Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

16i7d44.png

35i893t.png

Gereğinden fazla mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor? Öbür tema da çok dandik :confused:

Gözlerin kararmış

Arda 3. sezonda, manchester city'deyken satiliga cikti ve 10 milyon euro'ya kapattim :ayatollah:

7 sezonda 6 şampiyonluk almama rağmen 1 uefa kupası dışında hiç Avrupa başarım yok. ŞL'de yarı final hiç göremedim. Eğer bu sene de bir başarı gelmezse istifa dilekçem cebimde :(

güncelleme çıktımı ?

beyler 2.sezondayım ve hilesiz dalaveresiz :) şampiyonlar ligi finalindeyim. finalde rakibim a.madrid. büyük takımlara uyguladığım defansif taktik ile çıkıcam. maç bittiğinde ssleri eklerim. umarım kupayı müzemize taşırım.:yenieek:

Resmi güncellemesi oluyor ya hani fm nin ya. o çıktımı ? Ben yama kullanarak yaptım drogba sneijder olayını :)

Nasıl gidiyor başladın mı? Olum bir şampiyon olama nasıl eleştiricem seni, istifa et diye başlıcam burda :D

Başladım. Real Salt Lake diye bi takım ile bi hazırlık maçı yaptım ama sadece. Onu da 2-0 önde götürürken değişikliklerden sonra 3-2 geride kapattım. :D:D:D Drogba çok etkisizdi 90 dakika tuttum ama bi tane pozisyona bile girmedi sinir oldum. :D Hazırlık maçı olduğundan baya değişiklik yaptım gerçi, onun etkisi var tabi ama 3-2 kaybetmek kötü oldu ya. :(

İlk sezon transfer bütcesi berbat bi de... Riera'yı kiralığa koydum 0 kiralama bedeli, %40 maaş ile alan bile olmadı. Malouda bile gelmiyo. :sad007:

Gabriel Silva'yı kiralayacaktım sol beke de kiraladım mı kiralamadım mı tam hatırlayamadım şimdi ama sanırım kiralamıştım. :D Bakalım neler olacak...

Başladım. Real Salt Lake diye bi takım ile bi hazırlık maçı yaptım ama sadece. Onu da 2-0 önde götürürken değişikliklerden sonra 3-2 geride kapattım. :D:D:D Drogba çok etkisizdi 90 dakika tuttum ama bi tane pozisyona bile girmedi sinir oldum. :D Hazırlık maçı olduğundan baya değişiklik yaptım gerçi, onun etkisi var tabi ama 3-2 kaybetmek kötü oldu ya. :(

İlk sezon transfer bütcesi berbat bi de... Riera'yı kiralığa koydum 0 kiralama bedeli, %40 maaş ile alan bile olmadı. Malouda bile gelmiyo. :sad007:

Gabriel Silva'yı kiralayacaktım sol beke de kiraladım mı kiralamadım mı tam hatırlayamadım şimdi ama sanırım kiralamıştım. :D Bakalım neler olacak...

Taktik bilmiyor istifa, sırf gaz :D

Şaka bir yana, ne transferi olum, o kadroya transfer mi yapacaksın. Drogba sezon ortalaması 35 gol atıyor zaten tek başına. Galatasaray kadrosu çok üstün transfersiz çok rahat ŞL çeyrek görürsün ve 80+ puan alırsın ligde.

Sadece şunu unutma, gerçeklere çok bağlı kalma. Oyuna göre oyna. Mesela: Balta, Yekta, Çolak, Engin müthiş topçulardır. Çolak'tan çok verimli merkez orta saha yaratılabilir. Engin defanstan forvete kadar her yerde süper oynar. Burak sağ kanatta aşırı etkilidir. Amrabat muazzam bir skorerdir. Oyunun gerçekleri biraz farklı ona uyum sağladıktan sonra sorun yok :D

Taktik bilmiyor istifa, sırf gaz :D

Şaka bir yana, ne transferi olum, o kadroya transfer mi yapacaksın. Drogba sezon ortalaması 35 gol atıyor zaten tek başına. Galatasaray kadrosu çok üstün transfersiz çok rahat ŞL çeyrek görürsün ve 80+ puan alırsın ligde.

Sadece şunu unutma, gerçeklere çok bağlı kalma. Oyuna göre oyna. Mesela: Balta, Yekta, Çolak, Engin müthiş topçulardır. Çolak'tan çok verimli merkez orta saha yaratılabilir. Engin defanstan forvete kadar her yerde süper oynar. Burak sağ kanatta aşırı etkilidir. Amrabat muazzam bir skorerdir. Oyunun gerçekleri biraz farklı ona uyum sağladıktan sonra sorun yok :D

Yok gerçeğe bağlı kaldığımdan değil de ben kanatlara bi türlü güvenemediğimden kanat transferi yapmak istedim. Alejandro Gomez'i alacaktım da 13 milyon fiyat çekmişler. :sad007:

Zaten 2-0'dan verdiğimde en çok Burak'ın değişikliği etkilemişti, sağ kanattan baya iyi kat ediyordu içeri. Amrabat'ı da kullanmayı düşünüyorum ama şimdilik sol kanatta Çolak var. Bikaç maç daha oynarsam oturturum bi şeyler galiba.

Yok gerçeğe bağlı kaldığımdan değil de ben kanatlara bi türlü güvenemediğimden kanat transferi yapmak istedim. Alejandro Gomez'i alacaktım da 13 milyon fiyat çekmişler. :sad007:

Zaten 2-0'dan verdiğimde en çok Burak'ın değişikliği etkilemişti, sağ kanattan baya iyi kat ediyordu içeri. Amrabat'ı da kullanmayı düşünüyorum ama şimdilik sol kanatta Çolak var. Bikaç maç daha oynarsam oturturum bi şeyler galiba.

Sağda Burak, solda Amrabat ileri uç Drogba..Bu üçlüyü oturt üst üste oynatarak gol fest ondan sonra.

İlla transfer istiyorsan devre arası Ünal Aysal az da olsa veriyor para 1 adam falan alabilirsin. Ancak yerlilere hemen yönel sene sonu Muslera-Onur işini hallet. 5 yabancı inince kalma ortada :D

Ben bu sezon transfer yapmadım 1 yerli genç dışında (2019-2020 sezonu), 38 milyon bonvervis / 70 milyon maaş bütçesi vardı. Ama çabamızın adı mali tablo. (bilanço kasıyorum)

Transferlerde Emre Utkucan'a güven bir de.

İlk resmi maçımızdan kupayla ayrıldık. :cool:

Sneijder'ın ilk yarıda 2 şutu direkten döndü, çok şanssızdı. Sadece Sneijder ile değil, diğer oyuncularla da dünyaları kaçırdık istatistiklerde de görülebileceği gibi. Oyundan ise genel olarak memnunum.

Maçta en tedirgin olduğum an Zan'ın sakatlanıp 108'de çıkmasıydı, neyse ki Muslera insanüstü kurtarışlarla bizi penaltılara taşıdı. Penaltılarda da 2 kurtarış yaparak bana göre maçın adamı Muslera oldu.

n1ys7d.png

Özgür Kızılaslan

Haydaaaa... Yekta, Hamit, Dany 5-6 hafta, Sneijder ve Çolak 1 hafta sakattı zaten. Ligin ilk maçında da Drogba sakatlandı 2 ay yok. :o Şansa bak. Maçı 5-1 kazandık ama çok kötü oldu.

hamit' in direklerine rağmen kupa bizim coşun

nasıl alıyorsunuz yav bu kadar kupa ben bir tane yarı final görsem yeter :D

Gerçek hayatta Hamit neyse oyunda Sneijder o. :o Geldiğinden beri 3-4 maçta oynadı, 3. kez direğe vurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt