Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Tottenham la ilk sezonumda Fa cup ve Avrupa ligi şampiyonu oldum ligi 5.sırada bitirdim.

Birde oyundan görüntü alma işini nasıl yapıyorsunuz, normalde Fn Prt Sc ye basınca ekrandaki görüntüyü alıyordum ama bu oyunda olmuyor:confused:

Tottenham la ilk sezonumda Fa cup ve Avrupa ligi şampiyonu oldum ligi 5.sırada bitirdim.

Birde oyundan görüntü alma işini nasıl yapıyorsunuz, normalde Fn Prt Sc ye basınca ekrandaki görüntüyü alıyordum ama bu oyunda olmuyor:confused:

Alt + F9 hocam :)

Schalke kariyerime harika başladım.

Ligin ilk maçında kendi sahamızda düselldorf'a 10 tane çaktık ayıptır söylemesi :o

pc'ye geçince caps'leri atarım :coffee:

Kötü başladık Sevilla ile 3 maçta 2 yenilgi bir galibiyet aldık sakatlıkların etkisi büyük...

[GG]
phyhp.jpg
[/GG]

Ligin tam ortasına geldik.

bu sezon işler dört dörtlük gitmesede şimdilik lig ve şamp. liginde durum fena değil ,Kazım ve Di Maria 'dan henüz pek fazla randıman alamadık , Carroll , Yasin Pehlivan ve Alper Potuk takıma yeni yeni ısınıyor , Pohjanpalo ve Kerem Bulut şimdilik hayal kırıklığı , geçen seneki performansın %50si bile yok...

[GG]
1hoh.jpg

2ysy.jpg

4jyj.jpg
[/GG]

Hiç oynamadım , bu da benim hikayemdi. Teşekkürler arkadaşlar.:eek:

bu sezon işler dört dörtlük gitmesede şimdilik lig ve şamp. liginde durum fena değil ,Kazım ve Di Maria 'dan henüz pek fazla randıman alamadık , Carroll , Yasin Pehlivan ve Alper Potuk takıma yeni yeni ısınıyor , Pohjanpalo ve Kerem Bulut şimdilik hayal kırıklığı , geçen seneki performansın %50si bile yok...

[GG]
1hoh.jpg

2ysy.jpg

4jyj.jpg
[/GG]

Di Maria alışamamış olabilir genelde yıldız diye kimi alsam dil sorunu yaşıyor.Devre arası bir arjantinli yandaş alabilirsin abi yanına :)

Cm 03/04 oynadım en son az sabahlamamistim yatarken taktik kadro filan kurardim hey gidi çocukluk :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Son sezon Fener'e 22 puan fark atınca istifa ettim.Boş boş beklerken Sevilla teklif yaptı.Kadro da iyi. 7 hafta geçmiş 11. sıradayız.

JZBZicj.png

S2GKc09.png

Coulibaly'i almayı düşünüyorumdum , nasıl memnun musun?

sezon öncesi göbekte defansif olarak yada önlibero olarak düşünüyordum , hem maliyeti hemde yabancı kontenjanı sebebiyle vazgeçtim , beleşe Yasin ve Alper'i aldım o bölgeye.

Coulibaly'i almayı düşünüyorumdum , nasıl memnun musun?

sezon öncesi göbekte defansif olarak yada önlibero olarak düşünüyordum , hem maliyeti hemde yabancı kontenjanı sebebiyle vazgeçtim , beleşe Yasin ve Alper'i aldım o bölgeye.

Benim coulibaly regen olarak çıkış ben sevilla'ya gittiğimde vardı.

Abi bu İngiltere liginde de maç yap yap bitmiyor he.Sıkılıyor insan. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt