Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sen gel burada her gün yüzlerce kadro yap biz keyifle okuyalım Melik derdim eskiden ama şu an bu saygısız davranışın ve yersiz tepkin için seni engelliyorum yazık yazık ne diyeyim başka. Engin Talü olsa sana gereken cevabı verirdi.

Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sen gel burada her gün yüzlerce kadro yap biz keyifle okuyalım Melik derdim eskiden ama şu an bu saygısız davranışın ve yersiz tepkin için seni engelliyorum yazık yazık ne diyeyim başka. Engin Talü olsa sana gereken cevabı verirdi.

Hocam özelden konuşabilir miyiz acaba ? :)

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

1003412_10201374042576698_250501290_n.jpg

Swansea ile 4.sezon başı kadrom bu şekilde.İlk 3 sezon ligi sırasıyla 7,6 ve yine 6.bitirdim.3-5 Milyona aldığım oyuncuları iyi fiyata satınca 70 Milyonluk bir bütçe oluştu.Onunla da Bernard,Benteke gibi isimleri transfer ettim.Lamela da 3.sezon getirdiğim başka bir yıldız.UEFA'da ilk rakibim Fenerbahçe oldu.Onları da rencide ettim hemen paylaşayaım :asd:

999003_10201374050096886_831026721_n.jpg

Akhisar'da 5. sezon öncesi transferde inanılmaz sıcak saatler yaşanıyor , şamp. ligini hedefleyen bir kadro kuruluyor , detaylar az sonra :D

1003412_10201374042576698_250501290_n.jpg

Swansea ile 4.sezon başı kadrom bu şekilde.İlk 3 sezon ligi sırasıyla 7,6 ve yine 6.bitirdim.3-5 Milyona aldığım oyuncuları iyi fiyata satınca 70 Milyonluk bir bütçe oluştu.Onunla da Bernard,Benteke gibi isimleri transfer ettim.Lamela da 3.sezon getirdiğim başka bir yıldız.UEFA'da ilk rakibim Fenerbahçe oldu.Onları da rencide ettim hemen paylaşayaım :asd:

999003_10201374050096886_831026721_n.jpg

Lamela ve Veratti çok fena adamlar.Kadro çok iyi.Bol şans.

2016/17 sezonu transferlerimiz :D

transdzd.jpg

Bu fotodan sonra

Yiğit abi=Adnan Sezgin

:D

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yasin ve alperi bende aldım iyi ikili oluyorlar, carrol sisteme uymayacak ama.

q7'yi özellikle tüm sezon takip edeceğim bende sadece 1 maç oynadı , geri kalan bütün sezon sakattı ama alıcısı yine çıktı hemde fener :D

bakalım orada kaç ay sakat yatacak :D

Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yasin ve alperi bende aldım iyi ikili oluyorlar, carrol sisteme uymayacak ama.

carrol listemde yoktu , mevcut kadroda forvet rotasyonum gayet iyi aslında ama özellikle sıkışan maçlarda hava toplarında etkili adam lazımdı , pektemekten verim alamadım , mevcut diğer forvetler de havadan çok etkisiz , baktım Carrol boşta kaptım hemen , bakalım ne kadar katkı sağlayacak ama özellikle iç sahada kapanan rakiplere karşı büyük silah olacağını düşünüyorum.

Mod hakkında biraz bilgi verir misin daha sade olduğunu biliyorum yüzeysel normale göre ama antrenman filan yaptıramıyorsun demişlerdi.Yeni kariyerimi FMCde açmayı düşünüyordum.

Hocam basit yani , özellikle sıkıcı toplantılar , çok küçük detaylar , konuşmalar , antrenman uğraşları , staff kadrosu , staff uğraşları , maç konuşmaları vs. yok işte :) Kendiniz denerseniz daha iyi olur kanaatindeyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt