Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Dortmund 4-2-3-1 oynanacak takım.
Dortmund 4-2-3-1 oynanacak takım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dortmund 4-2-3-1 oynanacak takım.![]()
Beyler biraz önce fm 2013 transfer yaması indirdim... Belgelerim içinde sport intrectiva > fm 2013 > editör data klasorunu açtim transfer yamasi editör datanın içine attim.. Sonra oyunu açip editor data 0 dosya gözukuyor hic birşey yok...
Sorun nedir ?![]()
Dortmunla ligde 4.yüm Lewy 4 maç 5 gol ile müthiş
Milli takımımızda ise Dünya Kupası elemelerinde Romanya karsı 2-1lik mağ aldım golümüzü tabiki Selçuk İnan attı
2.maçta Andorayı 4-0lık skorla ezdim Burak(3) , Selcuk İnan .
olm sen de pazarlık bilmiyorsun 18 istenen adama 18 mi önerilir aç gibi
10 önerirdim max sonra el sıkışırız ortada, adamlar bakmış ne isterlerse koyuyorsun masada 50 de isterler
ben genelde parayı basıp alıyorum taksit haric madde eklemiyorum bde hiç oyuncuyu takasla gönderemedim dahaReddetmezler. Ayak yapıcaksın. 10 var valla bu kadar başka yok diyeceksin. Ayağımız alışsın diyeceksin yani 20 maç oynasın bi 3 daha veririz diyeceksin. Yok şu kadar milli olursa bi 3 daha veririm diyeceksin.
Yayacaksın ödeme planını hep.
ben genelde parayı basıp alıyorum taksit haric madde eklemiyorum bde hiç oyuncuyu takasla gönderemedim daha![]()
Niye para b.k galiba ?
FM'de transfer yaparken görse beni Adnan Sezgin duygulanırdı.
Selçuk İnan 32 yaşından sonra ücretimi 3.5 yapalım diyince ertesi gün satış listesine koymuştum. Para mühim.