Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben de başlayayayım artık bu haftasonu :D

yahu oyuncular ile etkileşime nasıl giriyoruz. urfalı reis ile konuşacağım bi türlü bulamadım :s

Emre ile Semih' i oynat bak neler göreceksin :)

Semih oynuyo fakat Emre yedek Jem'i aldim iki yonlu orta saha olarak super oynuyor( ki Jem gercekte de aradigimiz oyuncudur bana gore ) . Orta saha Jem - Melo - Selcuk onlerinde Sneijder seklinde .

Semih oynuyo fakat Emre yedek Jem'i aldim iki yonlu orta saha olarak super oynuyor( ki Jem gercekte de aradigimiz oyuncudur bana gore ) . Orta saha Jem - Melo - Selcuk onlerinde Sneijder seklinde .

Oyun bu Onur. Sen dediğimi yap Emre'yi kesme. Reeldeki gibi değil. Çok verim alırsın ilerde. (Güncellemelerde özelliklerini düşürmedilerse tabi :D )

Oyun bu Onur. Sen dediğimi yap Emre'yi kesme. Reeldeki gibi değil. Çok verim alırsın ilerde. (Güncellemelerde özelliklerini düşürmedilerse tabi :D )

Su an dedigim gibi orta sahanin performansi iyi ama kesersem belki Melo'yu keserim Jem'e Melo'nun gorevini verip Selcuk'a Jem'in Emre'ye de Selcuk'un gorevini verebilirim daha resmi mac olarak Super Kupa'dan sonra bir de Antalya ile kendi sahamda oynadim bir sut cekebildiler sadece 3-0 kazandim yine performans durumuna gore dedigini dikkate alicam :)

Wolves ile Premier League'de 3. sezona başlamak üzereyim, fikstürün ilk 8 maçı, Allah sonumuzu hayretsin:

wolverhamptonwanderersf.png

FM değil de CM'de Güngören Belediyespor'u 2 lig alttan 1. lige çıkarmıştım(3 sezonda diye hatırlıyorum). 1. ligde de 2 veya 3 defa Şampiyon oldum kısa sürede, ŞL'ye de katıldım doğal olarak sonra bıraktım.

FM 2006 oynadım sonraları daha çok. O oyun çok daha zor geldi. Galatasaray'la bir sene şampiyon olsam bir sene olamıyordum. Avrupa'da Uefa yarı finali dışında da doğru düzgün başarım yok. 5. sezonu falan oyunun orda duruyor. Gelirse belki Sneijder'i alırım.:)

Normalde liginde sampiyonluga oynayan ust duzey takimlarla kariyer yapmam pek . Fakat GS'nin mukemmel transferlerine dayanamayip actim Galatasarayla bir kariyer :) . Bir kac oyuncu gonderdim bir kac oyuncu aldim 10 senedir bu oyunu oynarim ilk defa kanatsiz bir taktik yaptim 4-3-1-2 . Hazirlik maclari iyiydi Super Kupa Final'inde ilk resmi macima ciktim . Fenerbahce'ye yarim pozisyon vermeden 3-0 ile tarafsiz sahada kupayi aldim . Hedef Ligde Sampiyonluk - Super Kupa'da sampiyonluk-CL'de son 16 - Turkiye Kupasi ise onemli degil . Ilk sampiyonluk geldi simdi en onemlisi lig Avrupa zamanla olsa da olur .

Buarada BURAK YILMAZ FB'ye karsi hat-trick yapti :)

Burak Yılmaz Süper Kupa maçında cezalı olmuyor mu ?

Fenere herkes çaktı mı beyler :D aldınız mı kupayı :D ben 10 kişi bile 3 tane attım :D

kn14k.jpg

:ayatollah::ayatollah:

Takim mukemmel gidiyor fakat :

Semih 2 ay

Sneijder 3-4 ay

Burak 3-4 ay

Selcuk 1.5 ay

Hamit 1 ay

Aydin 2 ay sakat :(

Ya 2. sezon başlayınca ilk 18'e yabancı alma sınırı 6'ya düştü :s Muslera'yı satmak zorunda kaldım bu yüzden :sad007: hay ben bu fenerasyonun yapacağı sistemi...

Muslera yerine kimi oynattın ?

Sinan Bolat'ın sözleşmesi bittiydi onunla anlaşmıştım önceden 2. kalecim yapmayı planlıyordum. İşler karıştı şimdi. Melo yerine, Gökhan İnler'i kazık bi fiyata 20+10=30 mio€ aldım. muslera 15'e schalkeye gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt