Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

dün GS yi aldım fenevi türkiye kupasında 10 kişi çaktık 3 - 2 kupayı aldım ardından akhisara 5 attım kaydettim çıkmak zorunda kaldım sistemim 4 1 2 1 2

Ben Galatasaray ile 4 sene oynadım, 3 şampiyonluk kazandım arada 1 yılı Fenere kaptırdım.2013'de de bug var :) Transfer sezonu kapandıktan sonra son oyuncu kayıtlarının yapıldığı gün, tüm oyuncuları seçip tatile giderseniz max 8 yabancı değil tüm yabancıların isimlerini federasyona bildirmiş olabiliyorsunuz.İlk 18 için 5 yabancı söz konusu da olsa, rotasyon yaparak oynatmak kimseyi küstürmüyor.

online kariyer yapan var mi? soyle 2-3 kisi bi kariyer yapsak zevkli olur gibi. mesela ingiltere ligi dengeli takimlar.

3. sezondayım, ikinci yarı. Yabancı sayısı düştükçe yerli oyuncular ateş pahası olmaya başladı.

Anadolu takımlarıyla oynamak rezillik. Dün bi değişiklik olsun diye bursa kariyeri açtım. 2m€'ya yakın transfer bütçesi veriyorlar. Bu rakam şaşırttı beni, daha aşağısını bekliyordum.

Takım için lider olacak oyuncular buluyorum. Ama maaş saçmalığı yüzünden alamıyorum.

Mesela Mehmet Topuz için 350.000€ peşin 48 ay vadeli 1.5m€'ya anlaştım fenerle. Ama maaş'ta anlaşamadım. Takım max 950.000€ maaş veriyor. Herif 1.5m€ üzeri istiyor ve transfer iptal oluyor.

Yönetime gider yaptım. Daha sonra aldım ceketimi, vurdum kapıyı çıktım.. :ka21:

279293d1350636404-alen-halilovic-next-big-thing-.jpg

iyi gelişiyor yatırımlık

bunun ilacı çıkmadı / çıkmayacak değil m?

wilfred zaha da cok iyi. 2. sezon manudan kiralayabilirsiniz. cok iyi kanatta. st ettienden defans kurt zouma da cok iyi gelisiyor.

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Anadolu takımlarıyla oynamak rezillik. Dün bi değişiklik olsun diye bursa kariyeri açtım. 2m€'ya yakın transfer bütçesi veriyorlar. Bu rakam şaşırttı beni, daha aşağısını bekliyordum.

Takım için lider olacak oyuncular buluyorum. Ama maaş saçmalığı yüzünden alamıyorum.

Mesela Mehmet Topuz için 350.000€ peşin 48 ay vadeli 1.5m€'ya anlaştım fenerle. Ama maaş'ta anlaşamadım. Takım max 950.000€ maaş veriyor. Herif 1.5m€ üzeri istiyor ve transfer iptal oluyor.

Yönetime gider yaptım. Daha sonra aldım ceketimi, vurdum kapıyı çıktım.. :ka21:

Asıl bu oyun anadolu takımlarıyla oynayınca zevkli oluyor genelde serbest oyunculara yöneliyorsun ben Samsunspor ile oynuyorum 4 sene içinde şampiyonluk hedefim vardı bu sene gerçekleşecek gibi :D

Hadi hayırlısı :)

Son güncellemeden sonra şutlar düzelmiş biraz. Orta saha oyuncuları, uzaktan şutlarla rakip kaleye tehdit oluşturabiliyorlar artık. Yalnız kanat oyuncularının içeri katedip, topu alakasız yerlere vurması devam etmekte.

ryan shawcross stoke city defans oyuncusu. ilk basta alın 20 milyon euro oluyor fiyatı çok iyi defans.

Lvp ile kariyer yapım dedim saclarım beyazladı daha şimdiden:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt