Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ya zaten 8.9. sezonlardan sonra seri haline geliyor avrupa kupaları.

Oyunu kurdum fakat oyuna tikladigimda acilmiyor. Once bi dosya eksik dedi onu ekledim. Simdide hic bir hata vermedigi halde hic acilmiyor. Kac kez tikladim bana misin demiyor. Sebebi ne olabilir? Yardimci olabilecek varmi?

İlk Sezonda Transfer Bütçesi Vermeyen Galatasaray

Ben Ayrılınca

Hiddinki Başa Geçirip Kolarov , Veiss , Sinan Bolat ,Jorgensen Nicolaiyi Alıp Toplamda 17m Harcamış

Garip Riera Ve Elmanderi Salmışlar

istifa.jpg

bugun istifayi verdim isteyen baska kulup olmadi

ben de emekli oldum ayvaliktan yazlik aldim orda takiliyorum biktim artik futboldan

Milwall ile 2.sezonda PL'ye ciktintan sonra kadroyu kurdum fena degil, iyi de oynuyoruz ama hep kil payi yeniliyoruz arkadas. 5 mac sonunda sonuncuyum, küme düsecez heralde. West Brom'un teklifini kabul etseydim keske. Küme düsünce de teklif gelmez ki bidaha :sad007:

2023 yılındayım twenteyle.bi hastalığımdan vazgeçemedim.messi ayarındaki topçulara 15-20 m teklif gelince dayanamayıp satıyorum.şu hastalığım olmasa şu anda takımda 11 tane messi vardı.

hic o kadar uzun kariyerim olmadi la. en son 2019 u gordum sanirsam

Galatasaray'i aldim. Transfer butcesi 200 bin € falan. Normal bir durum mu bu? Cok sacma olmus bu.

Galatasaray'i aldim. Transfer butcesi 200 bin € falan. Normal bir durum mu bu? Cok sacma olmus bu.

İlk sezon için normal, çünkü transferler yapılmış halde.

İkinci sezondan itibaren normale döner.

Galatasarayımızı alıp sadece Türk oyuncularla (yerli pasaportu olan Mesut vs. gibi isimlerde dahil tabi) şampiyonlar ligini almaya çalışacağım , takımda hiçbir yabancı olmayacak nedense böyle bir fantezi yapma ihtiyacı hissettim bakalım neler yapacağız :D

Ekli dosyayı görüntüle 5205

Arsenal Kariyerimde Uzun Süre Devam Ettireceğim İçin Altyapıya Baya Önem Verdim Fenere Güzel Çakmışlar :lol:

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59

Tothennamda basladım kurdum pek ilerlemek nasıp olmadı

Galatasaraya Portodan Jackson martinez, bursa serdar aziz ve milan nigel de jong u aldım, kadro iyi gidiyor 2016 da

Fm de yeni bir oyuncu için hangi takımı önerirsiniz Galatasarayla oynuyorum şuan iyimi yapıyorum acaba :) birde transfer bütçem çok az :S

Galatasaray'la basladim. Super kupa'yi kazandim.

Transfer icin onerdiginiz yerli yabanci oyuncular varmi? Ilk sezonum, daha yeni basladim. Yerli agirlikli olsun malum kontenjan. Elmander'i sattim, Ujfa ve Riera'yi da satmak istiyorum. Caglar'i bile bedava'ya gondermek istiyorum, taliplisi yok adamin. Carvalho'yu bedelsiz alabilirim ama 34 yasinda o yuzden dusunmuyorum.

Maritimo'dan Ruben'i aldim sol bek'e. Alparslan Ozturk'u bonservisle, Kerim Frei'yi ise kiralik olarak kattim kadro'ya 2 yillik. Emre Can'i almak istedim, kabul etmiyor bebe. O kadar ovup durdum, olumlu karsiladi sonradan ama gelmek istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt