Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica harcadı bizi. Shaw moralsiz olduğundan takımı baya sabote etti ciddi ciddi, Kolarov sakat olmasa onu oynatacaktım.

Neyse ki Galatasaray da garantiledi sonraki turu, son maçı kazanmaya çıkacağım.

WH5qsYh.png

uDv5A0C.png

Beraber çıktık.

Son maç acayipti, 30. saniyede öne geçtim, Burak attı sonra. Amrabat rövaşata attı :D Son 10 dakka yüklendim, golü bulunca rölantiye aldım yine...

Save dosyasını üçlü kaydet diyin ayarlardan, Ctrl+S yapınca eski dosyayı yedekleyip yeni dosya olarak kaydediyor oyunu :ka21:

Son 16'da rakibim Porto oldu, Galatasaray'ın rakibi Barça :(

İlk kez FM'de oyuniçi editör kullandım, keyifli şeyler yapılabilir ama oyunun da hiçbir ciddiyeti kalmıyor.

urztu.jpg

urztz.jpg

urzux.jpg

urzub.jpg

Sezon başında Honda'ya ocak ayında gelmesi için imza attırdım ama sonra hemen gelmesi için CSKA yalnızca 1.5 milyon euro isteyince getirdim devre arasını beklemeden. Réver de Atletico MG'den ayrılmak istedi sezon başında, kendi değeri 5.75 milyon euro olmasına karşın sadece 2.4 milyon euro bonservisle kadroma kattım. Şu an için takımın en yüksek ortalamaya sahip oyuncusu, taraftar da çok takdir ediyor beni başarısı nedeniyle.

Haftasonu da Fener maçı var. Hedef puan farkını 15'e çıkartıp Aziz'in Ersun Yanal'ı kovmasını zevkle izlemek :D

Oyuniçi editör kullanmaktan vazgeçtim bana göre değil, konumu da kilitlemiş bulundum ara sıra burada paylaşırım kariyerdeki gelişmeleri :D

Kapattım kariyeri. Gece çok maç yaptım da oyunu ezberledim. İyi oynarken de kötü oynarken de hep aynı olaylar tekrar ediyor. Ne olacağını anlıyorsun bazen oynarken. Belli taktik ve oyuncularla başarılı olunuyor anladığım kadarıyla.

Kapattım kariyeri. Gece çok maç yaptım da oyunu ezberledim. İyi oynarken de kötü oynarken de hep aynı olaylar tekrar ediyor. Ne olacağını anlıyorsun bazen oynarken. Belli taktik ve oyuncularla başarılı olunuyor anladığım kadarıyla.

Aynen.Mesela gol attıktan sonra takımı kontraya alayım diyorum.Santra yapıyorlar hemen ardından gol oluyor,benim kontra olayı o zaman aktif oluyor.O yüzden golden hemen sonra değişiklik yapmamaya çalışıyorum.Oyunun bugu gibi birşey.

Ulan az daha puan kaybediyorduk 3-0 öndeyken. :D

w0vJKjr.png

_

Bu arada çoğu kez gol atar atmaz pozisyon verdiğim oluyor benim de. Acayip...

mac öncesi ve arası takım ve mevki konusmasının önemı cok buyuk. rakibe göre takımın havasına göre vücut dili seçeneğini konusulacak seyı ıyı secmek gerekıyor.

yoksa basıt takımı hafife alıp kötu sonuc gelıyor ya da guclu rakıbe karsı bacakları tıtrıyor.

Aynen.Mesela gol attıktan sonra takımı kontraya alayım diyorum.Santra yapıyorlar hemen ardından gol oluyor,benim kontra olayı o zaman aktif oluyor.O yüzden golden hemen sonra değişiklik yapmamaya çalışıyorum.Oyunun bugu gibi birşey.

Takım maçın başında çok iyi oynuyor ama atamıyorsa mesela kesin yiyorsun. 3-0da bile geriye düşme ihtimalın var. Kapanmak falan hikaye oluyor o zaman. Önceki fmlerde böyle 5, 6 yemezdim mesela hiç.

Takım maçın başında çok iyi oynuyor ama atamıyorsa mesela kesin yiyorsun. 3-0da bile geriye düşme ihtimalın var. Kapanmak falan hikaye oluyor o zaman. Önceki fmlerde böyle 5, 6 yemezdim mesela hiç.

Arada öyle denk geliyor :D Bende mesela daha önceki fm serilerinde asla bu derece farklar yememiştim.9-1,8-0 yenildim :D Ama mesela 4-0 dan maç çevirdiğimde oldu.Takımı devre arası gaza getirince bazen fena olaylar oluyor :)

Kötü oynadığın bir maç 1-0 öne geçtiysen..Muhakkak 5 dk. içinde maç 1-1 oluyor..Hiç şaşmaz...Ayrıca transfer işi o kadar zor ki insanın sinirlerini bozuyor..Reelde ne oyuncular dan dun takımlara gidiyor oyunda dünyanın en zor işi..Mesela Sneijder gibi adamı oyunda almaya kalksan 3 sene lig şampiyonluğu -üstüne Şl şampiyonluğu falan gelirse alıyorsun.. Onun dışında en gıcık olduğum şey ben oyuncuyu alırken work per muhabbetinden yarısını alamıyorum ama diğer kulüplern bir kez bile bu sorundan adam alamadığını görmedim..

Talha, bende ikinci sezonda berbat günler geçiriyorum. :o

İlk 4 maçta 1 puanla 19. sıradayım. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt