Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu sezon sonu çok para harcamadım bütçe gayet iyiydi. Üstelik altyapı ve tesis yapmak için 17 milyon euro harcanmasına rağmen. Başkan gene cebinden para koydu. Demek ki ben parayı harcadığımdan değil tamamen kişisel fantazisi adamın.

Bu arada o dün gece yazdığım sezonu tamamladım. Önce bir düşüş yaşadım sonra toparladım ve finalde ligi 4. bitirdim. Ön eleme oynayarak ŞL'ye katılıcam eleyebilirsem. Bu sene de şampiyonluğuma Arsenal ve United ile eşit oran verilmiş. Ama City ve Chelsea domine ediyor genelde 90+ puan yapıyorlar onlar hep en önde.

:ayatollah:

l024r.png

Benim de anlatacak hikayelerim olacak elbet bir gün ...

FM 2013'te şu ana kadar en çok 3 sezon oynayabildim.

Yeni oyun açıyorum ama çok çabuk kapatıyorum.

Ilk sene sampion oldum Galatasaray la, sonra ikinci sezon ne olduysa yenilgi üstüne yenilgi bir bakmisim 14 puan fark var Fenere, ve 10cu yum... sonra iki puan farkla ikinci oldum, ve simdi ücünce sezon :/

5 Yabanci tek oynayabiliyor, bunla avrupada basari cok cok cok zor, sow un da allah belani versin, nebicim adam xD

edit : bi kac hata var oyunda :/ sercan saraer filan hic biri gelmek istemiyor, gören dicek ki ronaldo yu getiriyorum insallah seneye daha iyi olur

Oynanan maçın içinde mesela tek bir golü yüklemek istiyorum. Sadece o golü nasıl yüklüyoruz youtube'a. Bilen beri gelsin...

An itibari ile D&R'dan 29.90'a sipariş verdim.

İnşallah kısa zamanda gelir.

Su an 4. Sezondayim Galatasaray la, nedense takim gecen sezon inisli ve cikisliydi yine. Marko Marini aldim Chelsea den, hic biseye yaramadi :/ Futbolu kafasinda bitirmis cocuk, oysa stat lari mükemmel di.

2. Sezon zaten Muslera yi sattim 18 milyona, Onur u aldim 7.5. Sportif Direktorüm Senol Günes, iki tane mükemmel brezilyali genc getirdi alt yapiya. Birisi kira da, biri se reserve olarak oynuyor.

Su an takim mükemmel gidiyor, ikinco olmustum 3. sezon ve su an Sampionlar Ligini de katilabildim.

Onur

Hamit-Semih-Aykut Demir-Belle

-------Alper-Sneijder-Inan-------

Töre-------------------------Stancui

--------------Burak/Emenike-------

Yeni yönetim secildi iste yaz dan önce, ve 20 Milyon bütce verdi, öyle Töre yi alabildim. BI kac yedek bide Emenike takimindan kacmak icin yer ariyordu bende aldim^^

Son sezonu hayli uzun sürede bitirdim uzun süre oynayamadığım için. Ancak Millwall olarak ilk Premier Lig şampiyonluğuna ulaştık. Şampiyonlar liginde ise kolay gruptan 2. olarak çıktıktan sonra Schalke'yi away goals ile elemize rağmen çeyrek finalde Bayern'den her iki maçta da fark yedik.

Kulübü İngiltere'nin en güçlü takımlarından biri haline getirdim. 90 milyon euro transfer bütçesi falan var ama pek yapacak bir şey kalmadı açıkçası. 2025 senesinde hala 1 tane avrupa kupam olması üzücü. Bir de İspanya ligine yelken açarım belki.

Son sezonu hayli uzun sürede bitirdim uzun süre oynayamadığım için. Ancak Millwall olarak ilk Premier Lig şampiyonluğuna ulaştık. Şampiyonlar liginde ise kolay gruptan 2. olarak çıktıktan sonra Schalke'yi away goals ile elemize rağmen çeyrek finalde Bayern'den her iki maçta da fark yedik.

Kulübü İngiltere'nin en güçlü takımlarından biri haline getirdim. 90 milyon euro transfer bütçesi falan var ama pek yapacak bir şey kalmadı açıkçası. 2025 senesinde hala 1 tane avrupa kupam olması üzücü. Bir de İspanya ligine yelken açarım belki.

Bu vakitten sonra Real yakışır :rolleyes:

Göztepe ile oynuyordum kalecim Sehic,orta saham Appiah,forvetim ise David Suazo idi.Ama kovuldum :asd:

Verdim istifamı. Yerime düşünülen isim de tanıdık biri, Wesley :D

l2qm1.jpg

Adam adam...

l2qn3.jpg

İspanya veya İtalya'dan teklif beklemeye koyuldum. Büyük profilli bir takım istiyorum bu defa. Amacım Avrupa Kupası toplamak + farklı lig kupaları almak.

Millwall Andre Villas-Boas ile anlaştı :)

Milan ile anlaştım. Süper bir hücum hatları ama Allah'a emanet bir defansları var. Kalecileri 40, bekleri 37 yaşında. Adam olur bunlar ama.

Asistanım Coelho'ya da adam dedik de ben teklif beklerken United ile imzalaşmış çakal.

Milan ile anlaştım. Süper bir hücum hatları ama Allah'a emanet bir defansları var. Kalecileri 40, bekleri 37 yaşında. Adam olur bunlar ama.

Asistanım Coelho'ya da adam dedik de ben teklif beklerken United ile imzalaşmış çakal.

Hayırlı uğurlu olsun. :D

En son çöpe giden Newcastle kariyerime tekrar başladım ve bu sefer daha çok özen gösterdim taktiğe carta curta. Hazırlık maçlarını asistana bıraktım, ligde bakalım neler yapacağız. :rolleyes:

Malouda'yı kiraladım yine.

En son çöpe giden Newcastle kariyerime tekrar başladım ve bu sefer daha çok özen gösterdim taktiğe carta curta. Hazırlık maçlarını asistana bıraktım, ligde bakalım neler yapacağız. :rolleyes:

Malouda'yı kiraladım yine.

Sonra ben Talha hocanın takıntıları var, illa kendi adamlarını oynatır diyince laf ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt