Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

hmm ben de aynı şekilde oynuyorum ama tüm maçları izliyorum tavşanlı linyitspor dahil :D aslında arada sırada asistana bırakmak lazım evet.

Aha Sneijder yine direği dövdü. :D Yemin ediyorum aynı Hamit gibi oyunda. :D 4. direği oldu 5. veya 6. maçı

Ya gene şimdi yavaş ilerledim. Türkiye liginde 8. sezonda zaten izlesem ne izlemesem ne 4-5 atıp geçiyordum hepsine ligden bunaldım, sıkıldım artık, ondan değiştirdim ligi şimdi heyecan oluyor fark yiyorum falan arada beraberliği kurtarıyorum. Türkiye'de benim yapacağım bir şey yoktu yedekler çıksa top göstermiyordu.

Hep bir bahane hep bir bahane :D

Abi sonuçlar için bahanem yok, bahaneye gerek de yok çünkü hepsini kazanıyorum rahat bi şekilde (kırmızı kart falan yoksa) ama yani Sneijder'ın bu durumu üzüyor :D

Cutolo (kiraladığım 29 yaşındaki kanat) da ilk golünü attı sonunda. :ayatollah:

hmm ben de aynı şekilde oynuyorum ama tüm maçları izliyorum tavşanlı linyitspor dahil :D aslında arada sırada asistana bırakmak lazım evet.

Porto maçında geriye düştüğümde kendimi attırmak istedim hakemle dalaşıp, oyuncuları motive etmek için ama öyle bi seçenek yok oyunda. :(

Porto maçında geriye düştüğümde kendimi attırmak istedim hakemle dalaşıp, oyuncuları motive etmek için ama öyle bi seçenek yok oyunda. :(

Maç sonu yapabiliyorsun hakeme laf et devamlı kararlarını eleştir tribüne çık sonraki maçlarda :D

Şıno :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Celtic maçında boş kaleye kaçırdı, dönen top gol oldu.

4-0 yenildik. :sad007: Avrupa'da çok kötüyüz.

Ligde de ilk mağlubiyetimizi 90+3'te yediğimiz golle Ekişehir'e karşı aldık. :sad007:

Sıkıldım. NCU kariyeri açacağım, bunu ara ara devam ettiririm.

Ligde de ilk mağlubiyetimizi 90+3'te yediğimiz golle Ekişehir'e karşı aldık. :sad007:

Sıkıldım. NCU kariyeri açacağım, bunu ara ara devam ettiririm.

Beceremedim demiyor da..:(

Bir daha görmiyim FT başlığında seni aasdadasdad :D

ulan olur mu olur ciddiye alan çıkar ne alaka diye takılıyorum talha'ya

Ama şu anda vazgeçtim yeni kariyere başlamak en az bi yarım saat kaybetmek demek pöfff :o

kxnb4.png

kxnb5.png

Gittim Cardiff'e yenildim mal gibi

son haftalarda taktiğimi çözdüler sanırım pek pozisyon bulamıyorum

bu da yeni altın çocuğum, nasıl gelişecek bilmiyorum ama

kxngm.png

Bu ne ya Eboue sakatlandı 2 gün sonra Sabri sakatlandı. Cidden sıktı bu. :o

Ama şu anda vazgeçtim yeni kariyere başlamak en az bi yarım saat kaybetmek demek pöfff :o

Biraz oyna sonra transfer ol en zevklisi o kendin başarmış gibi oluyor.

Şaka bir yana TÜrk ligi ciddi bayık çünkü, bir de 5 yabancıya inince ligi her sene domine ediyorsun ama avrupa da çok zorlanıyorsun falan.

Transfer olmak güzel mesela bana şimdi Arsenal ve Liverpool'tan teklifler geldi ama reddettim. Geçen dönem de Levante istemişti. Ars ve Liv senelik 4.5 milyon önerdiler bana ama 600 bine Millwall'da kaldım :) Şu para ile bir şeyler yapma ekleselerde haybeye gitmese aslında.

Mesela böyle güzel teklifler geliyor ama reddediyorum o da ayrı keyif :cool:

kxnu1.jpg

Biraz oyna sonra transfer ol en zevklisi o kendin başarmış gibi oluyor.

Şaka bir yana TÜrk ligi ciddi bayık çünkü, bir de 5 yabancıya inince ligi her sene domine ediyorsun ama avrupa da çok zorlanıyorsun falan.

Transfer olmak güzel mesela bana şimdi Arsenal ve Liverpool'tan teklifler geldi ama reddettim. Geçen dönem de Levante istemişti. Ars ve Liv senelik 4.5 milyon önerdiler bana ama 600 bine Millwall'da kaldım :) Şu para ile bir şeyler yapma ekleselerde haybeye gitmese aslında.

Öyle oluyo da çok sıkıcı ya. :D Arada bi oynarım yine de şimdi NCU kariyeri açıp ona konsantre olcam. Sakatlıklar, lig-Avrupa farkı, 5e düşecek olan sınır falan filan birleşince uyuz oldum.

Chelsea'ye geçersem oyundaki en iyi adamlara sahipler. Rahatça ligi alırım ve ŞL'de iddialı olurum. Bunları alırsam da hızla oyundan sıkılırım :)

Millwall'a çok ısındım hem, simgeleri aslanmış, işçi takımı falan hoşuma gitti. Bir de oyunda ne alakaysa bir tek championship ekiplerinin sembolleri var, öyle atlayan aslan figürü hoşuma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt