Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yüklediğiniz versiyon 5,92 gb'lik proper versiyon muydu? O değil ise onu denemenizi öneririm. Sorunsuz çalışma ihtimali daha yüksek.

Evet,sanırım onu yükledim.Çok indiren vardı,o hatasızdır diye indirdim.Bir çözümü var mı ?:)

İlk sezonum da EPL'ye çıkma ihtimalim var. Bütçe belli değil ama öyle çok veremem muhtemelen.

Aboubakar, Mattia Destro, Carlos Fierro sezon başı 5m€ altında bir ücrete geliyorlardı dene bakalım.

Transfer listesine baksan iyi olur önemli oyuncular ucuz oluyor genelde.

Carlos Fierro'yu 3.2m€'ye falan bitirirsin.

Bu transfer döneminde de çok para harcadık. Sol bekim Armero 9 ay sakatlanınca ilk önce Coentrao'yu daha sonra Dodo'yu kiraladım. :ka21:

[GG]
pqhfr.png
[/GG]

21 kişilik kadroda 6 kişi sakat. En kritik dönemde paldır küldür gidiyoruz.

Evet,sanırım onu yükledim.Çok indiren vardı,o hatasızdır diye indirdim.Bir çözümü var mı ?:)

Eskiden kalan herhangi yama, eklenti falan varsa ondanda olabiliyormuş o sorun. Önceden başka bir sürüm yüklediyseniz belki tamamen silinmeyen dosyalar vardır.

Swansea ile 7.sezon başladım.Geçtiğimiz sezon başında hem Wallcott hem Benzema boşa çıkmıştı.Ben daha faydalı olur diye Benzema'yı aldım Norwich ise Wallcott'u. 1 sezon sonra ben hiç faydalanamadığım Benzema'yı 3 Milyon Euro'ya West Ham'a gönderirken Norwich ise Wallcott'u 32 Milyon Euro'ya M.United'a sattı :mad:

Geçen Ads den ayrıldım Ç.Rize geldim yönetimi açıkca manyaktı ne bütçe ne başka birşey o kadro ile yarım sezon idare ettim . Roma ile anlastım geçen kendiliğinden silinmis simdi Bvb ile basladım

[GG]
pqmh3.jpg
[/GG]

[GG]
pqmhc.jpg
[/GG]

Son hafta şenlik var. Son üç hafta aldığım sonuçlar da şahane :D

Takımda stoper falan kalmadı bir ara, kalecim de sakat. Yedek kaleci de tırt biraz, geleni geçeni alıyor.

FB ve BJK'ye nasıl men cezası verebilirim editörden?

:)

Sağlık olsun.

Transfer dönemi :weqweq::weqweq:

galatasaray'la ikinci sezonumda da sampiyon oldum, kupa ve süper kupayi'da aldim ve istifa ettim.

ikili averajla fenerin önünde bitirdim. zevk vermez oldu oyun. bu flas haberi duyan fikret orman hemen bana teklif götürdü ama reddettim tabiki. transfer bütcesi olarak 3.300 € euro ayirmis, adamin beklentisi yok resmen. ligin ilk devresi bittikten sonra hedefleri belirleyecegiz dediler. takima birsürü olur olmaz adam doldurmuslar :D

is aramaya gectim, metalist beni istemedi, dortmund istemedi, bristol city istemedi, isvicre-avusturya bana teklif götürdü, reddettim. fransa'nin basina gectim.

oyunda bug var sanki, metalist bile beni istemezken koskoca fransa'nin basina gectim. senede 1.4 milyon euro alacagim. onur tablosuna girdim bu arada türkiye'de, buna ragmen metalist gibi capsiz bir takim beni nasil reddetti anlamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt