Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Uzun zaman oldu oynamayalı. En son oynadıgımda Galatasaray ı almıstım tabıkı.

Teknik direktör olarak Türkiye den feneri bjk yi gencleri antepi alıyodum

İspanyadan r.madrid,barcelona,valencia

İngiltereden m.united chelsea arsenal

alt yapımdakı 19 yasındakı cocukları 80 mılyon dolardan baslayarak 200 mılyon dolarak kadar satıyodum

bendekı işe yaramazları fenere kıtlıodum onlarında parasını tüketıyodum

herseye tr de sampıon olup sampıyonlar liginıde kazanıyodum ve hevesim kacıyodu oyununda içine edip kapatıodum :D

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Stuttgart da gecirdigim 1.5 yil da lig sampiyonlugu alamasamda almanya kupasi ve uefa kupasini aldim. Genc yetenekleri kazandirdiktan sonra, devre arasinda Arsenal ve Dortmund dan teklif geldi ve bende Dortmund'un teklifini kabul ettim.

Stuttgart a aldigim ve suan oynatmadiklari genclere teklif yaptim ve bekliyorum.

Bu arada Galatasaray Sneijder'i satiliga cikartmis ama 17 M € asagi inmiyor o yuzden bu trsnsferi gerceklestirmem zor.

Dortmund'la ligde 2. Siradayim.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

N'Forrest ile Premier lig şampiyonluğunu aldım sonunda :D

Altay ile basladigim kariyerimde . Once Ikinci Ligden 3. olarak Play-off ile PTT. Birinci Lig'e ciktim . Ikinci senemde PTT Birinci Lig'de rahat bir sampiyonlukla Altay'i seneler sonra Super Lig'e cikardim . Amator Lig oyuncusu olarak itibarsiz baslasdigim kariyerimde Altay'i Super Lig'e cikartmamla beraber Galatasaray'dan teklif geldi . Kabul ettim . Oynadigim ilk mac Super Kupa maciydi cok ustun oynamama ragmen kaybettim . Sampiyonlar Ligi'nde 3. torbada olmamiza ragmen rahat bir kura cektik lakin cok kotu performanslar ve averaj farkiyla ikinciligi kacirip 3. oldum Avrupa Ligine gittim . Avrupa Liginde iki macta da ustun oynamama ragmen Dnipro gibi rahat elemem gereken bi takima elendim . Ligde farki 10 kusure cikarmama ragmen ust uste aldigim sonuclar yuzunden ikinci Fenerbahce ile ayni puanda girdim son 3 haftaya . Bire bir maclarda onlara ustun olmamiz sayesinde son uc maci alarak sampiyon olduk neyseki . Turkiye Kupasini Sivas'tan rahat aldik . Galatasaray'da 2 - oyunda 4. seneme girerken Sivas ile Super Kupa'da karsilastim ve rahat bi galibiyet aldim . GS'de ikinci sezonun basinda 3 kupam var lakin Avrupa'da cok basarissiziz . Bu sene gruplardan cikmak hatta olursa bir ceyrek final gormek sart . Gecen sene takimi tamamen degistirmem dolayisiyla takim oturmamisti . Bu sene ilk 11'e 3-4 degisiklikle giriyorum . Buarada alt yapi ve antreman sistemlerimiz gelistiriliyor . Oyuncu satimlarimdan sonra 60 milyon transfer butcem var lakin kullanmayacagim suan icin takimda eksik goremiyorum . Bi ust kalite oyuncular da gelmiyor Avrupa'da basarili olup itibari arttirmak sart . Devami gelecek ... :p

Walcott Hangi Pozisyonda Oynar En İyi.

Bale'i Aldım Sol Açıkta Kullancam

FM 13'de CL çeyrek finali R.Madrid rakip ilk maçı 1-0 kaybettim ikinci maçı 3-1 kazandım.. Goller Drogba (2), Hamit..

Şimdi rakip FC Bayern.. Diğer tarafta da Barcelona-Dortmund..

Çok benzer gidiyor :D

FM 13'de CL çeyrek finali R.Madrid rakip ilk maçı 1-0 kaybettim ikinci maçı 3-1 kazandım.. Goller Drogba (2), Hamit..

Şimdi rakip FC Bayern.. Diğer tarafta da Barcelona-Dortmund..

Çok benzer gidiyor :D

Kupayi dortmund alacak. Bayern'e toplamda 4-2 yenileceksin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Rusya Liginde hiç oynamadım Rubin Kazanla son bir kariyer yapayım.Takımda 16 oyuncu falan var,bütçe de yok ilk sezondan.7 yabancı oynatabiliyoruz ilk 11'de.Bu nedenle saçma sapan oyuncular sırf Rus oldukları için 11'de oynayacaklar :(

Arsenalde Vermaelen Sezonun Yarısında 11 Golle Oynuyor Ligde 6 Gol

Rusya Liginde hiç oynamadım Rubin Kazanla son bir kariyer yapayım.Takımda 16 oyuncu falan var,bütçe de yok ilk sezondan.7 yabancı oynatabiliyoruz ilk 11'de.Bu nedenle saçma sapan oyuncular sırf Rus oldukları için 11'de oynayacaklar :(

Oyunu bozuyor resmen bu sinirlama.

An itibariyle sizce en iyi ve güncel yama hangisi özelden vs. ulaşabilir misiniz ?

npowerLig2 de Bristol ile oynuyorum sinir krizi nöbetleri...

GalataSaray ile oynuyorum tek hile yabancı sınırını kaldırmak.

2039 senesindeyim, kasamdaki nakit 1.21 milyar euro.

118 futbolcuyu 882 milyon euro luk bedelle almışım,

134 futbolcuyu 1.55 milyar euro bedelle satmışım.

vqtdlt.png

City Psg Chealse uyuz ediyor

Her iyi topçuyu topluyorlar ortada iyi topçu kalmıyor onlardan alma çalışırken de en orta oyuncu 6 mden açıyor sözleşme teklifini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt