- 28 Kasım 2008
- 16.105
- 4.916
- 2.448
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Ben de başlayayayım artık bu haftasonu
Ben de başlayayayım artık bu haftasonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre ile Semih' i oynat bak neler göreceksin![]()
Semih oynuyo fakat Emre yedek Jem'i aldim iki yonlu orta saha olarak super oynuyor( ki Jem gercekte de aradigimiz oyuncudur bana gore ) . Orta saha Jem - Melo - Selcuk onlerinde Sneijder seklinde .
Oyun bu Onur. Sen dediğimi yap Emre'yi kesme. Reeldeki gibi değil. Çok verim alırsın ilerde. (Güncellemelerde özelliklerini düşürmedilerse tabi)
yahu oyuncular ile etkileşime nasıl giriyoruz. urfalı reis ile konuşacağım bi türlü bulamadım :s
Normalde liginde sampiyonluga oynayan ust duzey takimlarla kariyer yapmam pek . Fakat GS'nin mukemmel transferlerine dayanamayip actim Galatasarayla bir kariyer. Bir kac oyuncu gonderdim bir kac oyuncu aldim 10 senedir bu oyunu oynarim ilk defa kanatsiz bir taktik yaptim 4-3-1-2 . Hazirlik maclari iyiydi Super Kupa Final'inde ilk resmi macima ciktim . Fenerbahce'ye yarim pozisyon vermeden 3-0 ile tarafsiz sahada kupayi aldim . Hedef Ligde Sampiyonluk - Super Kupa'da sampiyonluk-CL'de son 16 - Turkiye Kupasi ise onemli degil . Ilk sampiyonluk geldi simdi en onemlisi lig Avrupa zamanla olsa da olur .
Buarada BURAK YILMAZ FB'ye karsi hat-trick yapti![]()
Burak Yılmaz Süper Kupa maçında cezalı olmuyor mu ?
Burak Yılmaz Süper Kupa maçında cezalı olmuyor mu ?
![]()
:ayatollah::ayatollah:
Ya 2. sezon başlayınca ilk 18'e yabancı alma sınırı 6'ya düştü :s Muslera'yı satmak zorunda kaldım bu yüzden :sad007: hay ben bu fenerasyonun yapacağı sistemi...
Takim mukemmel gidiyor fakat :
Semih 2 ay
Sneijder 3-4 ay
Burak 3-4 ay
Selcuk 1.5 ay
Hamit 1 ay
Aydin 2 ay sakat![]()
sneijder bende de iki hafta da bir sakatlanıyor
Muslera yerine kimi oynattın ?