Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yeni sezona başladık.PSG harcadı bizi :(

[GG]
2Xk6Ml8.png
[/GG]

Yahu bu İngiltere'de çalışma izni ne menem birşeydir. Sinir oldum. npower2'ye süper adam alacağım ama alamıyorum.

Bayrampaşasporum . 2. sezonda 1. lige çıktım , harry kewell bizde ve yaşı 35- 36 sanırım :)

Swansea ile 6.sezon başındayım.29 yaşındaki Benzema'yı 0 bonservis ve 5.5 Milyon maaşla transfer ettim , forma satışları patladı :D

23 yaşındaki Okopu'yu Bristol Rovers'a getiriyordum bonservissiz. Adamla anlaştık. İzin vermeyince devlet mi federasyon mu nedir adama sonradan AZ talip oldu ve aldı.

[GG]
pnvf3.jpg

77.jpg
[/GG]

2016 senesinde Türkiye'den gelen teklifi kabul ettim. Dünya Kupası elemelerinde 4'de 4 yaptık, sadece bir gol yedik.

[GG][/GG]

Sezon başında süper kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaştık.

Çok ilginç bir maç oldu.

Maça çok iyi ve istekli başladık, golü de 40. dakikada bulduk. Tam ilk yarı böyle bitecek derken Fener'in klasik 45+'larından birini yaşadım ve 45+1'de beraberliği yakaladılar.

İkinci yarıda Yobo'nun kornerden seken topu tamamlamasıyla geriye düştük ama ileriye Elmander müdahalesiyle hemen reaksiyon gösterip yeniden beraberliği yakaladık.

Uzatmalara iyi başladık hücumda Elmander-Drogba-Burak'la üstünlük sağladık ve dakika 97'de öne geçmeyi başardık.

Bu golün hemen sonrasında Drogba bir anda Burak'ın bıraktığı topla kaleciyle karşı karşıya kaldı bomboş pozisyonda çok ilginç bir şekilde topu tribünlere göndererek, farklı 2'ye çıkarmamızı engelledi.

Bu kaçan pozisyon sonrası kullanılan kale vuruşunda seken toplarla bir anda dar açıda pozisyona giren Sow, sol ayağıyla çok güzel bir vuruşla beraberliği yakaladı.

Ardından biz golün şokunu atlatamadan ceza sahası içinde arkası dönük durumda olan Caner'e Semih'in dokunuşuna hakem penaltı verdi ve bir anda Fener önde geçti.Dakika 103.

Uzatmaların 2. yarısında ön tarafta aldığımız risk nedeniyle Fenerbahçe'nin kalabalık orta sahasıyla baş edemedik ve topa sahip olmayı başaramadık.İstediğimiz pozisyonları yakalayamıyorduk, zamanı olabildğince geçiren Fener, maçı böyle bitirecek gibiydi tam umutlar tükenmişken özellikle Eboue'nin büyük çabasıyla gelişen atakta bir korner kazandık... Dakika 112'de kazandığımız köşe vuruşunda Dany'nin kafa vuruşunda gol geldi ve beraberliği sağladık.

Sonrasında penaltılarda yine çok rahat kazanacakken son anlarda işi zora soksakta 3-2 kazanarak, kupayı müzemize götürdük.

----------

Maçın son derece gerçeğe yakın geçtğini söylebilirim, 45+1'de gelen Fener golü, uyduruk bir penaltıdan attıkları gol, Emre'nin ilk yarıda gördüğü sarı kart sonrasında oyundan bir türlü atılmaması ve maçı tamamlaması... Bizim kaçırdığımız gol sonrası Sow'un çok ilginç bir pozisyonda attığı gol... Ve tabi ki sonunda kupa olan maçı bir şekilde Galatasaray'ın kazanması.:D

Oyun yine tersine döndü sağolsun.

[GG]
pq5hb.jpg
[/GG]

[GG]
pq5hn.jpg
[/GG]

fm 2013'ü internetten indirdim,yükledim.Application hatası verdi.Microsoft Network'ü güncelleyin dediler o da zaten bilgisayarda yüklüymüş.Başka ne yapabilir.Çözümü söyleyebilir misiniz?

fm 2013'ü internetten indirdim,yükledim.Application hatası verdi.Microsoft Network'ü güncelleyin dediler o da zaten bilgisayarda yüklüymüş.Başka ne yapabilir.Çözümü söyleyebilir misiniz?

Orjinal olmayanlarda sorun var sanırım.

Bu arada üst üste 3 kere yenilerek 3.lüğe düştüm. Yenildiğim ilk maçta 1-1 ve rakip 10 kişiyken oyun hata verdi.

Tekrar girdim oyuna, 3 maç yenildim. Oyun bazen kafayı yiyor galiba.

Orjinal oyunda hiçbir sorun olmaz dimi ? Birde oyunu alınca istediğimiz kadar yükleyebiliyor muyuz ?

[video=youtube;sIaeldBDoQA]https://www.youtube.com/watch?v=sIaeldBDoQA[/video]

Bir arkadaşımın Milan'dan yediği gol :asd: :asd: :asd:

Yüklediğiniz versiyon 5,92 gb'lik proper versiyon muydu? O değil ise onu denemenizi öneririm. Sorunsuz çalışma ihtimali daha yüksek.

Ucuza çok iyi forvet kim var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt