Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Online oynama gibi derdiniz yoksa ortak alınabiliyor.

Hala bir sezonu biirebilmiş değilim bir takımın başında. Bu kadar saçma birşey görmedim yeminle.

[GG]
prlyg.jpg

prlyz.jpg

prlxm.jpg
[/GG]

Schalke'den hiç beklemediğim bir anda kovuldum. Böyle yönetim olmaz! Oysa ki o kadar plan vs yapmıştım :(

Özellikle Barcelona'ya 5-0 yenildikten sonra başladı kötü senaryo. fb'ye yenilip, CL'den elenince yönetim bir harhur yapmaya başlamıştı zaten.

Marchetti ile de 4.4m€'ya devre arası için anlaşmıştık. Ama çalışmak nasip olmadı.

Şimdi hangi takıma başvursam diye düşünüyorum. Kafamda Marsilya veya Antep'e gitmek var. Marsilya 16. Antep ise 10. sırada. Ne derseniz, bi takıma gideyim mi? Yoksa biraz daha bekleyeyip iyi bir takıma mı gideyim ?

Di Maria'yı izleyen klüpler arttı , acaba sezon sonunu beklemeden opsiyonu kullanıp alsam mı , adam kanatlardan fena akıyor , kaptırmamak lazım ama sezon sonu 30 yaşına girecek 11,5 m 'luk opsiyonu kullanmaya değer mi bilemedim.

[GG]
prlyg.jpg

prlyz.jpg

prlxm.jpg
[/GG]

Schalke'den hiç beklemediğim bir anda kovuldum. Böyle yönetim olmaz! Oysa ki o kadar plan vs yapmıştım :(

Özellikle Barcelona'ya 5-0 yenildikten sonra başladı kötü senaryo. fb'ye yenilip, CL'den elenince yönetim bir harhur yapmaya başlamıştı zaten.

Marchetti ile de 4.4m€'ya devre arası için anlaşmıştık. Ama çalışmak nasip olmadı.

Şimdi hangi takıma başvursam diye düşünüyorum. Kafamda Marsilya veya Antep'e gitmek var. Marsilya 16. Antep ise 10. sırada. Ne derseniz, bi takıma gideyim mi? Yoksa biraz daha bekleyeyip iyi bir takıma mı gideyim ?

fransa zevkli oluyo psgi geçmeye calıs bence marsilya da da para var 1-2 sezon geçirsen baya para olur kasada

Yiğit abi o takımla nasıl oralara geldin yahu sıkılmadınmı gelene kadar :)

WBA ile 2. şampiyonluğa giderken İnter'den teklif geldi.Kararsız kaldım. :/

Di Maria'yı izleyen klüpler arttı , acaba sezon sonunu beklemeden opsiyonu kullanıp alsam mı , adam kanatlardan fena akıyor , kaptırmamak lazım ama sezon sonu 30 yaşına girecek 11,5 m 'luk opsiyonu kullanmaya değer mi bilemedim.

Ocampos'u öneririm abi inanılmaz...

[GG]
mandanda.jpg

mandanda.jpg
[/GG]

ne yapsam mandandanın sözleşmesi bitiyo bende julio cesar var(brezilyalı olan degil)

mandanda daha pahalı pazarlıksız 3.7 istedi sezon başına sizce ne yapsam? daha iyi bi kaleci istiyorum ama kaleciler cok pahalı 4. sezonum j.cesarla

Yiğit abi o takımla nasıl oralara geldin yahu sıkılmadınmı gelene kadar :)

aksine çok eğlenceli oldu ,

ilk 2 sezon full savunma + kontra atak oynadım , Gekas faktörü takıma başarı getirdi sopnrasında transferler vs.. derken Akhisar Türkiye'nin en iyisi oldu çıktı.

[GG]
mandanda.jpg

mandanda.jpg
[/GG]

ne yapsam mandandanın sözleşmesi bitiyo bende julio cesar var(brezilyalı olan degil)

mandanda daha pahalı pazarlıksız 3.7 istedi sezon başına sizce ne yapsam? daha iyi bi kaleci istiyorum ama kaleciler cok pahalı 4. sezonum j.cesarla

kalecide paraya kıyacaksın , benim kalede Cenk var , fena kaleci değil ama maç kurtaracak kaleci de değil , hatta bir kaç maçta abuk subuk gollerle takımı yaktı , adam gibi kaleci bulsam tüm bütçeyi veririm.

Misal , geçen sezon cl çeyrek finalinde R.Madrid eşleşmesinde 0-1nin rövanşında , iç sahada 2-0 öndeyken 80. dakikada öyle bir gol yedi ki aklın durur , takım yarı finalden oldu , Muslera ayarında bir kalecim olsaydı belkide final oynamıştım.

yiğit abiye çok imreniyorum lan. adam nasıl sıkılmıyor, nasıl sabırla oynuyor. di maria ne akhisar için ya? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt