıldım, 1-2 hafta geçtikten sonra Everton'dan teklif geldi 16. sıradan takımı aldım. Farklı bir taktik anlayışıyla oynadım(internetten araştırıp buldum) ve ligde üst üste 17 maç mağlubiyet yüzü görmedim takımı 8. sıraya yükselttim. Tabi bu arada kupada Norwich'e sürpriz bir şekilde son dakikada kaybettim, elendim. Ligin sonlarına gelirken takımda düşüş oldu Liverpool derbisini kaybettim yenilmezlik serim sona erdi. Ardından son hafta Swensea'ye yenildim, Ligi 9.sırada bitirdim ve yönetim benden çok memnun olduğunu devam etmek istediklerini söyledi.

Transfer dönemini yeni genç oyuncu almakla geçirdim aynı zamanda personel kadromu tamamen değiştirdim. Önümüzdeki yıl Avrupa kupalarını hedefliyoruz.

Bakalım...

Arkadaşlar metalik logo paketi kullanıp , memnun olan ve linkini verebilecek olan var mı ?

Şampiyonlar ligine müthiş bir başlangıç yaptım , amaç gücümüzün yettiği yere kadar gidebilmek ,

ligde işler pek iyi gitmiyor ama yakın zamanda toparlayacağımı düşünüyorum çünkü yetersiz kadro ile sıkışık fikstüre girince lige genç ve yedek ağırlıklı kadro ile devam ediyorum , öncelik avrupa.

arkadaslar bısey sorcam bu oyunun crack fıx ı cıktı mı?

Bu arada FM'nin diğer modlarında oynadınız mı? Benim Totthenam kariyerim o modlardan birini denerken başladı. Adamlar Totthenam'ı verdiler. 24. hafta falandı. Takım namağlup gidiyormuş. Ligi namağlup bitireceksin dediler. Aldık bir iki denemeden sonra ligi namağlup bitirdik. Ardından kariyere devam etmek ister misiniz diye soruyorlar. Sonrasında da şampiyon takım varken halihazırda niye bırakyım dedim ve devam ettim.

Bir sonraki sezon son haftada şampiyon oldum. ManU son maçta Arsenal ile berabere kaldı ve bende Newcastle'ı yendim 2 puan farkla şampiyon oldum. CL'de yarı finalde Real'e elenmiştim.

Şimdi bir sonraki sezonu oynuyorum. Ligde lider gidiyorum. CL'de de gruplardan çıkmayı garantiledim. Takıma Llorente'yi aldım ama hiç bir işe yaramadı. Satmayı düşünüyorum. Belki sistemime uymuyordur. Neyseki beleşe almıştım herifi. Biraz para kazanmış olurum hiç değilse. :)

hala çözülmedi renktaş ama söyle birşey yapmışlar azimla s.çan beton duvarı deler hesabı..

önce demo sürümü kuruyorsun sonra full versiyonu kuruyorsunuz oyuna başlayıp oyun kapanmadan saveleyip save dosyasını demonun belgelerimdeki klasörüne atıyorsun full data ile demosundan sorunsuz oynuyorsunuz.. tabi demo oyununda bir kusuru varmış devre arası gelince demo oyunu oynadığınız için teşekkür edip oyundan atıyormuş git orjinal al lan keko der gibi :sad007:

hahah ıyıymıs :D bı cıkaramadılar gıttı ya skıdrow ıyı para aldı sega dan galıba :D

Bu arada FM'nin diğer modlarında oynadınız mı? Benim Totthenam kariyerim o modlardan birini denerken başladı. Adamlar Totthenam'ı verdiler. 24. hafta falandı. Takım namağlup gidiyormuş. Ligi namağlup bitireceksin dediler. Aldık bir iki denemeden sonra ligi namağlup bitirdik. Ardından kariyere devam etmek ister misiniz diye soruyorlar. Sonrasında da şampiyon takım varken halihazırda niye bırakyım dedim ve devam ettim.

Bir sonraki sezon son haftada şampiyon oldum. ManU son maçta Arsenal ile berabere kaldı ve bende Newcastle'ı yendim 2 puan farkla şampiyon oldum. CL'de yarı finalde Real'e elenmiştim.

Şimdi bir sonraki sezonu oynuyorum. Ligde lider gidiyorum. CL'de de gruplardan çıkmayı garantiledim. Takıma Llorente'yi aldım ama hiç bir işe yaramadı. Satmayı düşünüyorum. Belki sistemime uymuyordur. Neyseki beleşe almıştım herifi. Biraz para kazanmış olurum hiç değilse. :)

ben ispanyada denedim , 27. hafta Zaragoza'yı verdiler , ligde kal dediler ama beceremedim , takımı devraldığımda 3 galibiyet 5 beraberlik ile 14 puanı vardı :D

Şampiyonlar ligine müthiş bir başlangıç yaptım , amaç gücümüzün yettiği yere kadar gidebilmek ,

ligde işler pek iyi gitmiyor ama yakın zamanda toparlayacağımı düşünüyorum çünkü yetersiz kadro ile sıkışık fikstüre girince lige genç ve yedek ağırlıklı kadro ile devam ediyorum , öncelik avrupa.

İskoç ligi nedir kardeşim? Canın sıkılmıyor mu dandik takımlarla oynarken ligde?

İskoç ligi nedir kardeşim? Canın sıkılmıyor mu dandik takımlarla oynarken ligde?

Celtic dışında bütün takımlar dandik , haliyle benim takımda dandik olunca sıkıcı değil eğlenceli oluyor :D

ligde Celtic dışında sanırsam en iyi kadrolar bende , Inverness ve Hibernian'da , transfer bütçesi 0 :D

kimse gelmek istemiyor ve beleşten bulduğun adamlarla , gençlerle , fedakarlık yapıp nispeten iyi ve pahalı adamları satıp transfere bütçe yaratmakla uğraşmak ve bu sırada avrupada imkansızın peşinden koşmak ve ligde de Celtic'le uğraşmak inanılmaz keyifli geliyor.

takımı gördüğümde hangi ligde bu diye düşündüm sonra baseli görünce romanyaymış dedim ama meğer işkoç liginin takımıymış :D

basel isviçre takımı :D

ama romanya da iyi fikir 5-6 sezon motherwell ile oynadıktan sonra bir romanya kariyeri fena olmaz :D

Aslında , Football Manager bölümünde oynayanlar kariyerlerini yayınlayabilirler güzel olur :)

goztepe'yi oneririm herkese, gercekten eglenceli oluyor

Celtic dışında bütün takımlar dandik , haliyle benim takımda dandik olunca sıkıcı değil eğlenceli oluyor :D

ligde Celtic dışında sanırsam en iyi kadrolar bende , Inverness ve Hibernian'da , transfer bütçesi 0 :D

kimse gelmek istemiyor ve beleşten bulduğun adamlarla , gençlerle , fedakarlık yapıp nispeten iyi ve pahalı adamları satıp transfere bütçe yaratmakla uğraşmak ve bu sırada avrupada imkansızın peşinden koşmak ve ligde de Celtic'le uğraşmak inanılmaz keyifli geliyor.

Al İngiltere en alt liginden bir takımı, en alt ligden çıkart sonra da ManU, Chelsea, Man City, gibi takımlarla uğraş :)

Aslında , Football Manager bölümünde oynayanlar kariyerlerini yayınlayabilirler güzel olur :)

ben motherwell kariyerimi ayrı bir sayfada yayınlamayı düşündüm ama M.well ve iskoç ligi ilgi görmeyeceği için vazgeçtim :D

şimdi Valenci ile cl maçım var, köpeği gezdirip geleyim nasıl bir hezimet çıkacak paylaşırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt