Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman geçir.Oyun anlayışını değiştir.Ben 2 taktik hazırladım mesela.Öne geçince diğer taktiğe geçiyorum.

bunları yapıyorum ama sanırım sıkıntım senın yaptığın gibi savunma ıle alakalı olan taktiği daha önce oyunculara çalıstırmadım, çalıstırmayaıncada işte bendeki gibi bocalıyorlar

bunları yapıyorum ama sanırım sıkıntım senın yaptığın gibi savunma ıle alakalı olan taktiği daha önce oyunculara çalıstırmadım, çalıstırmayaıncada işte bendeki gibi bocalıyorlar

Büyük ihtimal ondandır.Ben sezon başından beri 2 taktiği çalıştırıyorum.11 maçta(Hazırlık maçları dahil ) 9 galibiyet 2 beraberliğim var.Bakalım üst üste ManU,Chelsea,Arsenal maçları var.Akla karayı göreceğiz :D

Herzamanki gibi acemiliği Galatasaray ile attım sayılır. Sıra diğer serilerde yaptığım gibi İngiltere Hull City ile kariyeri zamanı.

çok sonraları ise Bristol Rovers ile var olma mücadelesi vericez.

West Ham rotasyon kazası oldu.ManU maçıda hakem yaktı 2 penaltı çaldı.Takımdan memnunum yinede iyi futbol oynuyorlar.

Gelde sövme :D 4 dk uzatma verdi hakem 90+3 gol oldu :D

Galatasaray ile toparlanma sürecine girdik, Elazigspor'u iceride zar zor 2-1 yendikten sonra takimin uyumu artti 4-5 hafta galip geldik.

SL gruplarinda Chelsea, Shakhtar ve Ludogotres cikti. Ludo'yu 3-1 yendim, Shakhtar'a deplasmanda maalesef 3-1 kaybettim. Oyunu tutup en az bir puan alalim düsüncesiyle sahaya sürdüm bizimkileri, Burak'la da 1-0 yaptik ama cok baski yedik..

Maddi yetersizlikler beni sinir edip duruyor. Aras Özbiliz, Sinan Bolat, Hakan Calhanoglu'nu almak istiyorum. 3'ünün kulüpleriyle de anlastim ama param yok maalesef.

Gökdeniz ligde kendini buldu, 1 gol 4 asistle devam ediyor. Burak sag kanata alisti. Fener'in iki puan gerisinde 2.ciyim.

Sen editore gir. bosver siteleri. Muslera 170 potansoyelli. En iyi 13 kaleci arasinda. Bu arada -9 ve -10 potansiyelliler wonderkid olabilirler.

bende 20 m'e barca ya gitti. valdesi serbest bırakmıslardı valdesi bedavaya alıp barcaya sattım muslera yı.

belki pazarlıkla daha fazlayada gider dedim ama kaçırmak ıstemedim o fiyatı

Ligi 4.sırada bitirdik.Liverpool bir ara küme düşecek sandım :D Ocak ayında son sıraya kadar gerilediler.Bielsa'nın gelmesiyle seri galibiyetlerle orta sıralara tırmandılar.Bizde Lig hariç,Lig kupasında 4.turda elendik.F.A Kupasında Finalde ManU'dan 4 tane yedik :D

[attachment=4607:5.png]

[attachment=4608:2.png]

[attachment=4609:4.png]

[attachment=4610:7.png]

[attachment=4611:6.png]

[attachment=4612:3.png]

Beleş olarak aramıza katılacak arkadaşlar.Bazılarını kiraya verip ilerde para kazanmayı düşünüyorum.

[attachment=4613:8.png]

Bu arkadaşı devre arası 48 ay taksitle 5 M € aldım.Tavsiye ederim baya faydalı oldu.

brumanın profili yayınlarmısınız renktaşlar

uc6yn.png

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama maç içerisinde oyuncuların formaları zamanla çamur oluyor. Bence güzel bir detay. :D

Hiç bir oyuncum sözleşme yenilemek istemiyor. Şampiyonluğa gidiyoruz bir de nasıl bir iş bu. :)

[attachment=4621:Skrill North_ Genel Bak1_ Turlar.png]

[attachment=4622:Stockport County_ Kadro Oyuncular.png]

Ekli dosyalar

• Skrill North_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    Skrill North_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    46 KB · Görüntüleme: 87
  • Stockport County_ Kadro Oyuncular.webp
    Stockport County_ Kadro Oyuncular.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 85
Aynı resmi iki defa eklemeyeymişim keşke. :)

Edit: Düzeltebildim :)

En iyi oyuncularımdan birine verecek haftalık para bulamadığım için elimden gitti. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt