Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

fransa zevkli oluyo psgi geçmeye calıs bence marsilya da da para var 1-2 sezon geçirsen baya para olur kasada

[GG]
prrmk.jpg

prrmy.jpg
[/GG]

Biraz bekledim. Daha iyi bi takım boşa çıkabilir diye. Lyon, Valencia, Fiorentina, Udinese vs vs. Boşa çıktı

Lyon'a başvurdum. Gourcuff'un babasını aldılar beni iplemediler. Aynı anda Valencia'ya başvurdum kabul edildim.

İlk maçımızı kaybettik. Ama İspanya Kupasında Sevilla'yı kendi evimizde yenmeyi başardık. Sezon sonu için de Ospina ile anlaştık.

Birazdan Sevilla maçının rövanşı var. Hadi hayırlısı.

Beyler Fm 2013 de yeni kariyer acacagim neden Galatasaray'ı secemiyorum ?

Sorun nedir ?

prrmf.png

Yeni menajer oluşturmuşsun. İptal et, tek menajer kariyeriyle devam et. Yapamazsan yeni kariyer oluştur ve oluşturduktan sonra "yeni menajer eklemek ister misiniz" seçeneğine hayır de.

Kaleci için Akınfeev derim , bu sene 3. sezon oldu yine alamadım ama sana gelir sanırsam.

forvet arkası 3lü için ,

sağ/sol : Di Maria , Lamela , Deulofeu , Arda

forvet arkası merkez : Matias Fernandes , Gourcuff , Ibricic , Pjanic , Canales

ayrıca hem sol / merkez için Hakan Çalhanoğlu

sağ/sol/merkez/forvet için Joel Pohjanpolo mutlaka takıma katmaya bak , bir kaç sene içinde değişmezlerin olabilirler.

Abi bu nerde oynuyor, aradım bulamadım?

Su an olaylar var cıkamıyorum mecbur evdeyim oynuyorum bu oyunda ramazanda akıcam :)

Lewandowski serbest kaldı ve kadroma kattım:D

Huntelaar büyük golcü. Schalke ile oynarken, adam yarı sezonda 21 maçta 18 gol 5 asist gibi harika bir performans sergiledi.

Ama adamla bi gün olsun yıldızım barışmadı. Dripling yok, hız yok. sadece 6 pas golcüsü.

Anladım ki bana bu tarz oyunular gitmiyor. Zlatan, Lewandoski, Burak gibi adamlar lazım. Özellikle de tek forvetli sistemde. Yoksa sinir sahibi oluyorum :o

AS cnm

Galatasaray'dan istifa ettim, Fenerbahçe Aykut Kocaman'ı kovdu ve başvurdum. :D

Huntelaar büyük golcü. Schalke ile oynarken, adam yarı sezonda 21 maçta 18 gol 5 asist gibi harika bir performans sergiledi.

Ama adamla bi gün olsun yıldızım barışmadı. Dripling yok, hız yok. sadece 6 pas golcüsü.

Anladım ki bana bu tarz oyunular gitmiyor. Zlatan, Lewandoski, Burak gibi adamlar lazım. Özellikle de tek forvetli sistemde. Yoksa sinir sahibi oluyorum :o

Lewy bende var harbi iyi oyuncu ama oyunda arkasına Götze koyuyordum sonra 4-5-1 e geçip Götze İle İlkay ı koydum İlkay manyak oynuyor gol atıyor attırıyor bu performansı beklemezdim acıkcası .

Liverpool kariyerine başladım, hayırlı olsun bana :)

Suarez'i satıp Bale'i almak en büyük hedefim.

cin ligindeyim

[GG]
prv71.png
[/GG]

Kadrom bu defe ve yedeklere bi kaç takviye yapıcam transfer sezonunda ve taktiğimden memnunum ancak daha iyi fikri olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt