Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ligde nağmalup şampiyon oldum, kupayı da aldım. Fakat CL'de hüsran. :sad007:

[GG]
pm74c.png

[/GG]

[GG]
pm73l.png
[/GG]

Bunlar da Drogba, Sneijder ve Burak'ın sezon sonu istatistikleri:

[GG]
pm787.png
[/GG]

[GG]
pm79u.png
[/GG]

[GG]
pm7dt.png
[/GG]

Son maçlarda biraz düşüş oldu.Ama yine de başarılı bir sezon geçirdik.Bu seride tek forveti pek oynatamıyorum.4-1-2-2-1 taktiğimi (Barça) önümüzdeki sezon değiştirmeyi düşünüyorum.Tek forvetle gol yollarında sıkıntı yaşıyorum.

[GG]
YRdc7Ae.png

NfeWf7U.png
[/GG]

Transfer dönemine girdik, transfer listesinden adam seçiyoruz yine. Gaitan kiralıktı bende opsiyonu kullanmadım, şimdi daha ucuza alırım. :D Bir de Coentrao'dan maaşı yüzünden vazgeçtim. :D

Transfer dönemine girdik, transfer listesinden adam seçiyoruz yine. Gaitan kiralıktı bende opsiyonu kullanmadım, şimdi daha ucuza alırım. :D Bir de Coentrao'dan maaşı yüzünden vazgeçtim. :D

salvio, zaha, torje kanatlara alabilecegin adamlar

Kevin Volland'a bak bide fiyatı yüksek olabilir ama alabilrisen uçurur takımı.

Semih'in partneri bulundu. Biraz pahalı oldu.

[GG]
pmmv1.png
[/GG]

Oyunda Galatasaray'ın taktiğini 4-2-3-1 yapmışlar, ona eyvallah. Yalnız Fatih Terim ''yeni heyecanlar aramak'' için başka bir takıma gitti 2016 senesinde, hala bu taktikle oynuyor. Ezelden beri çift forvetli varyasyonları benimsemiş bir teknik direktörü yanlış yansıtmışlar oyuna.

Juan Mata 29 yaşında serbest sizce alıp taktiği 4-2-3-1 'e mi çevireyim yoksa maaşı ziyan etmeyip 4-3-3 (barça) taktiğinde devam mı edeyim. Takım Sevilla

Nqx4YlZ.png

al bence

buca ile başladık fakat transfer yapamadık sayılır..bakalım neler olacak..

Beyler bana eğlenebileceğim,orta seviyede bir takım önerebilir misiniz?

Valenciennes'deki stoper Nicolas İsimat-Mirin inanılmaz bir stoper oluyor tavsiye ederim stoper arayanlara. Galatasaray'a 2015-16 senesi öncesinde transfer ettim, sözleşmesi bitiyordu. Gerçekten muhteşem oynadı ve inanılmaz gelişti. Büyük kulüpler isteyince de ayrılmak istedi ve ben de 20 milyona sattım PSG'ye. Oyunun başlarındaysanız ucuza da alabilirsiniz sanırım.

Beyler bana eğlenebileceğim,orta seviyede bir takım önerebilir misiniz?

Newcastle güzel olabilir.Keza Celtic de.

Valenciennes'deki stoper Nicolas İsimat-Mirin inanılmaz bir stoper oluyor tavsiye ederim stoper arayanlara. Galatasaray'a 2015-16 senesi öncesinde transfer ettim, sözleşmesi bitiyordu. Gerçekten muhteşem oynadı ve inanılmaz gelişti. Büyük kulüpler isteyince de ayrılmak istedi ve ben de 20 milyona sattım PSG'ye. Oyunun başlarındaysanız ucuza da alabilirsiniz sanırım.

Ben de katılıyorum buna Nottm forest'e almıştım.Çok iyi stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt