Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sene 2023 olduğu için tanıdık biri yok hepsi regen :D

Taktik bu ama rakipteyken kapan topu çal kanatlara veya öne şişir. Öne geçince gene kapanıp zaman geçir :D Ama adamlarım kaliteli yani çok para döktüm. Kaleci ve sağ bekin potansiye dikkat 2 senedir yetiştiriyorum onları.

kzck3.jpg

Victor Hugo nedir aga? Şiir gibi top oynuyordur kesin :D

Bütün gün oyunu mu oynuyorsun sayın @Özgür Kızılaslan?

windowed mod olarak açıyorum bilgisayar başında olduğum sürece arada basıyorum. Bir de ufak maçları falan direk asistana bıraktığım için hızlı ilerliyorum. Kritik maçları, büyük maçları ve avrupa maçlarını kendim oynuyorum. Öbür türlü sıkılıyorum.

Kadroyu kurduk :ka21: Malouda'yı kiraladım belki orta sahaya yedek transferi yaparım bi de, başka bi transfer yapmam.

znwi1g.png

Sol tarafa daha etikili bir isim alabilirdin aslında. Para mı yok?

Sol tarafa daha etikili bir isim alabilirdin aslında. Para mı yok?

Mertens'i falan alcaktım da para yok, taksit yapınca FM12'de oluyodu ama bunda bişeyler yanlış gitti galiba, çok da umursamadım. :ka25: İlk seneden ilk 4'e falan girersek sonraki seneler zorlaşmasın :D

Peterborough ile yeni kariyere başlıyorum, Yiğit abinin takımı yani Histon ile kardeş kulüple :D

windowed mod olarak açıyorum bilgisayar başında olduğum sürece arada basıyorum. Bir de ufak maçları falan direk asistana bıraktığım için hızlı ilerliyorum. Kritik maçları, büyük maçları ve avrupa maçlarını kendim oynuyorum. Öbür türlü sıkılıyorum.

FM windowed modda oynanır zaten. :D

UEFA ön elemede KR adlı takımı (neyse o artık :SS: ) deplasmanda 5-0, evde 1-0'lık skorlarla geçtik. İki maçta da yedek oyuncuları seyretmiş olduk.

Grubumuz ise Athletic Bilbao, Kobenvahn ve Maribor'dan oluşuyor. :pasta:

KR maçları hariç 2 resmi karşılaşmamız oldu. İlk resmi maçımız Sunderland'e karşıydı evimizde. Maç boyunca domine etmemize rağmen 50'de yediğimiz gole 52'de cevap verdik ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldık. 2. lig maçı ise deplasmanda Swansea'ye karşıydı. Daha kontrollü bir taktikle sahaya çıktık ve Cisse'nin golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldık.

Bir sonraki maçımız St James Park'ta West Ham'a karşı.

Capital One Cup'ta ise Milwall ile eşleştik.

UEFA ön elemede KR adlı takımı (neyse o artık :SS: ) deplasmanda 5-0, evde 1-0'lık skorlarla geçtik. İki maçta da yedek oyuncuları seyretmiş olduk.

Grubumuz ise Athletic Bilbao, Kobenvahn ve Maribor'dan oluşuyor. :pasta:

KR maçları hariç 2 resmi karşılaşmamız oldu. İlk resmi maçımız Sunderland'e karşıydı evimizde. Maç boyunca domine etmemize rağmen 50'de yediğimiz gole 52'de cevap verdik ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldık. 2. lig maçı ise deplasmanda Swansea'ye karşıydı. Daha kontrollü bir taktikle sahaya çıktık ve Cisse'nin golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldık.

Bir sonraki maçımız St James Park'ta West Ham'a karşı.

Capital One Cup'ta ise Milwall ile eşleştik.

Dikkat et ısırmayalım boş takım değiliz :)

Şaka bir yana bu kapışıyorlar ya online..Aynı şekilde takımlarımız şu anki hallerini maç yaptırma şansımız yok mu Talha sen anlarsın böyle işlerden. Yani Benim 2023 Milwall'ım ile senin 2013 N'Castle'ını

la ne gicik su 6 yabanci sinirlamasi türkiyede ikinci sezon :/

Takimda 10 a yakin yabanci, var yaninda götürmenin bile sansin yok

Şaka bir yana bu kapışıyorlar ya online..Aynı şekilde takımlarımız şu anki hallerini maç yaptırma şansımız yok mu Talha sen anlarsın böyle işlerden. Yani Benim 2023 Milwall'ım ile senin 2013 N'Castle'ını

Hiç bi fikrim yok abi Football Manager'a yabancıyım ben :D Ama güzel olurdu :ka21: Anıl Kılıç

var. versus(rekabet) modunda var olan takımını kullanabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt