Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Özgür Abi amma cimri herifsin yahu.

okudum da 1-2 sayfa önce yazdıklarını Wenger'in Türkiye versiyonu gibisin yani
Bi de @
Yiğit Can Kaplan abicim şu taktik yaparken nelere dikkat edeceğimi, nasıl güzel bir taktik yaratacağımı, BAL'dan bi takımı 5-10 seneye taktik sayesinde nasıl avrupaya taşıyacağımı anlatır mısın ya? Nelere dikkat edem abi, fm'nin bug'ı gibi bişey oldun sen.
benim taktiğim fikstir , aslında hep aynı tip zayıf takımlarla oynadığım için alıştım
çakılı defans , kontra atak.
kanat yada kenar oyuncuları hızlı ve/veya uzun pas atabilen olacak , forvet fırsatçı golcü yani bir nevi Gekas , Jardel gibi beleşçi
genelde 4-4-1-1 , 4-1-2-2-1 , 4-1-4-1 gibi şablonlar üzerinden takitk yaparım arada sırada 4-3-3'e döndüğüm zamanlarda olur ama nadiren.
bekler için hücumcu oyuncular tercihimdir , orta saha göbekte bir ön libero , bir savaşan orta saha yada iki defansif orta saha değişmezimdir.
agresif savunma ve pres yaptırırım ,
tek forvetimin özelliğine göre onu pivot santrafor yapıp havadan yada ayağına pas komutunu seçerim.
Ayrıca direktiflerde katı savunma , koşu yoluna pas , ara pası sürekli seçerim , ama iç sahadaysam ve kanat kullandığım bir taktikle çıktıysam direktiflerde ,
rakibi rahatsız et , kanatları kullan , koşu yoluna pas ve bekleri ileri çıkar en çok kullandığım direktiflerdir.