Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'yi zor da olsa geçip, Yarı Final'de City'i iki maç sonunda 4-3 yenerek Final'de en kolay rakibim Barcelona ile karşılaştık. 5-1 gibi bir skorla yenip CL şampiyonu olduk. Oyunun bugunu buldum sanırım. Garip olan sadece 16 m bütçe verildi.

Ünal Başgan Mourinhoyu Başa Getirdi Çok Deli Top Oynatıyo Ligde 20 Puan Fark Attı Ben Serbest Serbest Geziyorum

Vladimir Weiss sağ kanatta çok fena renktaşlar.Profili biraz dandik ama Newcastle transfer ettim.Akıp gidiyor valla.

[attachment=2660:Adsız.jpg]

Sneijder'in favorileri arasına girsem de daha büyük takıma gitmek istedi, ben de izin vermek zorunda kaldım. 26 milyona elim titreye titreye sattım. Yerine Adam Maher'i aldım, kalan parayı da Drogba'nın yerini alacak olan Facunda Ferreyra'ya harcadım.

Jem - 9 milyon €

Kerim - 8 milyon €

Ferreyra - 12.5 milyon €

Maher - 17.5 milyon €

Sinan - Bonservissiz

Armero - Bonservissiz

Sneijder gittikten sonra pek isteğim kalmadı açıkçası. Umarım Maher onun yerini doldurur. Sneijder gibi sezonda 30 gol 30 asistlik insan üstü performans beklemiyorum, yarısını yapsa kafidir. Sezon sonunda iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılabilirim.

[attachment=2669:upload_2013-8-5_13-41-48.png]

Yetiştirdiğim Oyuncu Mourinho İyi Kullanıyor

Ekli dosyalar

• upload_2013-8-5_13-41-48.webp
    upload_2013-8-5_13-41-48.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 296
Arjantin den son 2 oyunda gerçekten çok deli oyuncular çıkıyor. Eskiden de çıkıyordu ancak bukadar sağlam değillerdi.

Oyuncu kalitesiyle birlikte doğal olarak fiyatlarıda tavan yapmış önceden almaya kalkınca 1 M i görmüyordun bile şimdi kolay kolay alınamıyor ciddi rakamları gözden çıkarmak gerekiyor ama alıncada hakkını veriyorlar.

Oyun Regene sardığı zaman beni sarmıyor o yüzden hic bir fm oyunumu yıllar boyunca oynayamadım..

:D 19 Yaşında Aldım Arsenalde.

Sıkıldığım İçin Galatasaraya Geçecektim Özellikleri Ve Fiyatı Düşüktü Galatasaraya Yolladım Teklif Geldi Hayvan Gibi Gelişti.

Mourinhoyu Aldılar Ben Kaldım Leblebi Gibi Saydırıyor Golleri Bende Dortmunda Gittim Uzaktan İzliyorum.

:D 19 Yaşında Aldım Arsenalde.

Sıkıldığım İçin Galatasaraya Geçecektim Özellikleri Ve Fiyatı Düşüktü Galatasaraya Yolladım Teklif Geldi Hayvan Gibi Gelişti.

Mourinhoyu Aldılar Ben Kaldım Leblebi Gibi Saydırıyor Golleri Bende Dortmunda Gittim Uzaktan İzliyorum.

Kovdur Mourinho'yu demeç ver basına sürekli :D

[attachment=2684:upload_2013-8-6_2-43-40.png]

Ligde 13 Maçta Çok Kötü Performans Gösterdik 4-3-1-2 İle 3-5-2'ye geçiş ile kasımpaşaya karşı 2-0 galip oldum bakalım neler olacak

Ekli dosyalar

• upload_2013-8-6_2-43-40.webp
    upload_2013-8-6_2-43-40.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 142
4 yildizli yerli stoper varmi Omer ve Serdar disinda? Galatasaray ile 2014-2015 sezonundayim. Yabanci stoper cok ama yerli'ye ihtiyacim var kontenjan geregi.

Serdar Aziz, Aykut Demir, Semih Kaya ve Dany mevcut stoperlerim ama ben Semih'in yanina ust duzey bir yerli istiyorum. Omer veya Serdar gelseydi iyi olacakti.

Koray Gunter daha iyi olurdu ama o da gelmiyor oysa 2 yil kiralik oynadi bende. Opsiyon koydurmamistim istedikleri fiyattan daha ucuza alabilirim diye ama daha fazla ister oldular. Pismanim ama neye yarar. Menajeri beni nefret listesine almis.

Adam Maher, beklediğim ve istediğim gibi Sneijder'in yarısı kadar performans verdi. Ferreyra ise beklediğimin altında gol attı. Sezon sonunda Shane Long ve Hooper'ın sözleşmeleri bitiyor, alsam mı diye düşünüyorum... Poli'yi de bonservissiz aldım. Selçuk'u satabilirim.

[attachment=2737:Adsız.png]

ilk sezonumda az transfer yaptım. 2. sene kendi kadromu kurarım. :D

[attachment=2738:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 105
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt