Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonunda Pjanic, Van Ginkel ve Bony'nin sözleşmesi bitiyor. Maher'den vazgeçip Pjanic-Van Ginkel ikilisine o bölgeyi emanet edebilirim rahatlıkla ama Ferreyra'yı satıp Bony'i almak konusunda tereddütlerim var. Aslında Bony'i almaktan ziyade Ferreyra'yı satmak... 2 sezonda 1.2 gol ortalaması var adamın.

isSarYZT9JGRa.gif

2021-2022 sezonundayım. Yetiştirdiğim oyuncuları paylaşayım sizinle :D

Bu futbolcuların çoğu kendi alt yapımdan yetişme, sadece Skinn ve Jemal'i 16 veya 17 yaşında takıma kazandırıp yetiştirdim.[attachment=2917:Zied Jemal_ Genel Bakış Profil.png]

Ekli dosyalar

• Bernd Wimmer_ Genel Bakış Profil.webp
    Bernd Wimmer_ Genel Bakış Profil.webp
    44 KB · Görüntüleme: 220
  • Harald Hiemer_ Genel Bakış Profil.webp
    Harald Hiemer_ Genel Bakış Profil.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 218
  • Jorge Celihueta_ Genel Bakış Profil.webp
    Jorge Celihueta_ Genel Bakış Profil.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 216
  • Kenneth Skinn_ Genel Bakış Profil.webp
    Kenneth Skinn_ Genel Bakış Profil.webp
    43 KB · Görüntüleme: 215
  • Marco Rott_ Genel Bakış Profil.webp
    Marco Rott_ Genel Bakış Profil.webp
    45 KB · Görüntüleme: 215
  • Tarık Erdal_ Genel Bakış Profil.webp
    Tarık Erdal_ Genel Bakış Profil.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 215
  • William Cantarelli_ Genel Bakış Profil.webp
    William Cantarelli_ Genel Bakış Profil.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 211
  • Zied Jemal_ Genel Bakış Profil.webp
    Zied Jemal_ Genel Bakış Profil.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 210
Muslera

Eboue - Toure - Naldo - Taiwo

Essien - Selçuk

BY17 - Sneijder - Gaitan

Drogba

İkinci sezonumda şöyle bir kadro kurdum, gözüm çok yükseklerde değil bu kadroyla şu anda mutluyum.Ligde ilk sezonumda daha vasat bir kadro ile Süper Kupa, 82 puanla lig şampiyonluğu ve CL'de son 16 yaptım, bu sezonda yine Süper Kupa'yı aldım, lig, türkiye kupası ve CL'de çeyrek final ve üstü hedefim umarım başarılı olurum bu kadroyla.​

Beyler güncel bi db var mı? Yeni bir kariyer açalım artık :)

FM Scout sitesinin kendi yaması o renktaş. FM orjinal update yapmaz büyük ihtimal, 2014'ü çıkaracak çünkü.

Beyler güncel bi db var mı? Yeni bir kariyer açalım artık :)

Bu konuyu takip et renktaş en kapsamlı güncelleme budur, 2 gün sabret 7 Eylül güncellemesini çıkaracak onu indirip yeni kariyere başlarsın.

LFCMarshall's FM13 Suggestion Thread

Ben oyunu steamden indirip orjin almıştım steam dışı yamayı nasıl yükleyebilirim serkan bilgin varmı?

Ben oyunu steamden indirip orjin almıştım steam dışı yamayı nasıl yükleyebilirim serkan bilgin varmı?

Transfer güncellemesini mi? Belgelerim'deki "Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data" dizinine indirdiğin dosyayı atman yeterli, yeni kariyer açarken altta bir seçenek oluyor ona tik koyup database güncellemesiyle yeni kariyer açabilirsin.

Eyvallah başkan saollasın evet transfer güncellemesini yapıp bir kariyer kurmak istiyordum sen öyle diyince bekleme kararı aldım 7sinde baslarım artık:)

Eyvallah başkan saollasın evet transfer güncellemesini yapıp bir kariyer kurmak istiyordum sen öyle diyince bekleme kararı aldım 7sinde baslarım artık:)

Aynen öyle yap dostum. Adam bu konuda en iyisi, ben 24 Ağustos'ta yayınladığı güncellemeyle başlamıştım kariyere ona devam ediyorum, birkaç haftada bir güncelliyor, 7 Eylül var sırada, en son da 14 Eylül çıkacak ama pek önemli transfer olmaz onda beklemeye değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt