Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şampiyonluk için son 1 maç :D

ManU ve Tottenham ın avrupa kupalarında yarı finallere çıkmaları çok işime geldi.

Manu son 5 maç 1 G 3 B 1 M

Tottenham son 5 maç 1 G 2 B 2 M

Taktik gerçekten çok işe yarıyor.

[GG]
y2uuqg6x.png
[/GG]

Çok iyi yönetmişsin valla şu maçıda kazan şampiyonlugu kutlayalım :D

2016 yili;

Editör'den yabancı sınırını kaldırdım. Galatasaray ile başlıyorum tüm yaz sürmesini planladığım kariyerime. :D

486838938. kere kariyer açıyorum. :D

Yıl 2020 Emre Belezoğlu Shalke'nin teknik direktörü oldu ve oyunu ve kariyerimi kapadım.

Yabancı sınırını kaldırdıktan sonra kariyerimin ilk lig maçına 8 ilk 11'de 1 yedekte olmak üzere 9 yabancıyla çıktım. Müthiş rahatlık.

hangi transferleri yaptın ss atarmısın :D

Daha ilk senem olduğu için ve Galatasaray transfere geçen sene iyi para harcadığından 200k transfer bütçesi verdi oyunun başında. Elmander'i 3.2'ye sattım.

Gelecek vadeden bir sol beki 2 seneliğine kiraladım bir de serbestten Kewell'ı aldım takıma geri 1 senelik kontratla. O kadar :D

Seneye coşturmayı düşünüyorum. Artık Türk oyuncuların gözünün içine bakmak yok :D

Daha ilk senem olduğu için ve Galatasaray transfere geçen sene iyi para harcadığından 200k transfer bütçesi verdi oyunun başında. Elmander'i 3.2'ye sattım.

Gelecek vadeden bir sol beki 2 seneliğine kiraladım bir de serbestten Kewell'ı aldım takıma geri 1 senelik kontratla. O kadar :D

Seneye coşturmayı düşünüyorum. Artık Türk oyuncuların gözünün içine bakmak yok :D

Betis'te bir sağ açık var Vadillo sanırım tam adı.

Genç adam ama muhteşem potansiyeli var..Benim oyunda wonderkid oldu...Tavsiye ederim..

Oyunun en iyi forveti Cavani,

En iyi ortasahası;Fellaini,

En iyi defansı;Kompani,

İsimlerin sonlarındaki ''ni'' nin sırrı ne acaba :)

Fm 2013'te bir oyuncunun ismi ''ni'' ile bitiyorsa kesin iyi topcudur :yenieek:

Betis'te bir sağ açık var Vadillo sanırım tam adı.

Genç adam ama muhteşem potansiyeli var..Benim oyunda wonderkid oldu...Tavsiye ederim..

1.5 milyon euro bütçem var, alabiliyorsam alırım.

Engin Baytar'dan iyidir heralde. Nasıl olsa sınır yok. :D Resmen bir ütopyada oynuyorum şu anda.

Ayrıca Kompany. :D

tr ligi zevkli olmaz yabancı alamıyosun dogru duzgun şimdiden uyarıyorum fransa zevkli. fransa 2.ligden bi takım alıp psgyi gecmeye çalış

edit

he ok sen sınırı kaldırmıssın ok he yav he he

Beysan Taşçı

18 milyon 750 bin Euro istediler benden tek kalemde + yüzde 30 gelecek satıştan pay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt