Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Aynen ben de yeni gordum cikmis suan @Sergen Evin Kalbin temiz

Şükür be. Bu arada sınayder ve drogba'nın da özelliklerinin yarısını yemişler mi?

İnceleme fırsatım olmadı henüz.İndirdim akşama bakarım ancak başka bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.Büyük ihtimal özellikle Sneijder'i mal etmişlerdir.

WESLEY SNEIJDER!

sfwqYqZ.png

DIDIER DROGBA!

CvZaPtM.png

*Resimler Twitter'dan araktır.

İnceleme fırsatım olmadı henüz.İndirdim akşama bakarım ancak başka bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.Büyük ihtimal özellikle Sneijder'i mal etmişlerdir.

WESLEY SNEIJDER!

sfwqYqZ.png

DIDIER DROGBA!

CvZaPtM.png

*Resimler Twitter'dan araktır.

Drogba'yı beklediğimden yüksek yapmışlar. Bize geldi diye bitirciliği falan 10-11 yapar bunlar diyordum.

Riera'ya sol bek pozisyonu eklenmiş,Amrabat'ı ise teknik açıdan 2.sınıf bir futbolcu yapmışlar.

Galatasaray ile oynayacak arkadaşlar tıpkı gerçekteki gibi kanatlardan çok çekerler.

iki oyuncunun da özellikleri değişmemiş. zaten artık durup dururken öyle radikal değişiklikler yapmıyorlar.

klq7l.png

stoch'un bitiriciliği hala 18. saçmalamaya devam.

Ligde yabancı sınırına takılmamak için Amrabat yerine Emre Çolak,Eboue yerine Sabri falan düşünülebilir :)

Bunun dışında Mehmet Topuz'u satılık listesine koyuyor Fenerbahçe.1 Milyona falan alınabilecek iyi bir alternatif olur. Gerçek hayatta sevmem ama bu bir oyun ve en iyi yerlileri toplamak zorundayız :D

Riera sonunda sol bek oynayabiliyor :asd:

Ooo güncelleme gelmiş sonunda :ayatollah:

Riera efsane oynuyor ya ileri çıkma talimatı falan verdim maç başı 1 asisti var o da genelde Drogba'nın kafasına kondurduğu top oluyor :asd:

steam, guncellemeyi direkt olarak yapiyor mu arkadaslar

karabük ile kariyer açmak lazım.

ahmet ilhanın hızı 18 olmuş :)

lua luanın özellikleri de düzeltilmiş. kontraya çok uygun takım.

Bizim takımda oyuncuların boylarını acayip farklı yapmışlar, oldukca keyfimi kacırdı böyle olması.

Semih 1.77 , Elmander 1.81, Selcuk 1.76, G.Zan 1.81 vs cok fazla oyuncu da böyle sacma sapan boylar var. Hepinizde böyledir heralde? Buna yapılıcak birsey varmıdır ki , Gs ile oynama istegimi tamamen kacırdı neredeyse böyle olması.

Bizim takımda oyuncuların boylarını acayip farklı yapmışlar, oldukca keyfimi kacırdı böyle olması.

Semih 1.77 , Elmander 1.81, Selcuk 1.76, G.Zan 1.81 vs cok fazla oyuncu da böyle sacma sapan boylar var. Hepinizde böyledir heralde? Buna yapılıcak birsey varmıdır ki , Gs ile oynama istegimi tamamen kacırdı neredeyse böyle olması.

semih 181, elmander 185, selçuk 178, zan 183 bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt