Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

kaçarsa antremandan basarım cezayı :D

hem 11e değil rotasyona aldım , Mertan ve Mingazov + Hakan'ın bonservisini alabilirsem yada 1 sezon daha kiralayabilirsem 3üde kaptırmaz Q7'ye formayı.

Fatih Atik'e bakmanı öneririm abi iyi oyuncu, eğer bek eksiğin varsa Adem ve Umut Koçin çok iyi iş yapıyorlar kiralayabilirsin, Beşiktaş İbrahim Toraman'ı çok ucuz bir fiyata bırakıyor o da çok iyi oynuyor ben 55k'ya transfer etmiştim, eğer yabancı hücumcu eksiğin varsa serbest olabilir Rainford Kalaba'da ofansta çok katkı veriyor.

İlk maç 0-0 rövanşı ne olacak bakalım :)

Malesef elendik artık lig ve türkiye kupası hedefimiz.

[GG]
amp.jpg

qqqqqqqqqq.jpg

liggdg.jpg

[/GG]

:ayatollah:

Bir Manisa'lı olarak, seni selamlıyorum abi. Tebrikler :tiphat:

Almanyada Schalkeden sonra bana sempatik gelen diger takim olan Arminia Bielefeld ile kariyer aciyorum. almanya 3. liginde isimiz zor ama hedef bundesligaya cikarmak.

Oyunda acemiyim Galatasarayımız ile başladım ,

Classic modda oynuyorum :)

Süper Kupa'yı aldım Fenerbahçe'nin elinden sezon başı tek transferimiz Wederson oldu , Hakan Balta ve Elmander'i de gönderdik.

Ligde an itibariyle 10 maçta 22 puan topladık ve Fenerbahçe'nin hemen 2 puan önünde lideriz , Şampiyonlar Ligi'nde grupta , Chelsea , Olympiakos ve Celtic ile eşleştik.

İlk maçta Chelsea ile 0-0 berabere kaldım , ikinci maçta Celtic'i 3-2 mağlup ettim , üçüncü maçta Olympiakos'u 3-0 ile geçtik ve dördüncü maçta yine Olympiakos'u 4-0 ile geçerek 10 puan ile gruptan çıkmayı erkenden garantiledik :)

Son hız devam ediyoruz :)

İnanamıyorum , süper maçtı gerçekten grupta ki beşinci maçımızda Chelsea ile karşılaştık ve 3-1 kazandık , maç İngiltere'deydi.

Adamlar Subotic gibi bir stoperi yedek tutuyorlardı , Mkhitaryan'ı da almışlar Shaktar'dan 19 Mn € karşılığında :D , Subotic'i de 10.25 Mn €'ya almışlar.

Muslera

Eboue-Chedjou-Dany-Kolarov

Selçuk-İnler-Karacan

Sneijder

Burak-Drogba

Kadrosunu en iyi şekilde oynayacağı taktik nedir? .tac uzantılı dosyasını atarsınız iyi olur.

Ne yapın edin Lukaku'yu alın.WBA ile 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberliğim var.City ile 2-0 gerideyken son 10 dk kala 2-2 ye getirdim maçı.2 golüde Lukaku attı.Her maç golü var adamın.İnanılmaz oynuyor.

Yıldızlarımızdan , Fenerbahçe'ye iyi bir ders ! :yenieek:

Bayern ile hatırı sayılır bir kariyerden sonra Bursaspor ile başlayacağım sanırım.

hcFNQ1s.png

Vlfkp3S.png

uM9PmBZ.png

Oynadığım maçların %90'ından galip ayrılma başarısını yakalamış bulunuyorum ilk devre itibariyle :ayatollah:

Sanırım yolun sonu ; ama belki sizin de yaptığınız gibi Barça'yı yenebilirim , geçebilirim ne dersiniz ?

Öner Güzel

İnanamıyorum , süper maçtı gerçekten grupta ki beşinci maçımızda Chelsea ile karşılaştık ve 3-1 kazandık , maç İngiltere'deydi.

Adamlar Subotic gibi bir stoperi yedek tutuyorlardı , Mkhitaryan'ı da almışlar Shaktar'dan 19 Mn € karşılığında :D , Subotic'i de 10.25 Mn €'ya almışlar.

FM'ye bak, Amrabat bir sezonda atamadığı golü bir maçta Chelsea'ye atmış. :D

11. maçta ligdeki ilk mağlubiyetimizi yaşamış olduk.Man.United deplasmanında çok iyi oynamamıza rağmen 3-2 kaybettik.11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile Man United'ın arkasından 2. sıradayız.

Lukaku gollerini atmaya devam ediyor.Gol kırallığında 1. sırada. :)

11. maçta ligdeki ilk mağlubiyetimizi yaşamış olduk.Man.United deplasmanında çok iyi oynamamıza rağmen 3-2 kaybettik.11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile Man United'ın arkasından 2. sıradayız.

Lukaku gollerini atmaya devam ediyor.Gol kırallığında 1. sırada. :)

İlerleyen yıllar için Luke Shaw ve James Ward Prowse'yi kadrona katmaya bak bence.:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt