Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yemeden içmeden içindeki intikam ateşini salıp, yakma girişiminde halleri esefle kınadığımı belirtmek isterim bu güzide futbol oyunu başlığında....

noldu tutamadın mı tüylü bamya :D

hani 29da kalacaktın :D yemedi mi :D

noldu tutamadın mı tüylü bamya :D

hani 29da kalacaktın :D yemedi mi :D

Şike yapıp,değiştirip yaşımı kalabilirdim ama ne kadar dürüst bir insanım işte oradan pay biç, korkmuyorum dünyanın bütün 30'ları gelse bana mısın demem : P

Tüylü demişken,baktım geçende sırtıma,hakikaten evrim teorisi var sanırım :D

Dün ikinci sezonu bitirdim, son maçlar çok heyecanlıydı sabahlamak zorunda kaldım :D

Ligde son dört haftaya girilirken Fener 2 puan farkla önümüzdeydi ama beklenmedik şekilde evlerinde Ordu'ya 1-2 yenildiler ve liderliğe yükseldik. Bu arada AL çeyrek finalinde Marsilya'yı elemiş, Tottenham ile eşleşmiş ve evimizde 3-0 galip gelmiştik. Deplasmandaki maçta müthiş baskıya dayanamayıp 3-0 geriye düşsek de, 65. dakikada 1 gol atıp skoru 3-1'e getirdik. Son 5 dakikada Spurs 4-1 yapsa ve ecel terleri döksek de finale çıkmayı başardık :D

Finalde Chelsea'den biraz çekinsem de taktiği bozmadım, hücum gücümüz yüksek olduğundan önde oynadık ve 2-0 öne geçtik. Torres 2-1'e getirdikten sonra son on dakikada Chelsea inanılmaz baskı kurdu ama bir kontra topta Drogba golü attı ve kupayı kazandık :ayatollah:

Ligin son maçında da evimizde Karabük'ü 4-1 gibi rahat bir skorla eleyip şampiyonluğa ulaştık. Artık önümüzdeki hedef Şampiyonlar Ligi'nde başarı :D

kysl1.png

Galatasaray'la kariyerime devam ediyorum, Mersin-Ts maçı vardı bugün baktım gollerde Bicik yazıyor(Mersin'in kalecisi) golü izliyeyim dedim :D Mersin'in yarı alanında kalesine yakın faul oluyor Bicik vuruyor savunma oyuncusu yükseliyor vuramıyor, kaleciyide geçiyor giriyor :D

Karabükspor'la kariyere başladım.İyi gidiyor ama kadroda Karabük altyapısından yetişmiş 23 yaş altı futbolcu yok.2 maç oynandı onlara 6 yedekle çıktım.Transfer sezonunun bitmesine az bi' zaman kaldı.Nerden edineceğiz bu 23 yaş altı futbolcuyu?

Galatasaray'la kariyerime devam ediyorum, Mersin-Ts maçı vardı bugün baktım gollerde Bicik yazıyor(Mersin'in kalecisi) golü izliyeyim dedim :D Mersin'in yarı alanında kalesine yakın faul oluyor Bicik vuruyor savunma oyuncusu yükseliyor vuramıyor, kaleciyide geçiyor giriyor :D

Trabzonspor'un bu sene ne yaptigini kimse cözemiyor oyunda bile bunlarin olmasi gayet normal :asd:

Karabükspor'la kariyere başladım.İyi gidiyor ama kadroda Karabük altyapısından yetişmiş 23 yaş altı futbolcu yok.2 maç oynandı onlara 6 yedekle çıktım.Transfer sezonunun bitmesine az bi' zaman kaldı.Nerden edineceğiz bu 23 yaş altı futbolcuyu?

İlk sezon idare edecen mecbur. Ben de 6 yedekle oynadım ilk sezon. Eldeki oyuncular kiralık.

kazim'i iyi degerlendirin, cok iyi bir alternatif oluyor forvette

sezona bu transferle girmiştik..büyük takımlara maçı kaybetsekde altdaki takımlarla çoğu maçı kazanmamız bu dereceyi almamıza neden oldu..önceki yıldan transfeler ndjek ve darida nın yanısıra yeni transferler jem karacan ve tomkins çok iyi katkı verdiler..uefa kupası maçındada büyük takım fobisini kırıp kazandık finali..herhangi bir hile yok ..tek manu maçını 2 kere oynadım ondada son 15 dk 4 önemli oyuncum uzun süre sakatlanmarlı yüzünden..sonuç değişmedi zaten sonra oyandığım maçta

Swansea_ Transferler Geçmiş1.png

İngiltere Premier Lig_ Genel Bakış Turlar1.png

Ecel terleri döktüm ama son anda ligde kaldım oldukça kötü durumdaki Kartalspor ile. Şimdi yeni hedefler belirleme zamanı...

kyv0d.png

swensea zevkli olur heralde ya denemek lazım

Ecel terleri döktüm ama son anda ligde kaldım oldukça kötü durumdaki Kartalspor ile. Şimdi yeni hedefler belirleme zamanı...

kyv0d.png

oha rizespor o kadrosuyla nasil düsmüs, ankaragücü nasil kalmis ben hicbirsey anlamadim bu ligden :D

oha rizespor o kadrosuyla nasil düsmüs, ankaragücü nasil kalmis ben hicbirsey anlamadim bu ligden :D

Rize'ye bende şaşırdım. Ankaragücü'nde Timur Özgöz diye bi adam vardı çılgın attı sezon boyunca. Onu almaya çalışıyorum şu an ama Almanya'dan talipleri var. :(

Rize'ye bende şaşırdım. Ankaragücü'nde Timur Özgöz diye bi adam vardı çılgın attı sezon boyunca. Onu almaya çalışıyorum şu an ama Almanya'dan talipleri var. :(

Almanlar oyunda bile alt yapiya önem veriyor demekki. :)

Bu arada Danny bildiğin puyol gibi oynuyor oyunda, 1 2 sene sonra elit defans oyuncuları arasına girecek sanırım

Bu arada Danny bildiğin puyol gibi oynuyor oyunda, 1 2 sene sonra elit defans oyuncuları arasına girecek sanırım

Aynen süper ama yabancı olduğu için çok üzerinde durmaya gerek yok. Djourou'yu aldığın zaman adını Hagi'nin yanına yazdırıyor 30+'tan sonra.. Dünyanın En İyi 11'i falan seçiliyor ya oraya giriyor hep.

Süper ligden 5 yabancı uygulaması olduğu için sıkıldım, İngiltere'de oynayacağım hangi takımı önerirsiniz ?

ben freiyi aldım semihin yanına türk stoper bulucam bidahaki sezon için pek sıkıntı olmaz 5 yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt