Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde kariyer başlığı açsam mı? Çok ilginç şeyler oluyor oyunda... :)

Ağabey kulüp isteyemiyorum yönetimden. :(

[attachment=4623:Levent Uygun_ Haberler Gelen Kutusu.png]

[attachment=4624:Stockport - Histon_ Bilgi Ekran1 Böl.png]

@Yiğit Can Kaplan Kardeşlik kazandı. :)

Ekli dosyalar

• Levent Uygun_ Haberler Gelen Kutusu.webp
    Levent Uygun_ Haberler Gelen Kutusu.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 170
  • Stockport - Histon_ Bilgi Ekran1 Böl.webp
    Stockport - Histon_ Bilgi Ekran1 Böl.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 170
Renktaslar ligdeki ilk macımı yaptım . Takımım Aykut Kocaman sisteminde oynadı 129 KM KOŞTU !! Fakat benim gerizekalı ogullarım 7 gol yemekten kurtulamadı :)[attachment=4629:Man Utd - Swansea_ Saha Bölünmü_.png]

Ekli dosyalar

• Man Utd - Swansea_ Saha Bölünmü_.webp
    Man Utd - Swansea_ Saha Bölünmü_.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 160
cok gol oluyor benim maclarda :/

Fener'den deplasmanda 5 yedik resmen.. Webo itini tutamadi bizimkiler.. Ben böyle rezalet görmedim, oyunda bile rezalet.. Muslera sakatti, Eray falan oynadi..

Fener'den deplasmanda 5 yedik resmen.. Webo itini tutamadi bizimkiler.. Ben böyle rezalet görmedim, oyunda bile rezalet.. Muslera sakatti, Eray falan oynadi..

sen bilirsin ama kucuk bı onerı 3 lu ortasaha oynat melo(standart ortasaha oto) selcuk(defansıf oyun kurucu) hamit (standart ortasaha oto)

kanatlara emre çolak bruma ikilisini içeri giren kanat diye oyanat duruma göre sneijder ilede değiştirirsin birini gol ve asist bakımından muazzam oynuyorlar bu taktıkle

drogba ilerde sahte forvet olarak baslasın duruma göre pivota dönusun. son ıkı yıl 45 er üzeri gol atmıstı bu sekilde.

kısa pas ayağında top tut ceza alanına paslasarak gir kanatlardan oyna gibi kenar talımatlarınla beraber kontrollü ve dengede oynat takımı. yüksek tempoyuda unutmamak lazım

dediğim gıbı sen bılırsın ama bıkez dene böyle.

ön direğe korner taktiğide öneml ayrıca. drogba ön dıreğe kosu yapsın semıh ön dırekte dursun sesu kalaeciyi marke etsın

Kızılyıldız ile kariyer yapıyorum 15 maçta 42 gol atıp 26 gol yedim.3 puan farkla liderim.

İnanılmaz gollü geçiyor maçlar,bir o kadar da pozisyon oluyor.Buna rağmen forvetlerimde tık yok :D

"Download Complete Pack" e tıklıyorum. Ardından nereden indireceğim?

Login Required

en altta rapidshare ve uploaded linkleri çıkıyor, göremiyorsan üye girişi yapman gerekebilir sitede. İlk verdiğim linkin en altında da 6.0 torrent seçeneği mevcut onu da deneyebilirsin daha kolay olur.

Login Required

en altta rapidshare ve uploaded linkleri çıkıyor, göremiyorsan üye girişi yapman gerekebilir sitede. İlk verdiğim linkin en altında da 6.0 torrent seçeneği mevcut onu da deneyebilirsin daha kolay olur.

Sağol dostum. :)

Bir de oyun çakma olduğundan kendim yükledim başka bir yere. Bu cache dosyası vs. çıkmıyor. Onu nasıl sileceğim acaba?

Takım şimdi oturmaya başladı ama liderlik gidiyor gibi ikinci yarının ilk haftası 9 puan fark var liderle aramda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt