Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

altyapı tesislerini yeniledik, her türlü personel aldık. bizden bir şey çıkmıyor yiğit abi. :D

altyapı tesislerini yeniledik, her türlü personel aldık. bizden bir şey çıkmıyor yiğit abi. :D

gelen oyuncularla ilgileniyor musun ?

misal eleman sağ bek , kendi halinde mi antrenman yapıyor yoksa bizzat ilgilenip mevkiye göre özel olarak (dribling , kondisyon , top kapma vs..) çalıştırıyor musun?

gelen oyuncularla ilgileniyor musun ?

misal eleman sağ bek , kendi halinde mi antrenman yapıyor yoksa bizzat ilgilenip dribling , kondisyon , top kapma vs.. çalıştırıyor musun?

sürekli özel antrenman yaptırıyorum dediğin gibi ama çoğunu a takımda oynatmıyorum. :o

sürekli özel antrenman yaptırıyorum dediğin gibi ama çoğunu a takımda oynatmıyorum. :o

kötü oldukları için mi oynatmıyorsun ? yoksa iplemiyor musun ?

bir oyuncu a takımla maça ne kadar çok çıkarsa gelişimi o derece hızlanıyor.

oynatmayacağın ama potansiyeline güvendiklerini de kirala ama her isteyene verme , forma giyebileceği takımlara ver.

Bende bir tane canavar çıktı 1-2 tane de transfer şart, yoksa düşeceğiz. :D

kötü oldukları için mi oynatmıyorsun ? yoksa iplemiyor musun ?

bir oyuncu a takımla maça ne kadar çok çıkarsa gelişimi o derece hızlanıyor.

oynatmayacağın ama potansiyeline güvendiklerini de kirala ama her isteyene verme , forma giyebileceği takımlara ver.

kötü değiller de ondan iyileri var diye. kiralıyorum da çok gelişen görmedim.

Özgür Abi amma cimri herifsin yahu. :) okudum da 1-2 sayfa önce yazdıklarını Wenger'in Türkiye versiyonu gibisin yani:asd:

Bi de Yiğit Can Kaplan abicim şu taktik yaparken nelere dikkat edeceğimi, nasıl güzel bir taktik yaratacağımı, BAL'dan bi takımı 5-10 seneye taktik sayesinde nasıl avrupaya taşıyacağımı anlatır mısın ya? Nelere dikkat edem abi, fm'nin bug'ı gibi bişey oldun sen.

Özgür Abi amma cimri herifsin yahu. :) okudum da 1-2 sayfa önce yazdıklarını Wenger'in Türkiye versiyonu gibisin yani:asd:

Bi de @Yiğit Can Kaplan abicim şu taktik yaparken nelere dikkat edeceğimi, nasıl güzel bir taktik yaratacağımı, BAL'dan bi takımı 5-10 seneye taktik sayesinde nasıl avrupaya taşıyacağımı anlatır mısın ya? Nelere dikkat edem abi, fm'nin bug'ı gibi bişey oldun sen.

benim taktiğim fikstir , aslında hep aynı tip zayıf takımlarla oynadığım için alıştım :D

çakılı defans , kontra atak.

kanat yada kenar oyuncuları hızlı ve/veya uzun pas atabilen olacak , forvet fırsatçı golcü yani bir nevi Gekas , Jardel gibi beleşçi :D

genelde 4-4-1-1 , 4-1-2-2-1 , 4-1-4-1 gibi şablonlar üzerinden takitk yaparım arada sırada 4-3-3'e döndüğüm zamanlarda olur ama nadiren.

bekler için hücumcu oyuncular tercihimdir , orta saha göbekte bir ön libero , bir savaşan orta saha yada iki defansif orta saha değişmezimdir.

agresif savunma ve pres yaptırırım ,

tek forvetimin özelliğine göre onu pivot santrafor yapıp havadan yada ayağına pas komutunu seçerim.

Ayrıca direktiflerde katı savunma , koşu yoluna pas , ara pası sürekli seçerim , ama iç sahadaysam ve kanat kullandığım bir taktikle çıktıysam direktiflerde ,

rakibi rahatsız et , kanatları kullan , koşu yoluna pas ve bekleri ileri çıkar en çok kullandığım direktiflerdir.

Wenger'den sonra Lucescuyu da bulduk anlaşılan :asd:

Beyler birazdan fm 2013 yeni kariyer acacagim...:)

Bana bi takim onerebilrmisin :D

Sileceğim herhalde oyunu yine, çok kolay gol yiyoruz, atamıyoruz.

online manager oyunu oynayan varmi mesela goal united

Yine sildim oyunu, sinir oldum.

Hazır taktik kullan ;)

Hazır taktik kullanacaksam ne anlamı var oğlum? O zaman tüm oyuncuları da internetten buliyim.

Ben öyle oynamam oyunu, oyuncuları de kendim keşfetmeye çalışırım mesela. Çok fazla zaman ayırmak istemediğimden siliyorum biraz da.

Hazır taktik kullanacaksam ne anlamı var oğlum? O zaman tüm oyuncuları da internetten buliyim.

Ben öyle oynamam oyunu, oyuncuları de kendim keşfetmeye çalışırım mesela. Çok fazla zaman ayırmak istemediğimden siliyorum biraz da.

Sen bilirsin reis ne diyeyim. Taktik rehberlerini falan oku o zaman bir şeyler kapmaya bak :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt