Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

@Özgür Kızılaslan

Alper'e 10 milyon Euro çekiyor Eses, hayatta almam ben o paraya :D

Kalecini de yabancı almışsın geçmiş olsun o zaman.

Bir sezon sonra 5 yabancıya inince 20 vermeye razı olursun :D

Cem'e de 10 istiyorlar. Her sene birini alacaksın işte.

Ben Galatasaray'la oynadığım sezon da tek forvet oynadım Burak'la (O zamanlar daha Drogba yoktu tabi). Elmander'i İngiltere'ye sattım. Umut'u geri gönderdim Toulus'a. Herifler gittikleri yerlerde 15 golün altına hiç inmediler.

İlk sezon bizde 22 gol attı, sonra iyi paraya sattım ve durum ortada, söylediğini kanıtlar bir görüntü, hem de Premier League'de:

johanelmanderhistorycar.png

10m verip alperi alacaksınız beyler, bunun başka çaresi yok. fm13 oynayanlar 5 yabancı sınırının ne demek olduğunu iyi bilir :)

Aldık bakalım hayırlısı :asd:

Alper'i Fener alıyor GS almayınca.

Alper'i kaçıranlara Colman'ı tavsiye ederim Türk oluyor 1-2 sene sonra. Bir de Musa Çağıran ile altlık yapabilirler.

Bilgisayar genelde toplam teklife bakıyor, uygun ödeme planları kurabilirsiniz her sene ŞL banko zaten gelir iyi yani.

Mesela bir Brezilya'lı genç aldım, nakit para + 20 maç oynayınca bende biraz daha para + olur da 10 gol atarsa biraz daha para + milli olursa az bir para daha

Toplamı iyi olunca tatmin oluyorlar

Ben de başlıyorum yavaş yavaş bakalım. :D

16i7d44.png

35i893t.png

Gereğinden fazla mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor? Öbür tema da çok dandik :confused:

o ne olum? sıkıntı var o kadar koyu olmaması lazım :D options falan bir kurcalaya bakayım

Bozuk o oyun at çöpe :D

Şaka maka steam'dan update'lerini falan yap kapat aç ne bileyim baksana birbirine girmiş semboller falan. Çözünürlük falan kurcala işte olmadı google dan ararsın vardır bu sorunu olan nasılsa.

Tamamdır, düzelttim. :D Arayüz işleme modundan GPU desteğini kapattım, Yazılım yaptım. :D

.

Muazzam şanslı bir sene geçiriyorum. Neredeyse puan kaybetmeyecektim bir beraberlik aldım. Ama tüm maçlar 1-0 2-1 ayarlanmış gibi. 10 hafta kaldı rekor gelebilir.

ŞL'de çok kolay grup geldi. 2. turda da Sporting geldi rahat yendim ilk maç. (geçen sene hiç bahsetmedim mesela ŞL'den, 2. tura çıktım Real orada 5 burada 4 attı :D)

Özellikle yeni aldığım defans ve Sercan müthiş çıktı. Kanatları Arda-Sercan yapıp defans hattını komple yabancı yaptım gol yemiyorum müthiş oldu.

Mesela Karabük maçı 2 hafta önce, 0-1 geriye düştüm, 89 da orta kafa 1-1, 90+ da penaltı 2-1 yendim. Böyle böyle gidiyoruz du bakalım.

Ulan Anıl ulan Anıl :D

Adam da ne nazar varmış arkadaş, kolay kura geliyor dedik Barcelona geldi orada 4-0 burada 3-1 yenildik. Ligde de seri kayıplar yaşadık da neyse ki çok kalmadı tutarım şampiyonluğu.

Muazzam şanslı bir sene geçiriyorum. Neredeyse puan kaybetmeyecektim bir beraberlik aldım. Ama tüm maçlar 1-0 2-1 ayarlanmış gibi. 10 hafta kaldı rekor gelebilir.

ŞL'de çok kolay grup geldi. 2. turda da Sporting geldi rahat yendim ilk maç. (geçen sene hiç bahsetmedim mesela ŞL'den, 2. tura çıktım Real orada 5 burada 4 attı :D)

Özellikle yeni aldığım defans ve Sercan müthiş çıktı. Kanatları Arda-Sercan yapıp defans hattını komple yabancı yaptım gol yemiyorum müthiş oldu.

Mesela Karabük maçı 2 hafta önce, 0-1 geriye düştüm, 89 da orta kafa 1-1, 90+ da penaltı 2-1 yendim. Böyle böyle gidiyoruz du bakalım.

Özgür Reis kaçıncı sezondasın ? Arda'yı kaça geri getirdin :)

Yabancı sınırı çok büyük sıkıntı, çok :o

Jeremy Menez'i 2013 yılında 7.5 milyon euro'ya bırakıyolar ama kanatsız sistemde oynadığım için almıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt