Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

p7g6q.bmp

gelen tepkilerden sonra kendimi açıklama yapmak zorunda hissettim :D

ilk sezon sefa yılmaz transferinde 600bin paund + 4 m. paund geri alma bedeli ve sonraki satışın %25'i olarak Kayserisporla anlaştım ,

Beşiktaştan 3,4m. teklif gelince Kayseriye fazla para ödememek için teklife 575bin + Cenk şeklinde cevap verdim böylece Kayseriyi kazıklayarak transfer hilesi yapmış oldum ,

2.sezonda Galatasaray'dan Ceyhunu kiraladım , klubü ikna edebilmek için 3,5m paund opsiyon koydum ama sözleşmesinin son 6 ayına girince beleşe imza attırdım ,

Ayrıca bu sezon başında HSV'den Hakan Çalhanoğlu'nu bedelsiz kiraladım , teklifim karşısında ya aylık ücret ver yada 6m paund satın alma opsiyonu koy dediler bende bedelsiz kiraladım , maaşınıda HSV'ye iteledim , kira kontratı bitince 6m paund'u vermeyeceğim , bu da diğer transfer hilem :D

yine olsa yine yaparım :D

Muslera'yı bende de Schalke aldıydı. 14 e falan vermiştim ben ama.

Emre Çolak oyunda joker gibi bir şey AMC,MC,AML her yerde gayet yeterli oynuyor.

fm-2013-06-16-17-08-55-68.bmp

ligde bursa'yi 5-0 yenmeme ragmen benim üstümde adamlar, kupada elendiler, avrupa'da yoklar.

cl'de porto-shakhtar ve celtic'li grupta 2.oldum ve 1/16'da chelsea'yi cektim :o

Muslera ucuza gitmiş, Emre'yi de satmakla hata etmişsin bence.

Baskan sezon basi fazla bütce vermedi, Melo'yu zar zor aldim sayilir. Suan durumumuz iyi, Emre sürekli sakatlaniyordu bende. Kayseri'de ligin ilk yarisi 3 gol atmis suan sakat yine.

Hem Belediye'nin basinda Fatih hoca var o yüzden :ayatollah:

Ha keza Engin..onu da satmışın

Engin'le yildizim hicbir zaman barismadi, iki kez antrenmana gelmeyince gönderdim gitti.. Bursaspor'da da dökülüyor istatistiklere göre.

Tebrikler hocam :)

Hocam ben taktiği oturtamadım ya :(

Takım baya kötü durumda 4-3-1-2 ile daha iyiydi takım ancak kanat oyuncuları iyi olan takımlar felç ediyor vs. diye yorumlar gördüm vazgeçtim.

4-2-3-1 oynayalım dedik , bir taktik buldum netten denedim baya kötü gidiyoruz şuan az önce ligde 3.hafta maçında Beşiktaş'a 1-0 yenildim , hiç bir şey yapamadık , takım çok çaresizdi.

Bana taktik lazım , 4-3-1-2 mi 4-2-3-1 mi ona da karar veremedim henüz :)

Hucum agirlikli oynayinca takim süper oynuyor genelde, taktik önerim ise cift forvetten asla vazgecme. ben burak-sneijder-drogba-amrabat'la oynuyorum genelde. sag kanati komple eboue'ye veriyorum genelde, savunma görevlerini iyi ayarlarsan sonuc verecektir. antrenmanda takim uyumu önemli, maclardan önce ve sonra antrenman yaptirma fazla yüklenme olunca 3 haftada takimin yarisi sakatlaniyor (sneijder-drogba basta olmak üzere)

transferde ise önerim oyuncularin mac basini yüksek tutup garanti ücretini azaltmaya calisin. anadolu'dan bonservissiz aldiginiz topcular bu teklifleri kabul ediyor agirlikli olarak. :)

devre arasi olunca imza attirmaya calisin önemli futbolculara.

p7h40.png

Bu kadroyu nasıl oynatayım yahu? Her türlü denedim olmuyor olmuyor. Kovulmak üzereyim şuan. Michu sakat.

p7h40.png

Bu kadroyu nasıl oynatayım yahu? Her türlü denedim olmuyor olmuyor. Kovulmak üzereyim şuan. Michu sakat.

kanatları geri çek , orta sahayı 4le , bony ve diamanti aynen kalsın ,

pres ve agresif oyun + zaman geçirme + kontra atak ,

direktiflerde katı savunma , koşu yoluna pas + ara pası.

Şu yabancı sınırını 7, 8 yapabileceğimiz yama var mı?

Kanatları geriye çekeceğim de diğerleri aynı vallahi. :o

4 forvet gibi bir sistemde (4-2-3-1) kontra atak , savunma , pres vs. oynarsan takımın kötü durumda olması normal , muhtemelen takımın inanılmaz sayıda kontra atak yiyordur, orta sahayı kalabalık tut , 2li o.saha ile savunma yapılmaz ,

illa kanatları kullanacağım dersen 4-2-3-1 'i bozma , akıcı ve hücum ağırlıklı oyna , ofsayt taktiği dene ama

4-4-1-1 bence en iyi savunma ve kontra atak taktiği .

4 forvet gibi bir sistemde (4-2-3-1) kontra atak , savunma , pres vs. oynarsan takımın kötü durumda olması normal , muhtemelen takımın inanılmaz sayıda kontra atak yiyordur, orta sahayı kalabalık tut , 2li o.saha ile savunma yapılmaz ,

illa kanatları kullanacağım dersen 4-2-3-1 'i bozma , akıcı ve hücum ağırlıklı oyna , ofsayt taktiği dene ama

4-4-1-1 bence en iyi savunma ve kontra atak taktiği .

Aldım bakalım kanatları geriye. Michu iyileşmek üzere o geldiğinde Diamanti'yi sola çeksem, kontrada Dyer'den olucam. :) Yedeklerde Matuidi var ama bir türlü ortalama bile oynatamadım, hep kötü.

p7j9v.jpg

Dün Bundesliga'dan bi takım çalıştırmayı düşünüyodum. Ama Sunderland ile kariyer açtım beyler. Kadrom bu.

Fikirlerinizi ve oyuncu önerilerinizi bekliyorum. Verilen transfer bütçesi 2.64m€, maaş bütçesi de 49.21m€

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt