Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sinan Bolat'ın sözleşmesi bittiydi onunla anlaşmıştım önceden 2. kalecim yapmayı planlıyordum. İşler karıştı şimdi. Melo yerine, Gökhan İnler'i kazık bi fiyata 20+10=30 mio€ aldım. muslera 15'e schalkeye gitti

yönetim ne kadar veriyor ikinci sezon bütçe :D ya oyuna başladım kiralık oyuncu dahi alamadım.. kanat oynuyorsanız kerim f. kaçırmayın

Simdi de Drogba 1 ay sakatlandi :mad: . Ilk 11'den 6 oyuncu sakat bu kadar da olmaz arkadas :mad:

Bu adamı mutlaka alın. Drogba'nın yerini dolduracak 2 sezon sonra ;)

Ya 2. sezon başlayınca ilk 18'e yabancı alma sınırı 6'ya düştü :s Muslera'yı satmak zorunda kaldım bu yüzden :sad007: hay ben bu fenerasyonun yapacağı sistemi...

Bunlar daha iyi günler hocam, 3. sezondan itibaren ilk 18'de max. 5 yabancı olacak ve hep öyle devam edecek. Bu yüzden 2014,15'ten itibaren her sene Türk regenleri takibe başla derim. Türk regenlerin çıkış tarihi her yıl 8 Mart.

Simdi de Emre Colak sakatlandi Saglik ekibini degistiricem :) .

Yine güncelleme çıktı da oyunum hata verdi 2 maç gitti oynadığım. Aynı maçları oynamak zorunda olmak hevesimi kaçırdı yine. :/

Ben de başladım hadi bakalım :D Önce Galatasaray ile oynayalım sıkılınca alt liglere yöneliriz.

Fenerbahçe Süper Kupa maçında Burak ve Sabri atılmasına rağmen 2-1 kazanmayı başardım. Ligin ilk 3 maçında, Paşa'yı ve Beşiktaş'ı 4-1, Antep'i ise 1-0 geçtim.

Dany akıyor maşallah 3 golü var :D

ŞL grubum Valencia-Milan-Dortmund :o

Ligi 10 hafta önceden bitirdim, 2. sezonumda 2. CL kupasını alacağım muhtemelen ancak Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 4-1 kaybetmiştim, bunun acısını çıkarmadan yeni kariyer açmayacağım.

Ligi 10 hafta önceden bitirdim, 2. sezonumda 2. CL kupasını alacağım muhtemelen ancak Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye 4-1 kaybetmiştim, bunun acısını çıkarmadan yeni kariyer açmayacağım.

bunu galatasarayla mı yaptın

Ben de başladım hadi bakalım :D Önce Galatasaray ile oynayalım sıkılınca alt liglere yöneliriz.

Fenerbahçe Süper Kupa maçında Burak ve Sabri atılmasına rağmen 2-1 kazanmayı başardım. Ligin ilk 3 maçında, Paşa'yı ve Beşiktaş'ı 4-1, Antep'i ise 1-0 geçtim.

Dany akıyor maşallah 3 golü var :D

ŞL grubum Valencia-Milan-Dortmund :o

Hayatında gol atmamış adamın 3 maçta 3 gol atması ilginç olmuş. :D

Orduspor la ilk sezonum gayet basarili gecti, 8. oldum

5pwg9qbm.png

yabanci oyuncularin nerdeyse hepsini satmaya calisiyorum

Trabzon'u 1-0 (gene Dany :D) İBB'yi 4-0, Mersin'i 5-1 gibi rahat geçtim.

Milan ile içeride 0-0 berabere kalırken, Valencia'yı İspanya'ya 4-2 yendim.

Her şey güzel gibi gidiyor ama her hafta sakat veriyoruz ve sakatlar düzelmiyor.

Ujfa-Zan-Riera-Eboue-Hamit-Sabri-Melo-Çolak-Drogba-Engin sakat şu anda. Valencia maçına sağ bekte Yekta ile çıktım.

Dortmund maçına kadar düzelecekler diyor ama bakalım sıkıntı var :D

slm oyuncu onerim arda turan

Pescara ile kariyer açtım bakalım. Ne kadar sürecek oyunu silmem, merak ediyorum.

Galatasaray ile oynamak fazla mı kolay? :o

Ligde 17/17 51 gol atıp 10 gol yedim

ŞL'de 3G 3B lider olarak çıktım

Süper kupa geldi, Türkiye kupasında da 2G

Resmi maçlarda mağlubiyetim yok.

Yani yönetim bütçe verdi transfere gerek yok, gelecek sene için de sözleşmesi biten eden olursa alırım herhalde hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt