Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Liverpool ile 3 sezon oynadım sırasıyla 5. , 2. ve 3.oldum istifa ettim.Bi sezon daha oynasaydım kesin bırakırdım oyunu tam kanserlik :lol:

Liverpool ile 3 sezon oynadım sırasıyla 5. , 2. ve 3.oldum istifa ettim.Bi sezon daha oynasaydım kesin bırakırdım oyunu tam kanserlik :lol:

para yok kadro yok adam gibi oyuncuda alamıosun o degil ne denediysem olmadı az daha uefa avrupa ligi ön elemesinde eleniodum:asd: 2. ön elemede heartsa orda 2-0 kaybettim icerde 90 da attım 3-0 bitti

Başarılı sayılırsın bence. :) Süt kupası falan filan birşey almadın mı ?

Devam..

Sampiyonlar ligi 2.turunda Celtic'i eleyip Chelsea ile eslestim ceyrek finalde, maalesef kil payi elendik. Celtic'le deplasmanda 1-1 berabere kalip iceride 1-0 yendim, Chelsea'ye evimde 0-1 kaybedip deplasmanda 2-2 berabere kaldim. Bir golle kacti tur. Transferlerime devam ettim. Engin Baytar'a iki teklif geldi 1 milyon euro'ya sattim, sol beke PSG'den Maxwell'i 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettim. Benfica'dan aldigim Perez gayet iyi oynuyor suana kadar, Melo'yu alma ihtimalim cok düsük, orta saha alamazsam Perez banko oynar orada. Kupada yari finalde Besiktas'i eleyip finale yükseldim, ilk macta BJK 9 kisi kalinca net 3-0 galip geldim. Ligde ise 7-8 puan fark var Fener'le. 3.Eskisehir'le aramda 13 puan fark var. 4.BJK :)

Muslera

Eboue Gökhan Semih Vederson

Perez Melo Selcuk Amrabat

Sneijder

Burak

Suan böyle oynuyorum, Drogba ciddi bir sakatlik icerisinde. Bol bol rotasyon yapiyorum, Ujfalusi-Dany-Hakan-Riera-Sabri-Umut gibi oyuncularla.

Hamit her bölgede alternatif oyuncum sayilir, Perez'i alinca Hamiti kestim.

Devam...

8 puan farkla sampiyon oldum ligde, ztk finalinde trabzonspor'u ezip gectim. yeni sezonda maxwell takima katildi 2.5 milyona almistim, keita'yi bedava aldim. ujfalusi'yi yabanci seysinden dolayi gönderdim, enzo perez'i 1.8 milyona alip 6 milyona göndermek zorunda kaldim kontenjan nedeniyle. melo'nun bonservisini 2.5 milyon euro'ya alabildim sonunda. ek olarak mehmet topuz yedekte yabanci oturamiyor diye aldim bedavaya, samet yesil'i 2 sezon kiraladim. yabanci siniri nedeniyle isin icinden cikamaz oldum neredeyse, her mac baska baska adamlar oynuyor bol bol rotasyon yapiyorum. ünal baskan sagolsun 4 senelik kontrat imzalatti, ücretimde indirime bile gittim :D bu sezondan sonra galatasaray kariyerimi noktalamak istiyorum, yabanci 5 olacak seneye ozaman isin icinden hic cikamam. muhtemelen avrupa'ya transfer olur kendimi kutaririm

xxxara.jpg

xccc.jpg

bhfhhf.jpg

pino.jpg

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Eksik olduğun bölge varsa transfer yap abi avrupa hayal değil.

daha fazla dayanmıyorum yigit abi verdin dumanı verdin dumanı :(

tek sıkıntı hangi takımla başlıcam :/

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

defansa takviye lazım ama eldekilerden iyi olan hiç bir futbolcu Akhisar'a gelmek istemiyor :D

Evet ilk sezonlarda anadolu takımlarında o problemler oluyor yinede her yeri tara kiralık,ocakta sözleşmesi biten falan bak belki işine yarayan adam bulabilirsin :D

kasımpaşayı alcaktım baktım kendime yediremedim gençlere yöneldim. her maç yüzde 60 topa sahip olmazsa takım basarım agır idamnı

Oldukça acemi bi oyuncuyum daha yeni başlamış sayılırım. İlk sezonumdayım. Şampiyonlar ligi gruplarında Milan Arsenal ve Leverkusen ile eşleştik. Zor bi fikstür geldi. 3.olduk grupta. UEFA'ya gittik. İlk turda ilk maçta Zeniti içeride 1-0 yendik deplasmanda 3-2 yenildik tur atladık . :D

İkinci turda Marsilyayı deplasmanda 2-0 yendik. İçeride 5-2 ile geçtik.

Çeyrek finalde Udinese ile berabere kaldık ilk maçta içeride. Drogba yoktu..

İkinci maçta Drogba sahadaydı ve sonuç ; :D

nyyu3.jpg

Ligte de biraz kötü bir dönemden geçiyoruz. Tutmayan taktikler sakatlıklar falan çok şanssızdık. Ama hala şampiyonluk şansımız var :)

nyytl.jpg

Şimdi uefa yarı finalinde Frankfurtla eşleştik. Diğer maç Anzhi- Porto

inşallah 2 kupayı da alıcaz :)

mustafa sarpı elimden kaçırdım :/

alt+f9 ekran goruntusu aliyor. belgelerim-si-fm 13 un icinde screenshot klasorunun icine atiyor otomatik olarak

Bilmiyorduk, iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt