- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Ayıpsa söyleme o zaman. :mymeka:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıpsa söyleme o zaman. :mymeka:
Benim kadronun son hali:
[GG][/GG]![]()
Drogba'nın bu sezonki istatistikleri iyi ama Ümit Davala sürekli geriledi diyor. 1 sene daha uzattım, yerine sözleşmesi biten Lewa'yı düşünüyorum da ilgilenmiyor adam.
[GG][/GG]![]()

Benim kadronun son hali:
[GG][/GG]![]()
Drogba'nın bu sezonki istatistikleri iyi ama Ümit Davala sürekli geriledi diyor. 1 sene daha uzattım, yerine sözleşmesi biten Lewa'yı düşünüyorum da ilgilenmiyor adam.
[GG][/GG]![]()
Sergen transfer geçmişini paylaşırmısın ?
Bonservisleri bir inceleyelim, fazla para kaptırmayalım![]()
iyi transferler yapmissin, musa nizam gercekten iyi oynuyor mu acaba? lewandowski'ye en cok parayi ben verdim ama herif psg'ye daha az paraya gitti..

Çok harcıyorum.
[GG]![]()
[/GG]
[GG]![]()
[/GG]
Şimdi de iyi bir stopere harcarım parayı.
Song kiralık onu alamam, onun yerine başkasını alırım. Musa'yı genelde Song veya Semih olmayınca oynatıyorum ama gayet iyi.![]()
Çok harcıyorum.
[GG]![]()
[/GG]
[GG]![]()
[/GG]
Song kiralık onu alamam, onun yerine başkasını alırım. Musa'yı genelde Song veya Semih olmayınca oynatıyorum ama gayet iyi.![]()
Çok harcıyorum.
[GG]![]()
[/GG]
[GG]![]()
[/GG]
[GG][/GG]![]()
[GG][/GG]![]()

Bunlarda benden gelsin :ayatollah:
[GG]
2016/2017 Everton
![]()
Efsane 5 limin istatistikleri
![]()
Maksim Tsigalko ve Anatoli Todorov'dan sonra Golün diğer adı Fierro
![]()
Fierro nun sezon istatistikleri
[/GG]![]()
38 maçta 19 gol yedim son sezonumda genelde %65 in üzerinde topa sahip olduğum için pek gol atamıyolar yersemde duran toplardan yiyorum.cok gol yemiyomusun bu 11le
38 maçta 19 gol yedim son sezonumda genelde %65 in üzerinde topa sahip olduğum için pek gol atamıyolar yersemde duran toplardan yiyorum.